Svrbenie nôh po sprche. Máte podobné skúsenosti?
Dobrý večer. Chcem sa opýtať či niekto nemá také skúsenosti ako ja...po sprche má strašné svrbia nohy..a to som menila aj sprchovacie.. momentálne som na detskom mydle a telovom mlieku...vďaka za každú radu 😍😍
Áno, hlavne keď kúpim dcéram Balea, sprchové z DM tie ich značky. Nájsť sprchový, ktorý po umytí nevyvola svrbenie.
Takže tiež máte taky problém? A detské práveže čisté bez ničoho a zatiaľ dobré..no keď dám sprchovací ta hneď ma svrbí
Takže tiež máte taky problém? A detské práveže čisté bez ničoho a zatiaľ dobré..no keď dám sprchovací ta hneď ma svrbí
@mamkacharlotta áno, všimla som si to aj ja, mna po tých detských spr.g.tiez nohy svrbia.
Ja som vydedukovala,ze je to z horucej vody. Ked je pokozka suchsia a pustim na to vodu,tak su hned cervene a svrbia. Ked som pod velkym stresom svrbia este viac. Antikoncepcia to este viac zhorsila.
@mamkacharlotta aký presne používaš?
Ja som vydedukovala,ze je to z horucej vody. Ked je pokozka suchsia a pustim na to vodu,tak su hned cervene a svrbia. Ked som pod velkym stresom svrbia este viac. Antikoncepcia to este viac zhorsila.
@anonym_fb81cc ach jaaajj tak ja neberiem A ..ale môže byť že pod teplou vodou..lebo osprchujem sa z vlažnou a v pohode
@anonym_fb81cc ach jaaajj tak ja neberiem A ..ale môže byť že pod teplou vodou..lebo osprchujem sa z vlažnou a v pohode
@mamkacharlotta no ja to isté..plus asi aj zle sprchovacie..

A verím, že to detské je s harmancekom😬😉, mňa od detského svrbí všetko