icon

Používate vibrátor?

sabriel9ka
5. jan 2021

Viem je to trapne ale tak sme na internete. Baby pouzivate vibrator? Ak ano aky? Ja som ho nikdy nepotrebovala ale priatel kupil analny kolik (povodne este byvalej ale ta ho nestihla dostat) a este novy mi ho ukazal. Mala som predsudky, ved ani vibrator nemam natoz analny kolik ale raz som neodolala - vyskusala ho ale nie do zadku. A zapacilo sa, len by to chcelo nieco vibracne 😀 Ak je to na vas moc tak pardon🙈😆

Strana
z2
sabriel9ka
autor
6. jan 2021

@nikolka1986 😆😆😆 mozno som uchylacka 🤷🏻‍♀️ ale comu mali naletiet?🙈😄

eskop
6. jan 2021

Womanizer, je sice drahsi ale super vecicka😃

natyreggae
6. jan 2021

@jankapepe môžem vedieť čo by nebolo ok na tom keby to malo byť pre ex? Neni to podla mna nič hrozné keď píše že nebol ešte použitý...🙂

jankapepe
6. jan 2021

@natyreggae pre niekoho možno nič. Ja keby dostanem vibrátor čo mal byť pre ex tak jednoznačne = chlap nebude hrať rolu v mojej budúcnosti

natyreggae
6. jan 2021

@jankapepe fuuuu no myslím že sú horšie dôvody na rozchod a nie nejaká hračka do postele...🤷‍♀️🤷‍♀️

naobedbuduspagety
6. jan 2021

Womanizer, masážna hlavica na klitoris, potom tie klasické vibrátory sú tiež super ,máme aj drahšie aj na skúšku úplne lacné z nejakej trápnej poľskej stránky, a tieto lacnejšie sú niektoré fakt oveľa lepšie ako tie z overených predajní. Odporúčam prehrabať sa v nejakom eshope a brať čo ťa na pohľad zaujme ☺

katarina51941
6. jan 2021

@sabriel9ka podľa mňa je to normálna téma. Ja mám veľa bab ,párov ktoré majú takéto.vexo a vôbec sa.za to nehanbia. Prečo sa nepohrať v postelí. Sme v 21 storočí a takéto veci sú normálne. Ja som mala včera narodky a dostala som vibrator a ešte nejake veci. A mám v pláne ich vyskúšať aj s partnerom. Prečo nie. Nech je sranda.

torysheer
6. jan 2021

Záleží na tom či dosahujes vaginálny či klitorialny orgazmus. Univerzálny je asi ,,zajačik", ide dnu no ma výstupky aj na klitoris. Niekto tu už dával aj link, a je skvelý. A nevidím na tom nič zle, ja mám hračiek rôzneho druhu plný šuflík.

jankapepe
6. jan 2021

@natyreggae fuuu očividne máme o svojej hodnote a chlapovi do života úplne odlišné predstavy.

sabriel9ka
autor
7. jan 2021

@jankapepe tak este raz a dufam naposledy 🙂 ja som ho nedostala damy.. priatel ho mal, a ani to nebol darcek 🤦🏻‍♀️ len ho kupil a nechcel ho tahat k nej domov a medzitym sa rozisli.. stahovali sa, a mal ho vo veciach tak ho zobral (nebude rodicom nechavat taku vec doma 🙈) no a tak sme ho mali doma v krabici s inymi nepotrebnymi vecami a nikto mi ho neponukal, amen

jankapepe
7. jan 2021

@sabriel9ka amen nechápem prečo to opakujes? Ja som to pochopila a povedala ti už hore že to mení situáciu.
Ale stále si stojím za tým že ako darček by to bolo riadne nevhodné.

sabriel9ka
autor
8. jan 2021

@jankapepe tak naco tu rozoberate situaciu ktora nie je? ked uz ste pochopila, ako to je?

jankapepe
8. jan 2021

@sabriel9ka čítaj komunikáciu vyššie. Odpovedala som na mne kladené otázky.

mareri
Odpoveď bola odstránená
fino
2. feb 2021

@sabriel9ka každá má rada inú veľkosť dĺžku tvár či vibrácie...

stavbar123
Odpoveď bola odstránená
dasaa
6. feb 2021

Tiez mam kamarátky co majú vibrátor doma a su spokojne .Nič nie je na tom zle .

stavbar123
Odpoveď bola odstránená
annm28
Odpoveď bola odstránená
marcel19
18. aug 2025

@sabriel9ka vibrátor a erotické pomôcky používajú všetci ženy aj muži

Strana
z2