icon

Podvedie ma manžel?

21. máj 2023

Chcem sa s vami podeliť a vypočuť si vás názor

Mám super manžela 🙏🏼 pomáha mi s deťmi , je pozorný,uprace, navarí, hovorí mi ze ma lubi, takmer vôbec sa nehadame max z nejakej večernej nervozity keď nevieme uspať deti ale hneď ráno si voláme s úsmevom…no znepokojuje ma jedna vec … v práci majú kolegyňu ktorá je naozaj pekná žena a viem ze všetci sú z nej hotoví ( určite aj môj muž ) párkrát mi ju spomenul doma v zmysle ( boze Martina si zase vzala také tesne legíny do prace ze na ňu všetci čumeli) ta jeho kolegyňa si určite túto pozornosť užíva nakoľko je to dosť odvážna žena oblieka sa dosť odvážne … idem k pointe - pred týždňom mali v práci “teambuilding” spoločná večera + prehliadka nejakého kaštieľa on tam ani nechcel ist ešte som mu vravela chood bude super budeš tam s kolegami no môj muz tam strávil viac času pravdepodobne s jeho kolegyňou sám mi povedal že keď mali večeru hľadal
Volne miesto a Martina naňho kričala “ tu ti držím miesto “ ok to som ešte nejak predýchala a nedala najavo ze by mi to vadilo .. no potom som vzala jeho mobil anooo vzala a otvorila správy ( neriešte to prosím že sa to nepatrí ) a tam ich spoločná fotka on ju drzi okolo pása a ona ma svoju ruku na jeho stehne úplne fotka ako párik …poslala ju mužovi a v správe bolo len “❤️” baby neviem čo si mám o tom myslieť :( :( celý týždeň nato myslím :( nemyslím si že by ma muž podviedol ale veľmi sa bojím že k tomu v budúcnosti dôjde keďže majú často takého akcie z prace táto žena je presne ten typ ženy dotierava, neodbytna , sebavedomá a pravdepodobne ide po mojom mužovi pár krát som ju videla naživo :( úplne mám z toho žalúdok v háji

monichetta
22. máj 2023

ja som asi naivna ale ta fotka nemusi nic znamenat. ako tu pisal niekto vyssie, zo slusnosti by som sa aj ja odfotila s niekym, a keby to bol niekto extra neodbitny tak aj preto lebo by som vedela ze neda pokoj kym tu fotku nebude mat, ale nic by to pre mna neznamenalo. srdiecko poslala ona, nie on a on na to nereagoval. je pravda, ze muzi tazsie odolavaju takemuto tlaku sebavedomej zeny, ale ak ma rozum, nemusi dojst vobec k nevere. moja byvala svagrina mala muza ktory komentoval pekne zeny nahlas, vyjadroval ako sa mu ktora paci, sem-tam sa aj 'zabudol' a zakecal sa s nejakou na spolocnej party de bola aj ona pritomna. ona si s nim sadla, vysvetlila mu o co vsetko pride ak ju raz podvedie, ako si ona necha vsetky 3 deti a ake to bude mat dosledky na cely zivot hlavne pre deti. doteraz su spolu, vyzera, ze to dobre klape. pochopil a zvazil si ci by mu nieco take za to stalo.

brendaa
22. máj 2023

Pozri nikdy nevieš, čo ti život prinesie do cesty.....podľa mňa je najhoršie to, podľa tvojho písania, že ide po ňom...takže tvoj muž by mal zachovať stanovisko, ak ho o to požiadaš....Normálna vec, že sa muž prestane s kolegyňou rozprávať, dokonca zdraviť...všímať si ju.....na tom by som trvala....má rozumné vysvetlenie, čo to má znamenať?....
Nech ti nerobí to, čo nechce aby si mu robila ty.....toto je môj názor.....
držím palce.....
Ženy, ktoré idú po ženatých, zadaných, sú pre mňa k....vy...... nevadí im, že muž má doma ženu a deti.....

