Podvádza ma?
Caute baby,
Mali sme tazsie obdobie, lebo toho mal muz vela v praci, stahovali sme sa, mame aj dve male deti, proste toho bolo vela a myslela som si ze je muz len unaveny. No dnes mi ukazoval fotografiu z posedenia s kolegami a naschval mi ukazal len polovicu, ked som na to omylom tukla, objavila sa aj druha polovica a tam pekna kolegyna, vedla ktorej blizko sedel a mala som pocit ze do seba vsetko zrazu zapada.
Nerozpravali sme sa spolu moc v poslednej dobe, ak sa vratil z prace neskor tak spal na gauci (aby nas vraj nezobudil) a teraz sa dvakrat vratil domov z firemnej akcie az okolo 3 rano....
Co by ste robili na mojom mieste? Myslite ze si len domyslam? Ale nechapem preco by mi ukazoval iba polovicu tej fotky.....ze by sa bal aby som neziarlila? Chcem tomu verit ze sa len bal reakcie, ale dako mi to nesedi...
Akurat prednedavnom sa dusoval ze by ma nepodviedol a ze sa menej bavime len kvoli stresu a nie kvoli nejakej inej osobe a teraz toto...
@jj298 to uz citam hadam druhykrat, ze preco by mala mat pekna kolegyna zaujem 😂 ale nevera podla mna tak nefunguje, ze muz musi byt neviem aky dokonaly a zeny z neho budu odpadavat.ved keby aj nieco spolu mali nahodou, pochybujem ze ho zvazuje ako potencionalneho vazneho priatela. 😅
@lienka9 vedela som o nej...ale sam o nej hovoril ze ona je uz taka starsia ale ma fajn pristup v praci, mily clovek.no a na fotke vcelku mlada pekna baba.
No dufam ze mi preto tu fotku neukazal aby som si nedomyslala, mozno aj jemu samemu len doslo ze to blbo vyzera, lebo jedina zena co na to posedenie prisla a akurat sedeli otoceni na seba a chrbtom k ostatnym....mozno zla momentka a nechcel aby som to pochopila inak ako to bolo, ja sa nebranim ani tejto verzii 🤷♀️
@toskanka nerobieval, dokonca ani ked sme sa pohadali
@jj298 no ale ak si precitas aj moje ostatne komentare, tak zistis ze som nebola tiez ten typ co by sa bal kazdej baby co prejde okolo alebo co by som mu zakazovala niekam chodit. Ale take akcie do jednej/tretej mi nepridu v norme a k tomu ta fotka, tak to mnou pohlo
Mali sme prednedavnom firemne "pivo" 3zeny a 5chlapov, na fotke som iba ja.... stavam sa podozriva? Ja som dosla domov o pol 2, chlapi bohvie kedy akurat chytili slinu. No konecna ak by mal byt toto na niecie dusno v domacnosti. Ak ked som uz 45+ a asi nie vystavna krasavica 🤣
@eeffka a tiez chodite tak 2x do tyzdna? 😅 s tym ze mate doma malicke deti? A myslite ze na fotke by Vas iny ludia skryvali pred svojimi manzelkami?
Tu nejde o to ze na tom pive bol, skor o to ako sa to cele nestastne spojilo, a dusno teda nikomu nerobim ved som na zaciatku pisala len ze ma to trapi a ze neviem co si mysliet, nie ze ho vyhadzujem z domu balim mu kufre alebo ze som nanho nakricala 🙂
@liv1 toto sa ani mne nevidi. Moj muz robi v zahranicnej firme, vacsinou je na HO, ale chodieva obcas do kanclu, ked mavaju spolocne ranajky, pizza piatok alebo idu na obed na cinu, zastavia sa na zmrzku. U nich sa podporuju rozne volnocasove aktivity az moc na slovenske pomery. Ale vacsie akcie su napriklad pred Vianocami, to maju kapustnicu na obed, poobede nejake sportove aktivity este, potom vecera a nejake posedenie pri pive. Ale nikdy odtial nechodi nadranom. Fakt 2x do roka a do polnoci je doma, este mi fotku posle, napise, ze su tam a tam a pride asi vtedy a vtedy. Tento rok, teda minuly, ani nepil, lebo som bola tesne pred porodom s vysokym tlakom doma, tak pre istotu. A ked ide do zahranicia, tak mi vola, ze uz sa vypina, ze ide do lietadla a ked pristanu, tak sa hned ozve, ked pride na hotel a potom z vecere, z aktivit obcas nejaku fotku. Je to aj zaujimave, lebo severska krajina 🙂. A sice tiez nema problem - nehovori o kolegyni, raz prisla do kolektivu nejaka mlada baba po skole, ze vyzera sikovna, ze uvidi sa. A potom som sa po roku spytala, ze co ta mlada ozaj. A on ze jaaaj, vies co, asi pred pol rokom som sa dozvedel, ze odisla, ze to nedavala. Tak asi tak si ju vsimal 🤭🤣. No ale to "ajtak" jak vysity 😆.
Tak toto len tak na okraj, ze toto sa mi fakt nezda, takto casto a do rana...🙄
Necitala som celu diskusiu, ani neviem ci ta podvadza.Ale urcite by som netolerovala tak casto firemne akcie do rana bieleho.Co na 20 rokov a ziadnu zodpovednost? My mame firemnu akciu mozno 2x do roka, v lete sportove hry a vianocny vecierok a myslim ze to staci na utuzovanie kolektivu.Skus mu nechat deti a chod na vyjazd s kamoskami a tiez do neskorej noci.Ci bude panko s tym v pohode..
