Povolili by ste manželovi milenku kvôli sexu?
Ste dokonala manzelka pre vaseho manzela? Velmi casto tu pisete o laske k manzelovi, ako ho milujete, ako je ten najlepsi a vaz vztah je dokonaly. Ale skuste si predstavit ze manzelovi uz nedokazete dat take to zakladne, ako rozkos, nehu, sex. Z akehokolvek dovodu ktory, nechcem riesit, ale to proste zrazu nemozete, Boli by ste ste schopne mu povedat aby si nasiel na to milenku? Zalezalo by vam na jeho dobre? ... s tym ze budete nadalej spolu a nic ine sa nezmeni? Ze vas vztah bude rovnako na tom ako predtym.
@anonym_autor za urcitých podmienok ja si to viem predstavit. Som nevládna ledva vladzem zit, pred koncom života ale to môže trvať rok aj dva alebo aj v prípade, ak vôbec nechcem sex a nemám záujem ho vybaviť ani orálne, či rukou..... tak by som mu povedala, nech sa ide uspokojiť, nech si to aj platí. Nechcem o tom nic vediet a nech mi to nehovori. Myslím si, že ak by som bola chorá, tak by to môj muž nespravil, už len preto, že ma lubi. Má dve zdrave ruky, nech si pomoze alebo mu pomozem ja. Za 5 minút hotové 😉. Ak by to však bolo mojím nezáujmom o nič, tak reálne neviem čo by spravil. Keby to bolo opačne a môj muž by proste nemohol ale ani nemal záujem o iné formy uspokojenia, ja by som si nasla milenca bez jeho súhlasu. Ak by bol chorý tak nikdy, bola by som mu verná do konca jeho života a stála pri nom, starala sa o neho.
@betulinka1 pekne napisane ale keby nemohol najdes si milenca keby bol chory nie. Trosku neverim ale respektujem. Aj v zivote choreho cloveka ten druhy potrebuje je to len vec bud dohody alebo nehovorit a zit tak aby boli spokojni obaja.
@betulinka1 pekne napisane ale keby nemohol najdes si milenca keby bol chory nie. Trosku neverim ale respektujem. Aj v zivote choreho cloveka ten druhy potrebuje je to len vec bud dohody alebo nehovorit a zit tak aby boli spokojni obaja.
@lentakyterapeut ja ju plne chapem, ked je partner chory tak mas proste zaujem sa onho starat, vtedy mas plnu hlavu starosti, lebo je chory a dufas, ze uz uzdravie..., napriek chorobe intimita ako su bozky, objatia, tulenie...to moze fungovat.
Ked vsak nema zaujem, tak sa necitis byt zenou/muzom pri tom partnerovi, vtedy aj ta intimita prestane fungovat..., chapes, ze zdravy jedinec ak ma lubi, preco netuzi po mne.
@lentakyterapeut ja ju plne chapem, ked je partner chory tak mas proste zaujem sa onho starat, vtedy mas plnu hlavu starosti, lebo je chory a dufas, ze uz uzdravie..., napriek chorobe intimita ako su bozky, objatia, tulenie...to moze fungovat.
Ked vsak nema zaujem, tak sa necitis byt zenou/muzom pri tom partnerovi, vtedy aj ta intimita prestane fungovat..., chapes, ze zdravy jedinec ak ma lubi, preco netuzi po mne.
@anonym_744b54 ja ti rozumiem ale poznam aj chorych co su chori roky nie jeden dva ale 8 rokov a vtedy co? Mozes milovat kolko chces len ostanes uplne bez vsetkeho? To by sa kazdy zblaznil.
Ak by som ja nemohla, tak určite by som mu dala voľnosť a rozišla sa. Určite by som nedokázala žiť s niekym, kto má milenku. Mám svoju hrdosť a dôstojnosť, po ktorých by som si nenechala šliapať. Niečo také dokážu iba prostitútky.