doriiis
22. máj 2023

Je až smiešne ako veľmi sú niektoré ženy naivné a s prepáčením hlúpe.Samozrejme,že ju pretiahol.Uz by bolo načase sa spamätať autorka.Keby pre neho tá žena nič neznamenala,tak nemá jej číslo alebo ju má bloknutu,nedovolí aby taká fotka vôbec vznikla,nedovolil by aby sa ho iná žena dotýkala takým veľmi blízkym spôsobom a hlavne by tu fotku už dávno ukázal tebe alebo vymazal.Co myslíš,načo ju má uloženú?

kaitlin3
22. máj 2023

@doriiis fuha tak ty si veľmi smutná osoba

maciatkolulu
22. máj 2023

@brendaa len ti muži by sa nemali dat... Normálny chlap, ktorý je ok so svojím vzťahom sa fakt nedá, zasmeje sa na tom a ide sa ďalej, trochu mu to zdvihne sebavedomie a hotovo. Inak zdravot zakázať, to snáď nie.
Autorka
Žiaľ ja som si tiež myslela, že je všetko ok, nebolo, dopadlo to extra zle a odniesli si to deti, riešila som hneď na začiatku a nepomohlo, dotyčná žena je a bola čistá kurva. Hold môj ex čistý debil. Ale tak všetko je ako ma byt.

stanulienkat
22. máj 2023

@slavka1988 @brendaa nielen pre vas, ale aj pre ostatné ženy, ktoré tu hejtuju SLOBODNU kolegyňu... Píšete, že čo to môže byť za ženu, keď balí ženateho chlapa??? Omyl!!!!! Ona je slobodná a môže si robiť čo chce. Manžel má vedieť, že má doma manželku, že má doma deti, že je ženatý a má záväzky!!! On sa ma hlavne držať na uzde. A keby kolegyňa pred ním chodila aj holá, jeho to nemá čo zaujímať!! Takže nie je kolegyňa na vine, treba chytiť za gule neverného manžela-chudacika maleho, co nemoze odolat. A nie zhadzovať to na ženu.

doriiis
22. máj 2023

@kaitlin3 ....kvôli čomu? Že si myslím,že jej chlap ju podvádza? Na 100 % to robi

kaitlin3
22. máj 2023

@doriiis spôsobom ako to prezentuješ, nemáš absolútne žiadne informácie o anonymnom a si si 100% istá že ju podviedol. To že tebe sa to stalo ešte neznamená že sa to musí stať každej a ešte ju tu dourážas že je hlúpa a naivná.

doriiis
22. máj 2023

@stanulienkat ....úplne súhlasím.Co ty vieš,možno tie hejtujuce sú samé také blízke kolegyne.
Keď zo seba slobodná žena dobrovoľne robí štetku..nech.Nema sa komu spovedať.Ale že autorkin muž do nej zásuva pravidelne je tiež iste

doriiis
22. máj 2023

@kaitlin3 .....mne sa nestalo.Ale nielen ona je naivná,ale všetky ktoré jej radia,že to nič neznamena

brendaa
22. máj 2023

@stanulienkat podľa mňa slobodná kolegyňa - žena má mať charakter a slušnosť a áno pre mňa je to o slušnosti, že som nikdy so ženatým ani len neflirtovala, načo, nemám to v povahe......
@maciatkolulu žiaľ ide po ňom....ženatý kolega v bývalej práci sa tak zariadil, prestal si ju všímať a mal pokoj....nechcela pochopiť, že má rodinu a nechce ju...zle si vysvetlila popíjanie rannej kávičky....

autor
22. máj 2023

@brendaa áno takýto názor mám aj ja a tak celý deň nad všetkým rozmýšľam na 100 % po ňom ide pretoze aj keď sme sa raz náhodne stretli v obchode tak len naňho sa pozerala mňa si ani nevšímala normálna slušná že s by sa pozrela aj na manželku kolegu a aspoň sa pozdravila a to sa stalo tuším už 2-3 x a teda určite sa o tom porozprávame a zvažujem že mu aj poviem aby už na tieto večierky nechodil

autor
22. máj 2023

@doriiis on ju nemá uloženú v mobile on ju ma v SMS čo mu poslala .. ďakujem za názor ale nakoľko poznám svojho muža tak si nemyslím že už došlo k nevere .. netvrdím že by to tak v budúcnosti nebolo keďže jeho kolegyňa ponom ide ..

