icon

Pobozká vás ráno váš partner?

28. dec 2020

Ahojte. Keď rano vstávate pobozká vás Váš priateľ alebo manžel? Alebo Vám povie dobre rano? Moj to nerobí, častokrát keď sa zobudím už ani nie je v spálni ale sedí v kuchyni na stoličke a čumí do telefónu.. za cely deň mi pusu nedá, a povie mi že ma lubi iba keď sa ho to opýtam. Nejake objatie atd to vôbec nerobí a keď mu to poviem že mi to chyba tak povie že : ,,ja som proste iný a ubíja ma keď riešiš takéto veci”. A to sme spolu len rok. Strasne ma to ubíja každý deň, že možno niekde je clovek, ktorý by ma ľúbil viac ako on. Čo si o tom myslite? Ma zmysel mi vôbec ešte niečo hovoriť ?

Strana
z2
dadus_ka
29. dec 2020

Ano mam manzela a zazela mi dobre rano a aj pusu mi da. Vzdy. A ak odchadza skor ako sa zobudim, vzdy ma rano caka správa v tel ze dobre ranko ako si sa vyspinkala. Je to uz taka automatika 😁

marca12
29. dec 2020

Kazdy je iny. Ja som tiez taky studeny cumak a nasla som si aj takeho. Nemam pocit,ze by som nebola lubena. Ex bol na moj vkus az prilis pritulny. Ak sa citis nelubena,mala by si si najst rovnocenneho. Alebo akcetuj svojho,nezmenis ho. To uz ty musis vediet ako sa s nim citis.

opica_skorica
29. dec 2020

@princeznasevera presne, ide to postupne, moj nie a nie mi povedat menom, teraz on sam si vyzaduje, aby pocul jeho meno🥰😘

veronikaaa13
29. dec 2020

@simca06022011 mam presne to iste doma

sunyrose
29. dec 2020

Áno, pobozká a zaželá dobré ránko. Inak si to ani neviem predstaviť. A to sme spolu takmer 30 rokov.

veronikaaa13
29. dec 2020

Ja mam baby doma to isté tak vekmk6sa trápim

modryzrebec
23. máj 2022

Nie, vôbec, kašle na nás...

birika
24. máj 2022

ano, u nas doma bol zvyk davat si bozka na dobru noc (vraj co ak sa niekto z nas uz nezobudi) a rano tiez, aj pri odchode z domu a prichode...manzel sa to naucil tiez 🙂

bessie12
24. máj 2022

Ano. Kazde ráno a večer. 🥰 Cez deň bozky a objatia ani nepočítam uz. Smejeme sa, ze som jeho špeciálna nálepka 😂

Strana
z2