Pocit nezáujmu partnera
Ahojte mam taky problem ktory dlho potlačam s partnerom moc dlho spolu nejsme cca 1 rok akurát sa nam narodila dcérka bolo to všetko tak nečakané posledne 2 mesiace mam pocit že ma partner nemiluje hovorieval mi to aj mi to z prace vedel napisat ale posledne mesiace mam pocit že na mna kašle ja mu to musim hovorit a pusu si dame len ked ide rano do prace niekedy ani to 🙁 viem že ma možno toho v praci dost a je unavený ale ja mam strach či nahodou niekoho nemá on je stale doma nikam nechodi z prace ide vzdy domov aj časovo to všetko sedí niekedy je dlhšie na mobili ale myslite ze by si z niekym pisal???? My si do mobilou nechodime a nikdy som mu tam nepozrela mala by som to niekedy skusit pozriet ??? Co mi poradite ??? A co sa tyka sexu tak ten je raz do tyzdna niekedy raz za 2 tyzdne 😏 mam pocit ze sa odsudzujeme
@nathaessae isli ste na to zhurta- tvoje tehotenstvo po 3 mesiacoch vztahu zrejme nebolo planovane. On bol pred rokom slobodny a teraz okrem seba zivi este zenu a dieta, to je vela zmien za kratky cas; a stres. Aj pre teba, jasne. Iniciativa dat si bozk nech je aj z tvojej strany a okrem toho, len uprimny rozhovor
Spravneho chlapa robia skutky a nie slova,to ze ti to nehovori,neznamena,ze ta nemiluje.
Mal som davno v partii, jedneho kolegu,ktory,ked telefonoval,tak povedal x krat,ako manzelku miluje.
Paradoxne, pretahoval,vsetko,co mu prislo do cesty....Dnes,je uz davno rozvedeny....
@nathaessae isli ste na to zhurta- tvoje tehotenstvo po 3 mesiacoch vztahu zrejme nebolo planovane. On bol pred rokom slobodny a teraz okrem seba zivi este zenu a dieta, to je vela zmien za kratky cas; a stres. Aj pre teba, jasne. Iniciativa dat si bozk nech je aj z tvojej strany a okrem toho, len uprimny rozhovor
@anonym_7827ea aj som sa o tom rozpravala ale on hovorí že je unavený proste tak ako pisete vy len mne to všetko chýba a ja neviem čo mam robit som s toho smutná
Spravneho chlapa robia skutky a nie slova,to ze ti to nehovori,neznamena,ze ta nemiluje.
Mal som davno v partii, jedneho kolegu,ktory,ked telefonoval,tak povedal x krat,ako manzelku miluje.
Paradoxne, pretahoval,vsetko,co mu prislo do cesty....Dnes,je uz davno rozvedeny....
@tundra to je pravda len chyba mi to aj som mu to hovorila ale ja myslim ze on ani nema cas mysliet na take blbosti ako myslim ja kazdy den
@tundra to je pravda len chyba mi to aj som mu to hovorila ale ja myslim ze on ani nema cas mysliet na take blbosti ako myslim ja kazdy den
@nathaessae pozri,pocas spolocneho zivota,budete vela krat,konfrontovany tvrdou realitou a mnohymi prekazkami.Je len na vas,ako sa k tomu postavite.Ak,budes partnera bezdovodne podozrievat, je to s najväcsou pravdepodobnostou,zaciatok konca...
@nathaessae pozri,pocas spolocneho zivota,budete vela krat,konfrontovany tvrdou realitou a mnohymi prekazkami.Je len na vas,ako sa k tomu postavite.Ak,budes partnera bezdovodne podozrievat, je to s najväcsou pravdepodobnostou,zaciatok konca...
@tundra nikdy som ho nepodozrievala nahlas vzdy len v mojej hlave viem ze to nici vztah on o tom nejako sni nevie ze by som mala malinke podorzenie len som mu spomenule ze mi to chyba ako sme to mali na zaciatku
@tundra nikdy som ho nepodozrievala nahlas vzdy len v mojej hlave viem ze to nici vztah on o tom nejako sni nevie ze by som mala malinke podorzenie len som mu spomenule ze mi to chyba ako sme to mali na zaciatku
@nathaessae ja pisem muzsky pohlad na vec,zober si to opacne,ze partner bude ziarlit a nikde ta nepusti...Mozno @enmery napise jej pohlad na vec.
@nathaessae ale Ty si musis uvedomit, ze vztah prechadza roznymi fazami a vy ste spolu rok, co je este faza, ktora mala.patrit zamilovanosti, starani sa jeden o druheho a do toho ste priviedli na svet dieta, to zmeni aj dlhorocny vztah. Vy sa este nepoznate tak dobre a do toho novy clovek. Dychaj a nechaj ho dychat. Dobre Ti radim. Ja som bola priserne ziarliva, ale sama som sa skorigovala, inak by sme spolu neostali. Ale teraz, po viac ako 20 rokoch spolu, stale si dame co len letmy bozk. Aj na dobru noc, aj ked niekam ide, ked mu doonesiem kavu (robi z domu). To nemozete zase zanedbat a ked nie on, tak Ty chod k nemu a pusu mu daj. Ale nemozes cakat vecnu romantiku a ze to bude vzdy "ako na zaciatku", lebo to take uz nikdy nebude.
Mne skoro nikdy nehovori "lubim Ta", ale ja to viem, lebo robi pre mna veci, ktore si vazim a rovia mi radost. Spravanim mi tu lasku prejavuje. Nie slovami.
Skus si zohnat knihu: 5 jazykov lasky a skus prist na to, aky jazyk lasky ma on. A prejavuj mu lasku tym sposobom, akym ju dokaze najlepsie prijimat. A Ty mu povedz, co Tebe treba, asi to budu slova uistenia. Ale zacni od seba. On sa chyti, ak Ta naozaj lubi.
@nathaessae strašne sa to číta, ta dlhá nekonečná veta bez čiapky, bodky, acch 😏
@nathaessae dieťa sa vám narodilo teraz v januári, a už máte aj sex?

A spytat si sa ho skusila?
Mozno aj na neho je toho vela, mozno spracuva novu situaciu a prichod dietata...treba sa porozpravat