doriiis
22. máj 2023

@autor.....a prečo si tu sms nevymazal?

kaitlin3
22. máj 2023

@doriiis kokos a prečo by si ju mal vymazať? A aj keby si ku uložil však je to kolegyňa či ty máš v mobile len rodinu? Úplne tu riešiš somariny, normálny chlap ktorý je manželke verný si v klude aj uloží cudzie číslo kolegyne a nepotrebuje si s ňou vymazávať správy.

autor
22. máj 2023

@brendaa ďakujem pekne za tvoje názory 🙏🏼 mám podobne nikdy v živote by som si toto nedovolila k zenatemu mužovi a este s dvoma malými deťmi … samozrejme ja neospravedlňujem muža ma sa držať a nejak slušne ju odbiť ak by náhodou ale mám z toho strach naozaj ženu sú schopné všetkého a keď tam je ešte alkohol …. Určite sa dnes kľudne porozprávame o tom aj mu poviem ze tou fotkou a ttým srdiečkom čo mu poslala je narušená dôvera medzi nami a som z toho dosť nešťastná

doriiis
22. máj 2023

@kaitlin3 ....nie,nemám v telefóne iba rodinu.Ale nefotim sa s kolegami s rukou na stehne a neposielame si sms so srdiečkami.

stanulienkat
22. máj 2023

V poriadku...kolegyna je nelušná žena, hanba jej, fuj.... Tak potom si porieš vlastného manžela, ked on je slušný. Ak je slušný, tak sa nemáš čoho báť a jedna neslušná a nevychovaná žena ťa predsa nerozhádže..🙄

Keby toto spravil mne muž, alebo ma podviedol, tak si riešim jeho a nerozoberám slušnosť, alebo neslušnosť cudzích ľudí. Slušný a charakterny má byť v prvom rade on. Ta žena mi vernosť nesľubovala.

brendaa
22. máj 2023

držím palce...

autor
22. máj 2023

@doriiis no preto verím že to bola len taka fotka 🤷🏻‍♀️boli opyti zjavne s bavili sa ? Neviem .. ak by ma podviedol, myslím si že by si dal pozor a vymazal ju môj názor … Ale neviem v takejto situácii som ešte nebola

ema22270
22. máj 2023

Niekedy treba s takymi zenami zatocit rucne strucne, nehovorim ze mas robit sceny - ale s kludom anglicana jej mozes medzi 4 ocami nieco povedat. Co sa tyka tvojho manzela on mozno za to ani nemoze a nevyvolava take situacie. Ale tiez neviem, co by som robila na jeho mieste, tiez ju nemoze poslat do prdele, ked spolu robia. Takze zatial sa mozno tomu smeje a ma ju na haku, ale casom to moze prerast aj do niecoho väčšieho, zeny su potvory.

autor
22. máj 2023

@stanulienkat tak vieš je to celkom. Iné keď viem že sú kolegovia a vidia sa denno denne v práci neviete si to predstaviť je to nepríjemne cítiť takú nedôveru … nehovorím že na vine je len ona, ale viem aky typ ženy to je už som na ňu v tej firme počula kadeco aj od kolegov môjho muža dokonca tam sikanovala jednu ženu ( asi nezniesla ) konkurenciu ta žena chodila k psychologicke ako jej tam znepríjemňovala prácu ( nebudem to rozoberať ďalej ) proste je to žena bez zábran a ja neznesiem aby mi zvádzala muža samozrejme mu to dnes poviem a uvidím čo on nato poznam ho viem kedy mi klame a kedy hovorí pravdu …

autor
22. máj 2023

@ema22270 toto mi celý čas hovorí moja dobra kamoska s ktorou to riešim že môj muž zato podľa nej ani nemôže keď je ona taka dotierava a že ona by jej tiež niečo slušne a stručne povedala .. uvidím čo mi nato všetko povie muž ..

