Porovnávanie v sexe s exmanželkami. Ako sa zachovať?
mna ide roztrhnut od jedu. Ked vam manzel povie ze neviete varit ako jeho mamicka, to sa asi este da.. Kedze to je pravda.. Ale co urobit, povedat, alebo sa zachovat ked vam povie, ze jeho obe exmanzelky boli v sexe ovela lepsie........
ked znova pripomenie, ako zaostávaš za exkami, kludne povedz: Nuž, nebudem ťa trápiť, aby si tak netrpel, bolo to naposledy, najdi si inu a bud s nou spokojny. Ja s tebou tiež nie som spokojna, takže je tu ten správny čas na rozchod
@anonym_autor no už len to že má dve exmanželky o ňom veľa hovorí....a mileniek má koľko?
ze asi vedeli preco od neho odisli ..zrejme chceli rovnako dobreho muza v sexe ako boli oni ... a mimochod aj tvoji ex vedeli narobit vacsiu paradu-ale ty mu aj tak davas sancu ze sa to nauci
Letný troll ? Ak nie, tak rozchod. Načo ti je taký muž. A máš veľkú výhodu, že nie je tvoj manžel.
"A tebe kedy narastie pipík? Poď, nech ti ho pofúkam!"
ako je to s deťmi? on ma deti? Ty maš svoje? alebo mate aj spoločné?
To o nom veľa vypoveda… dvakrát rozvedený, či muz alebo zena by u veľa ľudí nemali sancu
Či lepšie nejakeho trapka ako byt sama? Keď toto toleruješ?
@anonym_f3323d
@sissy27 niesme zobrati spolu, ani to uz neplanujeme.
@anonym_autor no povedzme si pravdu....on sa už neplánuje brať.
A k teme, co ti odpovedať?dve exmanželky, on ťa ešte s nimi porovnáva, vziať si ťa nechce a ty si ešte nenašla svoju hrdosť...čo ti potom máme napísať?
@anonym_autor
... ako sa zachovať 🤔
... osobne mi to nepríde vtipné, ba ani zábavné. Ak niekto porovnáva aktuálneho partnera s ex v negatívnom zmysle, cítiť stratu "rešpektu" vo vzťahu k partnerovy 🚩
A toto sú momenty, keď človek začne vo vzťahu premýšľať... 🤷
Vzťah neznamená "vlastniť", "musieť", ale "chcieť" byť s tým druhým... V živote nemusíš nič a detto "nemusíš" byť vo vzťahu s niekym, kto ťa nerešpektuje, kto si ťa neváži... 😉
... pre niekoho si "nikto", len ďaľšia v poradí, no pre iného môžeš byť životným šťastím 😉
... tvoj vzťah/ nevzťah, tvoj život, tvoje rozhodnutia, byť však vo vzťahu a cítiť sa ako "možnosť"... hmm, to radšej byť single 😉
Good Girl
čo to znamená, že žena je v sexe lepšia? Len tak zo zvedavosti... nemám nejaké bohaté skúsenosti....
To, že sa dvakrát rozviedol o všetkom hovorí, na to netreba ani odpoveď, že si si našla takého je tvoja chyba
A snažíš sa dostatočne? Možno boli viacej odviazané a skúšali spontánne iné veci. Na lepšie zážitky človek nezabudne.
a ked boli lepšie v posteli, prečo nie je s nimi ale s tebou?
Hmmm a preco je potom s tebou. V com si lepsia-najlepsia?
Asi si na nich v posteli zaposobil viac ako na mna, tak sa aj viac snazili..🤔

@pletko325 :D annoooo.. Aký pozícaj taký vrat
@anonym_18b2a6 Popravde nie som zástancom takéhoto niečoho, že aký požičaj, taký vráť. To už je len taká dohra vzťahu, oplácať si veci. Ale čo narobíš, keď máš také niečo doma. 😂