Ak by som ja nemohla, tak určite by som mu dala voľnosť a rozišla sa. Určite by som nedokázala žiť s niekym, kto má milenku. Mám svoju hrdosť a dôstojnosť, po ktorých by som si nenechala šliapať. Niečo také dokážu iba prostitútky.
@evkatk cize ked nemozes tak rozchod? To klames samu seba?
@anonym_744b54 ja ti rozumiem ale poznam aj chorych co su chori roky nie jeden dva ale 8 rokov a vtedy co? Mozes milovat kolko chces len ostanes uplne bez vsetkeho? To by sa kazdy zblaznil.
@lentakyterapeut mas pravdu, clovek ma aj tak iba domnienku, ako by sa zachoval. Ked si v tej danej situacii je to uplne ine.
@lentakyterapeut presne tak som to myslela ako napisala @anonym_744b54 . A kludne aj 8 rokov. Tak ako muz sa moze urobit sam aj zena to vie sama. A ma este viac hraciek na pomoc ako muzi (im vela netreba 🤣🤣🤣). Tak ako mu skrabkam ruku a hruď teraz ako zdravemu, pricom to nemusi prejst do sexu, tak taka ista intimita moze byt aj keby bol chory. Tam sa nezmeni, podla mna teda, ta energia, lebo to nie je volba. Zeny prirodzene prepnú na mod staram sa a to je moj prejav lasky.
Prečo by som klamala samu seba? Je to hlúposť. Ak by som nemohla, tak zo závažných zdravotných dôvodov. A voči mužovi by som bola maximálne ohľaduplná a dala mu voľnosť nájsť si partnerku inú, ale nie milenku počas manželstva. Preto rozvod by bol nevyhnutný. Keďže som sa vždy vedela dobre zabezpečiť finančne a nikdy nebola odkázaná na priživovanie sa na mužovi, rozchod by nebol problémom. No svoju chybu vyplývajúcu zo zdravotného problému by som odčinila rozvodom. Bolo by to čestné voči mužovi.
@anonym_autor A preco by si mu chcela povolit milenku? Ak je to vyzrety muz a mate pekny vztah, tak prijme ze mas problem a bude zatial riesit svoju intimitu sam 🙏.Kolko muzov ochorie, alebo strati potenciu a muzi hned nepremyslaju ci dovolit manzelke milenca 😉
Nie.. Nikdy.. Som extremne ziarliva.
Ja by som vždy chcela s manzelom sex.. Sex s nim je super a kebyže nemôžem tak iba zo zdravotných dôvodov ak by naor som mala urologické a gyn problémy..
Inak nehrozí. Mame sex vždy a ja chcem praveze
OdO mňa si manzel neoddychne haha
Milenka nie... Ja ho vždy zničím a nikomu je nedam
Ked nemôžem mať normal sex ponúkam mu oral a ručné.. To miluje dokonca ešte viac takže nie za mna

@anonym_autor za urcitých podmienok ja si to viem predstavit. Som nevládna ledva vladzem zit, pred koncom života ale to môže trvať rok aj dva alebo aj v prípade, ak vôbec nechcem sex a nemám záujem ho vybaviť ani orálne, či rukou..... tak by som mu povedala, nech sa ide uspokojiť, nech si to aj platí. Nechcem o tom nic vediet a nech mi to nehovori. Myslím si, že ak by som bola chorá, tak by to môj muž nespravil, už len preto, že ma lubi. Má dve zdrave ruky, nech si pomoze alebo mu pomozem ja. Za 5 minút hotové 😉. Ak by to však bolo mojím nezáujmom o nič, tak reálne neviem čo by spravil. Keby to bolo opačne a môj muž by proste nemohol ale ani nemal záujem o iné formy uspokojenia, ja by som si nasla milenca bez jeho súhlasu. Ak by bol chorý tak nikdy, bola by som mu verná do konca jeho života a stála pri nom, starala sa o neho.