magic08
22. máj 2023

osobne si myslim, ze v tejto situacii nedokazes spravit nic, aby si zvratila to, kam to smeruje. Ona, ak je odhodlana ho dostat, ver ze ho dostane a on, ak si uvedomuje co ma doma, a ze to nechce stratit ani to nijako zniciť, tak nepodlahne. Je uplne jedno ci mu to budes pripominat denne, rozpravat sa s nim o tom, ze o tom vies a bojis sa. Skor si myslim, ze musis ukazať, ze si sebavedoma silna zena, ktoru neohrozi nejaka krava v praci. Ak budes ukazovat obavy a strachy a prosit ho, aby nezabudol co ma doma, tak ho len pekne posunies k nej.

ema22270
22. máj 2023

To aj u nas tak bolo, ked sme sa s nou náhodou stretli ona len vlasy prehadzovala z jednej strany na druhu, usmievala sa a stebotala ako vtacik, ako ona drzi dietu a podobne. Na mna sa ani pozrela, presne si viem predstavit, ako sa spravala. Ja som tam bola ako piate koleso u voza. Moj manzel tiez tak, ze sa na nej uz aj potom bavil, lebo to nie je normalne taketo spravanie.

tanyan
22. máj 2023

Iný uhol pohľadu - kolegyňa sa pri manželovi cíti bezpečne a uvoľnene, lebo vie, že je šťastne zadaný a nič jej nehrozí a zároveň ju to chráni pred potenciálnymi útokmi ostatných kolegov. Pokojne v ňom môže vidieť staršieho brata - ochrancu, s ktorým sa dá kamarátsky zabaviť bez akýchkoľvek sexuálnych podtextov.

gabika128
22. máj 2023

https://www.lifee.cz/na-kafeecko/sexuolozka-lau...
Ja som včera počúvala tento rozhovor, priznám sa že má niektoré veci dosť šokovali,s niektorými nie úplne súhlasím ale dá sa z toho niečo zobrať. Mne napríklad utkvela v pamäti veta, že ak je ten vzťah dobrý, tak tvojim nepriateľom je tá cudzia žena a nie tvoj muž...

cervenaruza123
22. máj 2023

Akoze stvalo by ma to. Ale... Napriklad u nas bol problem s jednou. No povedzme, s kym sa stretla, toho nutila, aby ju fotil v kadejakych pozach. A aj s inymi ludmi, pritom sa uplne bez ostychu hadzala ludom okolo krku a podobne, akoze aby bola dobra fotka. Akoze otravna bola a vela ludi sa nechalo aj objat ci pobozkat, len aby mala svoju fotku a prestala ich obiehat a otravovat. Vysledkom je, ze sa s nou prakticky uz nikto nebavi, lebo nikto nema chut vsetky stretka s nou sa len vkuse fotit. Lenze to ked prvykrat druhykrat sa s takou stretnes, tak nevies ako to je.
Hlavne by mi vadila ruka na stehne. Ale zase... Ja som mala znameho, co toto povazoval za normalne, nie za intimny dotyk. Akoze raz to pri mne urobil a som to stopla, ale chvilu som bola v soku.
Ja hlavne chcem povedat, ze my zeny mame dobre presviedcacie techniky a viem si predstavit, ze donho hucala alebo dostala ho nejak do takej situacie a on sa ledva spamatal a fotka bola na svete.
Otvorene by som s nim o tom porozpravala. Zeny vedia niekedy veci zaobalit tak, ze posobia nevinne a muza nenapadne dostanu do "pasce" a uz je neskoro lutovat. Ak s nou nic nechce mat, mozno aj dobre, ked mu nieco povies a ochranis ho pred buducimi problemami. Niektorym muzom casto nedochadza, ze ich nejaka bali a su prilis kamaratsky a ked je prekrocena hranica, uz je neskoro

stanulienkat
22. máj 2023

Tak, ale ja ťa chápem, že cítiš nedôveru. Hlavne keď tam chodí každý deň a ma ju na očiach. Len je nespravodlivé viniť iba ju. Pekne si dnes večer od neho požičaj telefón, povedz mu, že tvoj sa ti vybil, zavolaj nejakej kamarátke a potom mu vrat telefón s tým, že si tam nahodou našla tú fotku.

mandzula
22. máj 2023

@stanulienkat ja to vidím rovnako. Ak raz podviesť nechcem, tak okolo mňa môže hoci aj holý Adonis krúžiť a nepohne to s mnou.