icon

Požiadali by ste partnera o masáž počas menštruácie?

28. nov 2025

Ahojte mali by sme dnes s priateľom stráviť spoločný večer. Požiadal si o masáž a o také rozmaznávanie. Ja mám menštruáciu takže nejak veľa od neho chcieť nebudem. Ale napadlo mi ze som čítala o takej tantra masáži pomalej zmyselnej o masáži prsníkov.. Kde si žena dovolí vnímať každý dotyk uvoľní sa vypne odpočinie, ale hanbím sa ho o to požiadať. S tým ze nič iné nechcem kvôli menštruácii. Je otvorený hocičomu ale vyslovene si o niečo požiadať konkrétne mam stud.

Strana
z2
anonym_b0a886
28. nov 2025

@anonym_autor a sex sa s nim nehanbis mať? Boze koľko mas rokov.

janai1
28. nov 2025

Tak za prvé tantru treba vedieť (mať naštudované), takže len tak nikoho o to nepožiadaš...
A za druhé je divné hanbiť sa priateľa

anonym_c4e14f
28. nov 2025

@anonym_autor mozem ti povedat, ze pre chlapov je vzrusujuce uz len to, ked si zena vypyta / hovori co jej robi dobre... Takze naopak, mal by sa potesit, ze chces skusat...

anonym_c76522
28. nov 2025

Muži sú veľmi radi, keď ich o niečo žiadame 😁 ak sa ho až tak veľmi hanbiš, tak mu asi veľmi nedôveruješ, možno by bolo treba na Tom trošku popracovať

autor
28. nov 2025
@anonym_b0a886

@anonym_autor a sex sa s nim nehanbis mať? Boze koľko mas rokov.

@anonym_b0a886 po 30 mam. Nie som v sexe extra priebojna. Úplne nahá za bieleho dňa sa hanbím to mam v sebe už od puberty, nemám úplne dokonalú postavu aj keď robím čo môžem niektoré veci sa ovplyvniť nedajú

autor
28. nov 2025
@janai1

Tak za prvé tantru treba vedieť (mať naštudované), takže len tak nikoho o to nepožiadaš...
A za druhé je divné hanbiť sa priateľa

@janai1 ale myslela som na taky štýl nie originál tantru ako prácu s energiami. Ale na ten štýl spomaliť vnímať nechať sa rozmaznat aspoň raz

autor
28. nov 2025
@anonym_c76522

Muži sú veľmi radi, keď ich o niečo žiadame 😁 ak sa ho až tak veľmi hanbiš, tak mu asi veľmi nedôveruješ, možno by bolo treba na Tom trošku popracovať

@anonym_c76522 nedôverujem asi skôr sebe, nie som top modelka tak sa trochu hanbím, bude vidieť a dotýkať sa každého centimetra môjho tela. túžim po tom ale mam obavy, zvyčajne nie som úplne nahá aspoň zvrchu vždy mám niečo.. Hocičo ale nech nie som úplne bez šiat

gdulskadarina
28. nov 2025

Treba sa naucit povedat si co chces, co sa ti paci. Ci uz v tomto, alebo v hocijakej inej oblasti. Odporucam 😉

autor
28. nov 2025
@gdulskadarina

Treba sa naucit povedat si co chces, co sa ti paci. Ci uz v tomto, alebo v hocijakej inej oblasti. Odporucam 😉

@gdulskadarina inde to viem až príliš 🤣hocikde sa viem ozvať za seba urobiť svoje túžby prioritou a slušne si vydiskutovat svoje potreby. V bežnom živote priebojna som ale v sexe sa hanbím aj keď už mám svoj vek. Veľakrát urobím dobre jemu ale vraj mu to nestačí ale chce sa dotýkať ženského tela, síce túžim po tom tiež ale kdesi vnútri mi je to nepríjemné ze cíti každu nedokonalosť a až príliš sa sústredí na veci ktoré by som najradšej skryla a tak ich ma pred sebou

anonym_d68bf0
28. nov 2025

A čo tak si vypýtať klasickú masáž celého tela? S nejakým hrejivym olejom

deedol
28. nov 2025

toto je v tvojej hlave. fajn, ze si to uvedomujes, uz len s tym pracovat 🙂 jasne, ze si to vypytaj, prekonaj sa, a potom vedome mysli na nieco ine, nie na nejake bezvyznamne nedokonalosti. a skus postupne patrat, preco mas takyto pocit zo seba, niekto ti niekedy nieco povedal alebo sa ti nieco neprijemne stalo?

