Používate pri sexe lubrikant?
Používate pri sexe lubrikant? Ake to. Ma pre vás výhody? 🙂
Asi je jasné na čo slúži a ostatné je individuálne... Nie je to taká položka, ktorú by ste si nemohli dovoliť kúpiť aj keď len na skúšku a sami sa rozhodnúť či vám to vyhovuje viac s alebo bez..
Keď ho vykydneš na podlahu, super sa to šmýka. Odporúča 9 z 10 pacientov so zlomeninami. A s partnerom sa parádne zasmeješ.
Po porode sme dost pouzivali. Priznam to otvorene a nebudem jedina z nas. Lebo som citila v tom jednom mieste, kde bolo zopar stehov stale take pnutie.
Ja si sex bez lubrikantu neviem predstavit, ved bez to musi boliet. Ale tak zalezi aj od velkosti pipika. Pri malom mozno netreba 😀
ano napadlo ma to nahodou pred pol rokom a lutujem, ze som nespravila skor, mala som tazke gynek operacie, cize pomaha proti bolestivosti,
Vraj je to super ako podklad pod makeup. Neskúšala som ale videla na Tik Toku. 🤣 vyskúšaj
my pouzivame a najnovsie sme skusili od erectan, je ovela lepsi ako tie co sme mali doteraz
pouzivat lubrikant je absolutne bezne a vyhody si myslim ze su dost jednoznacne

Prečítaj si na obale, aké výhody a na aký účel je lubrikant určený. Ak si myslíš, že ti tu ženy budú písať niečo, na čom si budeš mastiť brko, tak si si pomýlil stránku.