icon

Podviedol som ťa

Dnes o 09:04

Caute. Som chlap. Muz vo vztahu s jednou z vas.. Chcem ti tu napisat, ze som ta podviedol. Ano prave teba, ktora si si myslela ze sa ti to nikdy nestane. Pisem to sem, lebo realne ti to nikdy nepoviem, ale svedomie budem mat ciste ze som ti to aspon tu prezradil. Ahoj zatial vidime sa doma.

canany
Dnes o 09:45
@anonym_autor

@canany citim ze takto je to spravne pre dnesok. Podla toho zistim ako to bude v dalsich pripadoch ak budu. Ale asi skor budu, kedze nam to uz neklape.

@anonym_autor presne ako nado mnou pise, ak mas gule podvadzat, maj gule to aj skoncit, aby zbytocne netrpela aj ona. Na co to umelo drzat, obidvaja v nestastnom zvazku. Je to smutne, ako si dokazu ludia zbytocne ublizovat

jaskolka
Dnes o 09:48

Zle si uviedol začiatok,malo tam byť "Čaute,som zbabelec"
keďže chlap veru nie si,CHLAP by najprv riešil problémy, prípadne ukončil vzťah,keď to neklape a potom si hľadal milenku či milenky.

anonym_8ce4bb
Dnes o 09:51

Toto pisala zena a caka na reakcie a bavi sa

viestta
Dnes o 09:56
@anonym_autor

@canany citim ze takto je to spravne pre dnesok. Podla toho zistim ako to bude v dalsich pripadoch ak budu. Ale asi skor budu, kedze nam to uz neklape.

@anonym_autor keby si bol chlap s gulami, vyriesis najprv svoj nefunkcny vztah. Seriozne a slusne ho uzavries. Takto si len dalsi zo zbabelych sralov, ktorych po svete behaju tisice. Na korektne riesenie tvojich problemov odvahu nemas, na to aby si zasunul do inej, to uz hej. Zenu mas za handru, ale to, ze ti operie trencle, to uz je v poriadku.

anonym_2c5132
Dnes o 09:58

Ahoj mojko, je mi to uplne jedno, lebo davno si stal za prd a davno som ta podviedla s tvojom kamosom🩷

soldi
Dnes o 09:58

vernost sa precenuje 🙂

montecristo
Dnes o 10:01
@canany

Otazka znie, ci je to jedno zlyhanie, a poucil si sa a nikdy viac to nespravis, alebo si si len prisiel ulavit svedomiu a o mesiac, ci rok to spravis zase. Ale pokial nema sancu to zistit, nehovorila by som jej to nikdy

@canany skôr chce vidieť reakcie žien a vysmieva sa.

danica2711
Dnes o 10:04

čisté svedomie po anonymnom výleve na fóre? To si si to ale pekne zjednodušil...

anonym_255fac
Dnes o 10:07
@anonym_autor

ked budete pisat anonymne tazko zistim ci sa to dozvedela ta ktorej to bolo adresovane.

@anonym_autor
Ak si chlap, ako tvrdíš, tak jej to nikdy nepovieš. Nes si to bremeno SÁM, a sám si to aj vyžer. Nevera je šport pre tvrdých chlapov.

lentakyterapeut
Dnes o 10:09

Tieto temy vymyslene nudne.... Kolko casu tu miname nad hlupostami. Coraz viac ma to tu nudi. Zmysel tak jeden prispevok z 10.

zojazoja
Dnes o 10:12

🙂 🙂 🙂 ach bože, deti, deti.

anonym_ae036d
Dnes o 10:20

@anonym_autor dobre, nevadí 🥂

anonym_c16fad
Dnes o 10:20

@anonym_autor Toto nie je priznanie. Toto je útek.
Nepíšeš to kvôli pravde ale preto aby si sa cítil lepsie zatiaľ čo niekto iný žije v klamstve...a to že sa vidíte doma, znamená len to že ona ti verí. tyy jej nie. Si absolútne človek bez charakteru

alickapusinka
Dnes o 10:27

Napíš konkretne TY zbabelec.Ked si mysliš že to malo byť vtipne tak si obyčajny trapný a nevyzretý chlap.Ak by si miloval ženu nepodvedieš ju.Ak ta svrbel čvirik tak si si ho mal poškrabať.Dúfam že ťa ta tvoja vyhodi lepšie jej bude bez teba.Hlupák a navyše neschopný zbabelec jej to povedať.Ak to mal byť žart tak väčšiu trapnotu a faloš som od dospeleho nepočula.

anonym_8ba09b
Dnes o 10:27

To je v pohode, normálne si sa mohol priznať a poradiť jej, nech to tiež urobí a budete si kvit. Podĺa mňa ju tvoj penis už aj tak omrzel. Nové mäsko , trochu vzrúša padne vhod a nemusí mať výčitky ani ona.

anonym_1296d7
Dnes o 10:36

Dnes večer v mnohých domácnostiach na Slovensku bude vládnuť veľmi dusná atmosféra 😅

anonym_32869e
Dnes o 10:39

Podľa mňa to písala žena, ktorá sa nudí a má chuť narobiť trošku rozruchu, lebo jej z nejakého dôvodu lezú nervy ženy, ktoré sú si iste svojim vzťahom, nekontrolujú, nelezú do mobilu… žena, ktorú niekto označil za stíhačku a teraz rozosieva pochybnosti… neverím, že muž by to takto riešil, formuloval, použil “teba, ktorá si myslela, že sa ti to nikdy nestane”…

anonym_656f1c
Dnes o 10:45

Daj aspon mesto,ci kraj.Budeto menej zien,ako takto.

a0
Dnes o 10:45

Uvedomuje si tento hezounek, že ho žena spozná podľa štylistiky a skladby viet? 🤣🤣. Chlapče, večeru radšej nejedz.

anonym_8ab88d
Dnes o 10:46

@anonym_autor tak ty chlap určite nie si. Stratil si totiž gule.

vlachienka
Dnes o 10:51

Nie nie, nie si chlap. Chlap jednak takúto vec nespraví a keď už áno, tak má toľko chochmesu sa tomu postaviť. A nie napísať pár riadkov a tým si pohladiť ego a všetko si ospravedlniť 😉

kiki68
Dnes o 11:03

@anonym_autor mna nie, moj neda po slovensky dokopy jednu vetu 🙈😀 Ale dnes bude par ludi zrat vsetko od whiskasu po kyanid

maca1984
Dnes o 11:05

Ty nie si chlap, ty si chudák.

pralinka25
Dnes o 11:10

Blbost 😃

minenkaa
Dnes o 11:13
@anonym_autor

ked budete pisat anonymne tazko zistim ci sa to dozvedela ta ktorej to bolo adresovane.

@anonym_autor ale láska mne to vôbec nevadí

anonym_9665c8
Dnes o 11:14
@anonym_8ce4bb

Toto pisala zena a caka na reakcie a bavi sa

@anonym_8ce4bb áno je to žena.

anonym_3f5697
Dnes o 11:15

@anonym_autor ja som myslela že ten bigotny katolík sem ženu nepustí a teraz sa jej tu priznáva k nevere 😂

anonym_88457b
Dnes o 11:16

@anonym_autor Bodaj by ťa hus pečená kopla, keď si ho nevieš upratať!

anonym_e82511
Dnes o 11:17

Ok, v pohode. Tie rožky a maslo si kúpil?

pralinka25
Dnes o 11:19
@minenkaa

@anonym_autor ale láska mne to vôbec nevadí

@minenkaa nehovor. Co ked je to ten blondak. Nemusel podviest so zenou chapes. Nevieme. Blondak by ti vadil ne 😃