Podvádza ma priateľ počas tehotenstva?
Ahojte som v čoskoro v 6tom mesiaci tehotenstva, za celý čas sme spolu mali intímitu raz.. aj to vynútené z mojej strany. Je odmerany chladný.. žiadna komunikácia nič.. na otázku či má podvádza samozrejme odpovedá nie ale niekde v hĺbke cítim ze áno, ženy to cítia.. bol by Toho schopný keď čakáme dieťa? Sú to len domyšlačky a bojí sa kvôli dietatu? Alebo ma naozaj podvádza? Neviem, ako by ste sa zachovali vy?
to je smutne, ze ĺudia sa zaĺúbia, narobia si deti a nevydržia ani len do pôrodu, uz sa rozidu alebo podvádzaju..kedysi bola zlata svadba štandard, dnes nevydržia ani tehotenstvo..prečo počas tehotenstva si hĺadat inú, iného? ja neviem, ĺudia nevedia nič vydržat, nič obetovať, nový život sa pýta na svet, tak si vyhliadne druhú a tej to tiež bude robit, ked otehotnie? nemusi ta hneď podvádzať, ked máš len mystický pocit, ale môj sused si vrzol inde, ked žena bola tehotna..neviem čo ti na to povedat..je tvoj priateĺ prorodinne založeny, či len ĺahktikár, ktoremu sa dieťa pritrafilo? treba opatrne vyberat otca pre dieta, to je jedine, čo k tomu môžem povedat
@melissa_19 no hlavne si nič nenahovaraj pokiaľ nemáš relevantný dôkaz o nevere , ja ťa chápem v tých veciach , záleží aký bol váš sexuálnom romantický vzťah posledné roky , či si rozumiete po sexuálnej stránke , či sa staráte obaja o seba a či obaja ste takí že si nejakým spôsobom viete dokazovať že sa máte radi
@lenkakravcova no raz znej vypadlo že má prestala mať rada , že má už nemiluje , potom ma zrazu zas začala ,,milovať,, potom že není kumne úprimná , potom zas niečo iné , no dal som jej urobiť hormonálny profil kompletný a uvidíme či sú hormóny v poriadku , ak budú v poriadku hormóny tak potom to je už len psychického rázu a , že slabšie popôrodné depresie ju držia doteraz ,a keď mi povie psychiater a psychológ že je v poriadku tak potom je to už len povahou . Ale minule som videl podcast kde gynekologická riešila 0 libido až asexualitu ženy čo nemala chuť na sex ani na nič 6 rokov po pôrode a zistili že v mozgu sa jej prestali vytvárať alebo blokovali nejaké hormóny ktoré mali spúšťať tú chuť na sex a intímnosti .
@lenkakravcova tiež si myslím, že to nie je normálne.
@melissa_19 muži sú schopní všetkého ako aj ženy. No čo, už nie si pre neho príťažlivá, keď si tehotná, tak možno sa mu ponúkla nejaká, alebo jej klope na dvierka a ty o tom nevieš. Takto to dlho nevydži. Vsimaj si ho viac, zapni všetky kontrolky.
@melissa_19 celá večnosť🙈
@melissa_19 Ťažko riešiť niečo bez komunikácie,,, Mal byť prehovoriť
Uz ťa v minulosti podviedol?
Milá moja, či Ta Tvoj drahý podvádza alebo nie musíš vedieť sama, my Vám do spálne nevidíme. Ale zas nešalela by som kvôli tomu, že spolu nespíte počas tehotenstva. Ja som dlho nemala bruško, ale keď mi z večera na ráno vybehlo (koncom 6m.) tak manžel zostal ako obarený. S bruškom sme sa pokúšali 1x niečo intímne spáchať ale videla som na mužovi, že ho skôr nútim a znásilňujem, pomaly. Otvorene sme sa porozprávali v čom je problém. Povedal mi, že s tým bruškom ho nevzrušujem a bojí sa, že ublíži synovi. To druhé som mu vyvrátila ale vedela som pochopiť jeho postoj k môjmu tehotnému telu. Reálne sme spolu nespali cca.5 mesiacov, kým sa syn nenarodil a potom ešte pár týždňov po sekcii. Ako mi vtedy manžel povedal "Nie som Boris Kollár čo si ulietava na tehulkách." Takže nemusí Ta hneď podvádzať.

Neveríš ze by vydržal? Tak si tu prečítaj XY diskusii o tom ,ako muži nemajú záujem o sex.