Pomohli by ste panicovi?
Téma na odľahčenie.
Ak by ste dostali ponuku od chlapa, pomerne pekného, atraktívneho, cca 30-ročného, štíhleho, vysokého, veľmi milého a primerane vzdelaného, s tým, že by sa vám priznal, že je panic a potrebuje s tým pomôcť, niečo sa naučiť a získať sebavedomie… išli by ste do toho?
Téma je vymyslená, ale zaujíma ma váš názor. Ďakujem.
@anonym_autor ak je taky super, preco s nim nejst do vztahu? Inak si neviem predstavit, preco by som to mala robit…?
Keby mi toto niekto navrhol asi by som od smiechu spadla zo stoličky. Keby bol taký milý, vzdelaný a atraktívny ako ho popisuješ nemal by problém zbaliť slečnu na jednu noc niekde na diskotéke.
A nevadilo by mu, že mám 45? 😛 he he.
Nie, nešla by som do toho ani keby som mala 20. Iba v prípade, že by to bol môj partner. O jednorazovky som nikdy nemala záujem.
@anonym_autor Téma ja vymyslená, ale pre tvoju informáciu som mal v skutočnosti opačný prípad. Bolo to počas vysokej školy. Takže stáva sa aj také niečo.
@anonym_a3398e, poslala by si mu ich na účet, alebo by si zaplatila radšej v hotovosti?
@cutespider dobry vtip 😂
@anonym_autor ja mám manžela, takže odpoveď je jasná, ale aj keby som nebola vydatá, nič to nemení na veci, ze ja nie som žiadna handra aby som spala s kadekym len tak. Sexovať by sa malo len vo vzťahu kde je láska 😉. A nejaký panic nech si zaplatí šľapku, tá ho zaučí veľmi rýchlo.
@anonym_51e1d6 katolík? preboha? ktorý?
@anonym_autor pr85.
Na svateho katolika, cnostneho tak, ze kvitnu kvety, kadial kraca, je strceny v kazdej teme o sexe. Ziadnu si nenecha ujst.
A hlta ju ako -nastka dark romance.
A uz je aj tu. To bolo iba otazka minut, kedy tuto temu zanucha. 🙂
Taka paradoxna klasika od tychto zboznostou prerastenych muzov. 🙂
@anonym_autor inak, takehoto muza poznam. Ale ten je pravy opak. Tam je skor otazka, co este neskusal. 🙂
Tam bude nejaky háčik 😀 keby bol taký pekný, atraktívny, milý, vzdelaný a neviem aký dokonalý žiadnu takú pomoc by nepotreboval 😉😭 To bude skôr nejaký zúfalý tragéd 😀
@anonym_autor pomoct? ja by som si ho rovno nechala.
Áno, ak by mal aj pekný penis primeranej velkosti 😂
Nie. Odpudzuje ma už len tá formulácia o akože kvázi pomoci, naučení a bla bla.
@anonym_autor koľko ponúka v hrubom? 😀😆😀😆

@anonym_autor Svoje panictvo si uchovali do manželstva, ako som to spravil aj ja. Tvoja budúca žena to ocení.
@pr85 nemyslim ze kazda zena v 40ke oceni panica