antonka
28. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_c76522 nedôverujem asi skôr sebe, nie som top modelka tak sa trochu hanbím, bude vidieť a dotýkať sa každého centimetra môjho tela. túžim po tom ale mam obavy, zvyčajne nie som úplne nahá aspoň zvrchu vždy mám niečo.. Hocičo ale nech nie som úplne bez šiat

@anonym_autor to je úplne jedno, že nie si top modelka, partner je niekto komu máš dôverovať natoľko, že mu zveriš svoj život, chceš ho s ním zdieľať, stráviť a dôverovať mu v spálni je základ. ..on sa ti smiať nebude keď ti ešte sám povie, že sa ťa potrebuje dotýkať. Toto je v tvojej hlave všetko, skús mu to povedať, porozprávať sa s ním čo ti na to povie, možno ti povie niečo conrapidne zmení tento postoj.
Môjmu mužovi keď poviem že potrebujem, chcem masáž hocičoho tak sa snáď teší viac ako ja :D

telusikk
28. nov 2025

Fakt by ma zaujímalo, koľko máte obaja rokov a ako dlho ste spolu 😀 Príde mi to celkom smiešne, veď ste vo vzťahu, je tvoj partner, tak o čo ide? Aké hanbenie? On sa nehanbí pýtať si od teba masáž?

autor
28. nov 2025
@deedol

toto je v tvojej hlave. fajn, ze si to uvedomujes, uz len s tym pracovat 🙂 jasne, ze si to vypytaj, prekonaj sa, a potom vedome mysli na nieco ine, nie na nejake bezvyznamne nedokonalosti. a skus postupne patrat, preco mas takyto pocit zo seba, niekto ti niekedy nieco povedal alebo sa ti nieco neprijemne stalo?

@deedol šikanovali ma už od ZŠ.. Veľký zadok široké boky.. Mam 50kg 😐 nemyslím si ze je to celkom tak ale ostalo to v hlave. Potom ze tucne nohy široké lýtka malé prsia proste samé nedokonalostí. Keď som oblečená páčim sa sama sebe ale keď nemám šaty zrazu to nie som ja a prečo by dakto aj chcel vidieť nahú takú nedokonalu ženu ze áno., a dotýkať sa jej na každom mieste, príde mi trápne to od neho pýtať ale veľmi po tom túžim užiť si to a konečne dopriať aj sebe.

deedol
28. nov 2025
@anonym_autor

@deedol šikanovali ma už od ZŠ.. Veľký zadok široké boky.. Mam 50kg 😐 nemyslím si ze je to celkom tak ale ostalo to v hlave. Potom ze tucne nohy široké lýtka malé prsia proste samé nedokonalostí. Keď som oblečená páčim sa sama sebe ale keď nemám šaty zrazu to nie som ja a prečo by dakto aj chcel vidieť nahú takú nedokonalu ženu ze áno., a dotýkať sa jej na každom mieste, príde mi trápne to od neho pýtať ale veľmi po tom túžim užiť si to a konečne dopriať aj sebe.

@anonym_autor dopraj si. ja mam nadvahu 20 kg (po tehotenstve a problemoch so stitnou) a viem si dopriat 🙂 tvoj muz je s tebou, lebo sa mu pacis. a hlavne sa skus pacit sama sebe 🙂

unicornlady
28. nov 2025

Ale veď spomínaš, že on sa ťa aj chce dotýkať, ale ty sa hanbíš. ("Veľakrát urobím dobre jemu ale vraj mu to nestačí ale chce sa dotýkať ženského tela,...")
Vy nemáte žiadnu predohru?