No jednoznačne si domýšlaš, ale to, že ťa nepodvádza. Chces tomu verit a chces si to tu od žien prečítať. Sama dobre vieš, že muž, ktorý nemá čo skrývať, sa s ničím nijako takto nespráva. Ešte ti ju zatĺka, potom príde fáza odhalenia, atd, klasika, on sa este rozhoduje, ona je uz dávno. Co chces citat? Viem. Ale keby si mu ani ty nepovedala o tom, ze máš dovolenku z práce, viackrát a šla sa na neho pozrieť..., prípadne preverila aj jeho technické vybavenia, ktoré dennodenne používa, pretoze, on si dáva pozor, ale pozor, nie kazdý deň, nie kazdú minútu, tak odpoved nájdes. Pozor, pri nájdenej odpovedi budes chciet pocut od neho silou mocou vlastným výbuchom, ze to bol omyl a hocijaká výhovorka. No nie. Ona uz existuje a dávno.
2 krat do tyzdna firemne akcie a vracia sa najskor o polnoci to je blud sak ako potom idu rano do roboty a este ak ma doma zenu a male deti
toto by som zatrhla okamzite podla mna je dost pravdepodobne ze ta klame a to minimalne tymito firemnymi akciami (toto by ziadna firma nestrpela)
@liv1 mozno by som naozaj mala 🤭 ale neviem ja som nikdy nebola taky typ, max fakt tak 3x do roka ked boli dake narodky/silvester a pod...a teraz pri detoch ma to bavi este menej 😅
@mamina7070 no ono to nie su uplne original ich akcie, ze akoze by to platila firma alebo co, to je skor take ze ide s kamaratmi na pivo alebo s kolegami po praci a vrati sa takto neskoro obcas. Ale hej aj ja sa obcas cudujem ze co tie ostatne manzelky? Ci im to vsetkym toleruju? A ja si potom pridem ze len ja som narocna 😅
Vies, len to asi on nie je iba s tymi kolegami…
@elenita mal jedno obodbie asi pred rokom ked bol dokonca styrikrat po sebe takto do 4.00, 5.30 aj 7.00, z toho sme mali mega krizu, lebo akurat som bola tehotna, tak som bola taka ze co keby sa nieco prihodilo v noci??? Tak prestal na dost dlhu dobu a teraz zas trikrat po sebe, no neviem ci je fakt len taky nezodpovedny partyman alebo ci niekoho riesi
Nočné chlastacky by mi vadili a dôrazne by som to riešila už po druhom raze, nečakala by som na fotky a kolegyne 🙂 neviem úplne, čo znamená ukázal polovicu fotky, akože druhu polovicu na drzovku zakryl rukou, alebo fotku priblížil a teda nebolo vidno celú? Ak ju približoval, tak ti možno len chcel ukázať ksichty a vôbec netušil, že to takto vypáli 😄 každopádne, podvádzať ťa samozrejme môže, ale ani to nemusí byť s tou kolegyňou 🤷🏻♀️ máš istotu, že je zakaždým v noci s kolegami a nie inde, s inými? Ja by som sa sústredila na napravanie vášho vzťahu, jasne pomenovávala to, čo ti vadí a nechala kolegyňu kolegyňou, kým na ňu nemáš skutočne niečo podozrivé, nie len sedenie vedľa seba.
Mala si ho hned konfrontovat.Keby sa na tom bavil,zaskocilo by ho to, ale zaroven by ti to v klude vysvetlil,mozno sa zasmial ze kde chodis na take hluposti,tak by som mu verila.Zo skusenosti viem,ze problem je problemom, ked druha strana zareaguje mimoriadne prudko,az agresivne,krikom,urazanim sa.Vtedy uz by mi to nevysvetlil nijak.
@thoughtfulweirdo priblizil ju len ale potom som na to omylom klikla a on sa tvaril tak dako zarazene alebo ako to opisat 😅
No ja som mala pocit ze sa obaja snazime pracovat na vztahu aj ze sa nam to dari...ale potom prisli zas tie tri nocne vyjazdy po sebe a este toto 😅 ale jasne nevravim kludne to mohlo byt aj nestastne odfotene, no a istotu ze je s nimi nemam, nekontrolovala som ho nikdy dako, vzdy som mu v tomto verila, ze mi povedal kde a s kym ide pripadne ci bude dlho a hotovo 🤷♀️ ale teraz trikrat mi ani nepovedal ze kde bol len ze nieco s ludmi z firmy...
Nemá čisté svedomie, klame
Tak si zaobstarajte na hodinu dve niekoho ku deťom a ty si očekuj, kde je ....
Aj si prišla na koreň veci ?
@katarinka89 akurat som sa isla ozvat s updateom 😂 dnes vecer ho planujem s tym vsetkym konfrontovat 🙏 drzte mi palce, ozvem sa ako to dopadlo 😂
Držíme
No ako si dopadla,?
Prepacte baby ze som sa tak dlho neozvala, ale teda neuspela som 🙈 viackrat som sa snazila sa o tom porozpravat, ale tvari sa ako keby sa ho to ani netyka a len ja si vymyslam...pritom zas vcera prisiel o druhej v noci, ja uz fakt neviem..a hned mi avizoval ze vo stvrtok je dalsia akcia a ze mam smolu lebo je to firemne vsetko
ako fakt je je .uj 🙄
@mamina7070 a cca tyzden nenosi vobec obrucku tak aj ja som prestala a ani si nevsimol 🥲

Fiha, to si teda dost tolerantna. Aj ty chodis takto casto von? Ak nie, zacni. Niet lepsi liek