icon

Podviedol som ťa

29. jan 2026

Caute. Som chlap. Muz vo vztahu s jednou z vas.. Chcem ti tu napisat, ze som ta podviedol. Ano prave teba, ktora si si myslela ze sa ti to nikdy nestane. Pisem to sem, lebo realne ti to nikdy nepoviem, ale svedomie budem mat ciste ze som ti to aspon tu prezradil. Ahoj zatial vidime sa doma.

zuzana76
30. jan 2026
@simsalabim

@anonym_autor uff, to mi odlahlo. Moj manzel je momentalne doma so mnou, takze moj manzel nie si, lebo si napisal "vidime sa doma" 😂

@simsalabim a este so zle pouzitym buducim casom 😀

zuzana76
30. jan 2026

toto nepise ani chlap

zuzana76
30. jan 2026
@tilly

🤣🤣🤣🤣🍿🍿🍷

@tilly ☕ namiesto toho vina

simca06022011
30. jan 2026
@anonym_autor

Myslim ze by nebolo fer to zverejnovt o ktorej pisem, Natolko si ju zasa vazim.

@anonym_autor 😂

liv1
30. jan 2026

Ziadny, ale naozaj ziadny chlap nezacne prispevok Caute, som chlap 😂😂😂

zuzana76
30. jan 2026
@liv1

Ziadny, ale naozaj ziadny chlap nezacne prispevok Caute, som chlap 😂😂😂

@liv1 presne tak, zensky styl pisania

anonym_ab1ec7
30. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor nejde o zverejnenie tvojej partnerky, ale teba a tvojho nicku. Podľa toho, že reaguješ až na tento koment, tak ti trosku “zalepilo” 🤣

autor
30. jan 2026
@anonym_ab1ec7

@anonym_autor nejde o zverejnenie tvojej partnerky, ale teba a tvojho nicku. Podľa toho, že reaguješ až na tento koment, tak ti trosku “zalepilo” 🤣

@anonym_ab1ec7 a nenapadlo ta, ze sa ma proste na meno alebo nic jednoducho spytas? Nato vasa zenska logika nestaci? a naco vam to bude ak neviete s kym som tu vo vztahu.

earlgrey
30. jan 2026

😁😁😁 dúfam, že si ju nepodviedol so mnou 🤣🤣🤣

anonym_ab1ec7
Autor odpoveď zmazal
anonym_ab1ec7
30. jan 2026
@earlgrey

😁😁😁 dúfam, že si ju nepodviedol so mnou 🤣🤣🤣

@earlgrey 🤣🤣🤣🤣👍

earlgrey
30. jan 2026
@anonym_ab1ec7

@earlgrey 🤣🤣🤣🤣👍

@anonym_ab1ec7

sticker
tilly
30. jan 2026
@zuzana76

@tilly ☕ namiesto toho vina

@zuzana76 ja zas kávu nepijem a pohár s vodou ani neviem, či tam je... vino mi k popcornu sedí viac 😂😂
Ja vlastne pijem len vodu, víno a čaj 😅. Občas, výhradne v Taliansku aperol.

autor
30. jan 2026
@tilly

@zuzana76 ja zas kávu nepijem a pohár s vodou ani neviem, či tam je... vino mi k popcornu sedí viac 😂😂
Ja vlastne pijem len vodu, víno a čaj 😅. Občas, výhradne v Taliansku aperol.

@tilly my sme sice do Talianska nechodili ale v Italii sme boli, To je asi tam niekde vedla seba, Aj vy chodite cez Rakusko? alebo na Austriu?

tilly
30. jan 2026
@anonym_autor

@tilly my sme sice do Talianska nechodili ale v Italii sme boli, To je asi tam niekde vedla seba, Aj vy chodite cez Rakusko? alebo na Austriu?

@anonym_autor lietame cez oesterreich 🤷‍♀️🤦‍♀️

anonym_ab1ec7
30. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_ab1ec7 a nenapadlo ta, ze sa ma proste na meno alebo nic jednoducho spytas? Nato vasa zenska logika nestaci? a naco vam to bude ak neviete s kym som tu vo vztahu.

@anonym_autor @anonym_autor Moja logika možno pokrivkáva, ale anonymne písať, a potom sa chce predstaviť.. to už chce poriadnu dávku inteligencie.

bobbula
30. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Jasné, Taliansko vedľa Talianska, úplne logicky. Vidím, že geografiu máš pod kontrolou.

bobbula
30. jan 2026
@tilly

@anonym_autor lietame cez oesterreich 🤷‍♀️🤦‍♀️

@tilly No nie, Rakúsko, Austria a dokonca aj Oesterreich… toľko dobrodružstiev naraz v jeden deň?

tilly
30. jan 2026
@bobbula

@tilly No nie, Rakúsko, Austria a dokonca aj Oesterreich… toľko dobrodružstiev naraz v jeden deň?

@bobbula noo a keď s tomu pridáš Slovinsko a sloveniu, tak to máš výlet za všetky prachy

viestta
30. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor jaj, a tak si ju vazis, ze ides zasunut do inej

anonym_656f1c
30. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor po tomto co som si precitala,som sa zasmiala a v duchu si povedala:boze,ty si riadny kkkkoooookkkkooootttttt.

karolinakr
30. jan 2026

@anonym_autor Autor textu alebo @cippi

autor
30. jan 2026
@karolinakr

@anonym_autor Autor textu alebo @cippi

@karolinakr bingooo..

bobbula
30. jan 2026
@tilly

@bobbula noo a keď s tomu pridáš Slovinsko a sloveniu, tak to máš výlet za všetky prachy

@tilly v piatok som išla do Anglicka a na druhy deň do Veľkej Británie, napokon som sa v nedeľu vracala z UK naspäť domov, krásny nezabudnuteľný víkend 🤭

demodun
Autor odpoveď zmazal
zuzana76
30. jan 2026

Nikam nechoďte, velebnosti. Víte, že se neumíte prát. Už s tím zase začínáte, Kelišová?
Toť. Pořád to ukazujou v televizi, že se tady perou. To je Irák a Irán. Tady jsme v Itálii.
To je jedno, to je taky od i.

anonym_4354ce
30. jan 2026

@anonym_autor Jožo, ty prestaň klamať do telky 😂

anonym_a6878d
30. jan 2026

Všetci psychiatri skáču od radosti, že budú mať super kšeft. Ľudia sú už totálne osprostení.

anonym_66cdfc
30. jan 2026
@anonym_729157

Dúfam, že si ma aspoň nepodviedol s mojou milenkou 😂

@anonym_autor keď si chlap, označ ju

autor
31. jan 2026
@bobbula

@tilly v piatok som išla do Anglicka a na druhy deň do Veľkej Británie, napokon som sa v nedeľu vracala z UK naspäť domov, krásny nezabudnuteľný víkend 🤭

@bobbula nabudúce si to naštuduj, ak chceš byt za múdru a nestraniť sa..
Anglicko je jedna zo štyroch krajín v rámci Veľkej Británie. Veľká Británia je ostrov zahŕňajúci Anglicko, Škótsko a Wales. UK (Spojené kráľovstvo) je suverénny štát, ktorý spája Veľkú Britániu a Severné Írsko.