autor
28. nov 2025
@antonka

@anonym_autor to je úplne jedno, že nie si top modelka, partner je niekto komu máš dôverovať natoľko, že mu zveriš svoj život, chceš ho s ním zdieľať, stráviť a dôverovať mu v spálni je základ. ..on sa ti smiať nebude keď ti ešte sám povie, že sa ťa potrebuje dotýkať. Toto je v tvojej hlave všetko, skús mu to povedať, porozprávať sa s ním čo ti na to povie, možno ti povie niečo conrapidne zmení tento postoj.
Môjmu mužovi keď poviem že potrebujem, chcem masáž hocičoho tak sa snáď teší viac ako ja :D

@antonka on raz proste mal sprostu poznámku a neviem to dostať z hlavy a odvtedy s nim popravde ani nespím resp sa tomu úspešne vyhýbam a trápi ma to už 2 týždne, spomínal ze chce masáž on je statny 120kg chlap, nie je tlsty ale je vysoký a široký taka stavba tela a chcel masáž mu hovorím ze nemám taky stisk aby som mu rozmasirovala bolestivé miesta a ze nech zájde za odborníkom veď na to sú.., a on hneď ci by sa mi páčilo aby ho masírovala nejaká prsnatá masérka. Dotklo sa ma ze vôbec uvažuje takýmto smerom, ja mam prsia malé on túži podľa všetkého po úplne inej žene, keď toto ma v hlave bohvie načo aj mysli pri sexe asi mu holt dostatočná nie som, preto sa cítim trápne ho požiadať o masáž aj keď neviem kto iný by mi takú masáž mal urobiť ak nie partner nakoľko nechcem len klasicku masáž chrbta aby som išla k maserke. Strašne ma to cele serie už veľmi dlho skúšala som kadečo aj knihy aj prijať sama seba no nejde to, veľmi uvažujem nechať ho nech si hľadá šťastie inde keď túži po iných ženách

autor
28. nov 2025
@telusikk

Fakt by ma zaujímalo, koľko máte obaja rokov a ako dlho ste spolu 😀 Príde mi to celkom smiešne, veď ste vo vzťahu, je tvoj partner, tak o čo ide? Aké hanbenie? On sa nehanbí pýtať si od teba masáž?

@telusikk sme spolu rok a pol a obaja mame tesne po 30

autor
28. nov 2025
@unicornlady

Ale veď spomínaš, že on sa ťa aj chce dotýkať, ale ty sa hanbíš. ("Veľakrát urobím dobre jemu ale vraj mu to nestačí ale chce sa dotýkať ženského tela,...")

@unicornlady máme., aj dopraje mi co sa orgazmu týka. Ale aj keď som mu spomínala kde mam citlivé body ktoré ma rozpália nejak sa tomu nevenuje aj keď sme o tom hovorili viackrát. Chyba mi skôr hladkanie a také tie nežnosti než sa priamo dotýkať tam dole aj keď to robí dlho jemne pomaly a citlivo, zvyšok teba akoby nič.,

autor
28. nov 2025
@unicornlady

@unicornlady ja neviem ci sa mňa chce dotýkať alebo mu chýba ženské telo všeobecne.

deedol
28. nov 2025
@anonym_autor

@unicornlady máme., aj dopraje mi co sa orgazmu týka. Ale aj keď som mu spomínala kde mam citlivé body ktoré ma rozpália nejak sa tomu nevenuje aj keď sme o tom hovorili viackrát. Chyba mi skôr hladkanie a také tie nežnosti než sa priamo dotýkať tam dole aj keď to robí dlho jemne pomaly a citlivo, zvyšok teba akoby nič.,

@anonym_autor co sa tyka toho, co sa ti paci, treba mu povedat a ak nereaguje/kasle na to, mozno to nebude ten pravy.
co sa tyka poznamky o prsnatej maserke, mozno to tak vobec nemyslel (a mozno ano, netusim), len tam vstupuje do hry to, ze ty vnimas tieto poznamky ako utok na teba prave kvoli tomu tvojmu nesebavedomiu. v inych vztahoch si s tym nemala problem?

unicornlady
28. nov 2025

Tá jeho poznámka o prsnatej masérke bola síce blbá, ale sú ľudia, čo majú taký jednoduchý zádrapčivý humor.
Mne by to vadilo tiež, ale zase by mi to nespôsobilo také mindráky ako tebe.

