icon

Svrbenie nôh po sprche. Máte podobné skúsenosti?

mamkacharlotta
12. apr 2026

Dobrý večer. Chcem sa opýtať či niekto nemá také skúsenosti ako ja...po sprche má strašné svrbia nohy..a to som menila aj sprchovacie.. momentálne som na detskom mydle a telovom mlieku...vďaka za každú radu 😍😍

danielahamar
12. apr 2026

A verím, že to detské je s harmancekom😬😉, mňa od detského svrbí všetko

zuzana2910
13. apr 2026

Áno, hlavne keď kúpim dcéram Balea, sprchové z DM tie ich značky. Nájsť sprchový, ktorý po umytí nevyvola svrbenie.

mamkacharlotta
autor
13. apr 2026

Takže tiež máte taky problém? A detské práveže čisté bez ničoho a zatiaľ dobré..no keď dám sprchovací ta hneď ma svrbí

zuzana2910
13. apr 2026
@mamkacharlotta

Takže tiež máte taky problém? A detské práveže čisté bez ničoho a zatiaľ dobré..no keď dám sprchovací ta hneď ma svrbí

@mamkacharlotta áno, všimla som si to aj ja, mna po tých detských spr.g.tiez nohy svrbia.

anonym_fb81cc
13. apr 2026

Ja som vydedukovala,ze je to z horucej vody. Ked je pokozka suchsia a pustim na to vodu,tak su hned cervene a svrbia. Ked som pod velkym stresom svrbia este viac. Antikoncepcia to este viac zhorsila.

danielahamar
13. apr 2026
@mamkacharlotta

@mamkacharlotta aký presne používaš?

mamkacharlotta
autor
13. apr 2026
@anonym_fb81cc

Ja som vydedukovala,ze je to z horucej vody. Ked je pokozka suchsia a pustim na to vodu,tak su hned cervene a svrbia. Ked som pod velkym stresom svrbia este viac. Antikoncepcia to este viac zhorsila.

@anonym_fb81cc ach jaaajj tak ja neberiem A ..ale môže byť že pod teplou vodou..lebo osprchujem sa z vlažnou a v pohode

mamkacharlotta
autor
13. apr 2026
@danielahamar

@mamkacharlotta aký presne používaš?

@danielahamar z DM babylove

mamkacharlotta
autor
14. apr 2026

Áno

mamkacharlotta
autor
14. apr 2026
@mamkacharlotta

@anonym_fb81cc ach jaaajj tak ja neberiem A ..ale môže byť že pod teplou vodou..lebo osprchujem sa z vlažnou a v pohode

@mamkacharlotta no ja to isté..plus asi aj zle sprchovacie..