icon

Porovnanie sexu s partnerom a používaním vibrátora

6. sep 2025

Ahojte, píšem anonymne, lebo mam tu pár ľudí čo toto vediet nemusia..ak to sem nepatrí, kľudne bloknite..chcem sa len opýtať, je sex s partnerom podobný tomu, ked si žena spraví dobre vibrátorom? Nikdy som ho nepoužila, a chcela by som vyskúšať...nie nie som soplave decko ale dospelá žena.. ak by niekto mal problém...a mam aj manžela...dakujem vopred...

doriiis
6. sep 2025

Však vyskúšaj a uvidíš.Kazda sme na tom inak a na toto univerzálna odpoveď neexistuje

pasomnica
6. sep 2025

No rozdiel je v tom, že muž nevibruje 😂

anonym_1fce60
6. sep 2025

@anonym_autor Aaa spať deti! Je polnoc ☝️

anonym_ba0217
6. sep 2025

Rozdiel to je . Teda mam aj mašinu ake to neni proste ono aj keď tempo zrychlim ci spomalim dám akurát nikdy to neni ok. Proste manžel a jeho tempo je super . A vibrátor musíš s tym hýbať hore dole takže tiež nič moc. Ale dajú sa kúpiť lacné tak vyskúšaj a uvidíš ake to je

anonym_6710cf
7. sep 2025
@anonym_ba0217

Rozdiel to je . Teda mam aj mašinu ake to neni proste ono aj keď tempo zrychlim ci spomalim dám akurát nikdy to neni ok. Proste manžel a jeho tempo je super . A vibrátor musíš s tym hýbať hore dole takže tiež nič moc. Ale dajú sa kúpiť lacné tak vyskúšaj a uvidíš ake to je

@anonym_ba0217 Nemusis s nim hybat,prilepis a hybes sa len ty.

anonym_97bfc4
7. sep 2025

@anonym_autor nie nie je

zuzanita1609
7. sep 2025

Samozrejme že nie je. Fyzický kontakt-dotyky,bozky, pohľad, túžba veľmi pomáha k skvelému "záveru" . Pri "vibrošovi" je to len o predstavivosti a k cielenému ukončeniu 😁.

anonym_26ba20
7. sep 2025

Podobné to môže byt len vo vyvrcholení, na konci je proste fajný orgazmus. Nikdy to nenahradí ten pôžitok, aký je s druhou osobou od prvého bozku po orgazmus.
Napr.s vibrátorom mozes aj dosť spoznať samu seba.
Ja si užívam aj s manzelom, aj s vibrátorom a dakedy s oboma naraz😄

minenkaa
7. sep 2025

To je uplne iné

janickacrazy
7. sep 2025

@anonym_autor rozdiel je taký, že vibrátor ťa neobjime, nepobozka a nepokosi trávnik 🤣

anonym_975259
7. sep 2025

@anonym_autor my používame pri sexe aj womanizer a je to veľmi dobre, neviem si vynachváliť

zuzanita1609
7. sep 2025
@janickacrazy

@anonym_autor rozdiel je taký, že vibrátor ťa neobjime, nepobozka a nepokosi trávnik 🤣

@janickacrazy ten si pokosim aj sama,ale vibroš nedýcha a nemá tep 😆

anonym_7ce379
7. sep 2025

@anonym_autor vyskúšaj.. za mňa je to perfektnee! Ten orgazmus, ktorý zazijes vďaka tým vibráciam, je neopisatelny...

anonym_b4cc44
7. sep 2025

@anonym_autor ja som mala vibrator a jedneho dna uz nemala.Manzel ho vyhodil😬Takze ten rozdiel si sotva pamatam.Iba viem,ze ked nebol niekedy muz doma a dostala som chut,hned som vedela co s volnym casom🥴A zrazu...zmizol🤣

anonym_8ecc2f
7. sep 2025

vibrator je pre mna rychla a ista cesta k uspokojeniu. To je absolutna istota, bomba vec. Nechcem ho porovnavat s muzom, lebo to nie je fer. Ale vibrator si urcite kup

vilma7
7. sep 2025
@pasomnica

No rozdiel je v tom, že muž nevibruje 😂

@pasomnica a vibrátor sa zas nevie bozkávať;)

anonym_b9606c
7. sep 2025

Vibrátor Ti nedá komplimenty, neurobí "mmmmmm" keď Ta vidí nahú. Mne viac vyhovuje muž (jeho reakcie, dych, pot, teplo, dotyky, pusy) ako neosobné hore-dole so silikonovou mašinou. Ale zas keď nie je chlap a inak sa nedá, tak aj to je riešenie. Ale živého muža mi to nenahradí. Ja milujem hladkanie a moja polovička tiež.

anonym_4463b7
10. sep 2025

@anonym_autor maso je maso 😀

anonym_d8d970
13. sep 2025

@anonym_autor my to robíme aj s vibrátorom. Klasicky misionár a potom prstami ja vo vnútri masírujem G bod a manzelka si zhora sama vibratorom dráždi klitoris. Urobi sa takto aj tri krát po sebe. Úplne nám to vyhovuje. Len ja by som to klasicky takto nedokázal. Susedia naši to robia podobne ale vo vani a s prúdom vody buď zo sprchy alebo dokonca sused odšrubuje hubicu sprchy a priamo z hadice riadi prúd vody prstom.

anonym_7ce379
7. dec 2025
@anonym_b9606c

Vibrátor Ti nedá komplimenty, neurobí "mmmmmm" keď Ta vidí nahú. Mne viac vyhovuje muž (jeho reakcie, dych, pot, teplo, dotyky, pusy) ako neosobné hore-dole so silikonovou mašinou. Ale zas keď nie je chlap a inak sa nedá, tak aj to je riešenie. Ale živého muža mi to nenahradí. Ja milujem hladkanie a moja polovička tiež.

@anonym_b9606c ne každá má problém so sebavedomím a potrebuje len chvály a mmmm.... Niektoré sa potrebujú len dobre spraviť a na to ten vibrátor je úplne ideálny. Tebe chyba ospevovanie tak pre teba silikónová mašina nie je