Čiže sa ťa dotýka nedostatočne. Iba asi klasika, prsia, a dole?
Také bozkávanie na krku, možno aj hladkanie stehna atd... to nič?

Lebo to, čo opisuješ, že chceš hladkanie/masáž celého tela, to ja by som povedala, že chceš proste normálnu predohru (kde sa ti chlap viac venuje)

antonka
28. nov 2025
@anonym_autor

@antonka on raz proste mal sprostu poznámku a neviem to dostať z hlavy a odvtedy s nim popravde ani nespím resp sa tomu úspešne vyhýbam a trápi ma to už 2 týždne, spomínal ze chce masáž on je statny 120kg chlap, nie je tlsty ale je vysoký a široký taka stavba tela a chcel masáž mu hovorím ze nemám taky stisk aby som mu rozmasirovala bolestivé miesta a ze nech zájde za odborníkom veď na to sú.., a on hneď ci by sa mi páčilo aby ho masírovala nejaká prsnatá masérka. Dotklo sa ma ze vôbec uvažuje takýmto smerom, ja mam prsia malé on túži podľa všetkého po úplne inej žene, keď toto ma v hlave bohvie načo aj mysli pri sexe asi mu holt dostatočná nie som, preto sa cítim trápne ho požiadať o masáž aj keď neviem kto iný by mi takú masáž mal urobiť ak nie partner nakoľko nechcem len klasicku masáž chrbta aby som išla k maserke. Strašne ma to cele serie už veľmi dlho skúšala som kadečo aj knihy aj prijať sama seba no nejde to, veľmi uvažujem nechať ho nech si hľadá šťastie inde keď túži po iných ženách

@anonym_autor ja si skôr myslím, že to bola čistá provokácia - keď totiž mužovi povieš, že pôjdeš za nejakým fajnym chlapom na poriadny masáž, tak normálny chlap ti ešte v ten večer ukáže, Že najväčšieho alfa samca máš doma a na žiadneho iného nepotrebuješ myslieť...ale my ženy sme proste úzkostlivo a berieme veci príliš osobne. On vie, že sa ťa tie slová dotkli? (Podľa mňa už aj zabudol, že to vôbec povedal)

betulinka1
28. nov 2025

@anonym_autor podla mna sa mu ten napad bude pacit

anonym_853326
28. nov 2025
@anonym_c76522

@anonym_c76522 no ja ho stále o niečo žiadam, upratovanie, nákupy... ale že je veľmi rád mi vtedy nepríde 😁😂

sissy27
28. nov 2025

@anonym_autor ježiši žena, ty potrebuješ terapiu a nemyslím to v zlom. Strašne sa podceňuješ a asi sa ani nemáš veľmi rada, sebavedomie na bode mrazu... Frajer ťa požiada o masáž a ty ho pošleš do riti, nech si ide nejakú zaplatiť do salónu 😀 veď to už by si mohla vedieť, že nešlo o boľavý chrbát, ale o intimitu medzi vami 😀
On sa ťa chce dotýkať, ale ty mu to nedovolíš, lebo máš problém sama so sebou, ale takto váš vzťah zničíš.

pedro1234
28. nov 2025

Ja neviem pochopiť prečo niektoré ženy chcú rozhodovať o tom čo sa má mužom na nich páčiť a čo nie .

3petka
28. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Pozri hanbíš sa svojho partnera, vyhýbaš sa sexu, a podľa teba túži úplne po inej žene iných preferencíí. Tak na čo ste do čerta vlastne spolu.
Ak by si mala chlapa čo ťa chce tak by mu bolo jedno aká si. To si mu akože nikdy neukázala prsia?
Ukonči to kým je čas, taký vzťah nemá dlhodobú perspektívu.

kiki68
28. nov 2025

Chlap sa potesi ako decko na Vianoce, len mu povedz aky mas napad 😉 Aspon vacsina muzov na taketo nieco doslova caka a nove napady su pre nich ako magnet

yoginka231
28. nov 2025

Ja by som sa svojho manžela nehanbila požiadat o nič.

Strana
z2