Popper - skúsenosti
Dobrý vecer, chcem sa opytat ci tu niekto ma realnu skusenost s popprom pri milovani.
Ci uz priame vdychovanie, alebo vyparovane do miestnosti. Netusim aky to ma ucinok co od toho ocakavat ale rada by som muza prekvapila niecim novym. kazda skusenost potesi. Dakujem
@pukina maju to v sexshope a maju toho naozaj bohaty vyber.. nikdy som to vsak neskusala..
@michelias afrodiziakum, ktore by malo znasobovat sexualny zazitok.. vraj
Ja to mám a je to super hneď som skočila po partnerovi 😂 my sme vdychovali neskúšala som to dať len tak do miestnosti 🤷♀️ treba vyskúšať určite 😊
Je to veľmi toxické, nečuchajte to určite priamo z fľaštičky aj keď stav je veľmi príjemný ale koledujete si o chemický zápal pľúc. Ten roh miestnosti je fajn .
@diamondsspaces to som ani nevedela kamošky mi hovorili vždy že to mám čuchať 😁
@daduska6199 obsahuje to "fajnoty" ako alkylnitrid, butylnitrid, isobutylnitrid a isopropylnitrid https://www.lepsia-erekcia.sk/poppers/ veľmi užitočné info
Myslím že keď napíšes do nejakej predajne či už internetovej al.realnej určiťe ti poradia lepšie.Potom napíš odpoveď 😁 poznam to len z párty a má to specificky pach,velmi to uvolní a určite to s človekom mávne na prvýkrát,pri sexe som nikdy nepouzila.Takze záleží co chceš při sexe prežiť,vraj sú aj iné príjemnéjsie metódy😉 ale keď si myslíš že ta to viac uvolní tak ...
Ja viem, ze gay kamosi to este pred rokmi pouzivali na ako uvolnenie. Ja som to iba raz citila v miestnosti a to iba zvyskovo, fuj. Ako za mna ani panovi. Ale na rovnako nemusim ziadne tieto chemicke srajdy na prevonanie miestnosti a pod. Takze za mna urcite nie. Ako jednorazovo skusit, ale inak fuj. Osobne tomu teda neholdujem

to sa este vyraba? zlate diskotekove casy :D
vdychovat urcite nie, neviem si predstavit s tym pocitom po vdychnuti mat sex. skor dat niekde do rohu miestnosti vopred, aby tie vypary naplnili miestnost a mozno tak. ale neviem, osobne som to tak neskusala