Poznáte účinné riešenie na povzbudenie mužského libida?
Môj muž má dlhodobo nízke libido, už ma to vytáča, hľadať príčinu a pochodiť vyšetrenia nie je ochotný, radšej sa vyhovára na stres a únavu. Pozerala som rôzne volnopredajne vitamíny, ale vôbec netuším či aj reálne zaberajú. Ak viete odporučiť niečo účinné, budem rada.
@anonym_autor skús nejaký sexy oblečok, hračky, predohra..
@anonym_autor skús nejaký sexy oblečok, hračky, predohra..
@anonym_cea1ca absolútne nezaberá … pár týždňov dozadu som večer došla v prádielku k dverám obývačky, ani si nevšimol, musela som sa ho pýtať že ahaa mám nové pradielko, ako sa ti páči ? A jeho reakcia pekne ale načo si si ho teraz dala 🫣 … no hrôza. Akože nebolo to nijak viaczmyselne povedané, on fakt nechápal prečo šaškujem večer v spodnom prádle a prečo nemám normálne pyžamo . A potom čo toto skonštatoval tak ďalej pozeral telku. Nasledovala hádka lebo ma vytočil, ja som taka frustrovaná z toho bola že som mu vykričala všetko čo mi napadlo aj keď nezvyknem . Ja už neviem čo s ním robiť.
@anonym_autor budes sa trapit a vymyslat pred kazdym sexom? Lebo ak nieco zaberie tak jednorazovo. Mala som takeho asexuala nebol taky vzdy asi sa nieco udialo a uz sex nechcel...
Nepoznam ho a ani dovody, preco to ma tak a ci to bolo niekedy lepsie.
On by mozno fungoval uplne inak pri novej inej zene (alebo chlapovi), ale to asi pocut nechces.
Pozri, riesit to nechce, rozvracia to cele manzelstvo, skor ci neskor si najdes milenca, zacni hned teraz, este posledne ultimatum : k lekarovi alebo milenec.
@anonym_autor zozen si sypany a var caj z neho.
https://vitalpoint.cz/blog/clanek/kotvicnik-tri...
To iste som.zazila. Pochodili sme aj odbornikov a pricina sa nenasla. Az nahoda odhalila milenku
@anonym_cea1ca absolútne nezaberá … pár týždňov dozadu som večer došla v prádielku k dverám obývačky, ani si nevšimol, musela som sa ho pýtať že ahaa mám nové pradielko, ako sa ti páči ? A jeho reakcia pekne ale načo si si ho teraz dala 🫣 … no hrôza. Akože nebolo to nijak viaczmyselne povedané, on fakt nechápal prečo šaškujem večer v spodnom prádle a prečo nemám normálne pyžamo . A potom čo toto skonštatoval tak ďalej pozeral telku. Nasledovala hádka lebo ma vytočil, ja som taka frustrovaná z toho bola že som mu vykričala všetko čo mi napadlo aj keď nezvyknem . Ja už neviem čo s ním robiť.
@anonym_autor Ahoj, mozno to ani nie je o slabom libide, ale ze on proste nechce. Lebo takto ta odbil v sexy pradle a ani nemihol okom, ani neskusil ci by to slo...Podla mna je za tym nieco ine. Lenze co, sa ti asi neprizna, zial, inak by ti to uz povedal.
Možno ho už nevzrusujes, nepacis sa mu.Alebo si už okukana.Nepribrala si?