icon

Poraďte tabletky na zníženie stresu počas štátnic

veronika_286
Dnes o 13:20

Ahojte baby, potrebovala by som poradiť 🙏 O necelý mesiac ma čakajú štátnice a už teraz mám brutálny stres. Cez deň som stále taká nervózna, v strese, rozlietaná a neviem sa poriadne upokojiť. Mám pocit, že čím viac sa to blíži, tým je to horšie 😅

Neviete odporučiť nejaké tabletky na stres alebo na upokojenie, ktoré vám reálne pomohli? Niečo voľnopredajné, čo by som mohla začať užívať už teraz. Budem rada za každú skúsenosť ❤️

anonym_7bd97c
Dnes o 13:22

volnopredajne necajak zazrak. ak mas stres a si nervozna a je to neprekonatelne, tak zvaz obvodaka vie ti na mesiac predpisat nieco na ukludnenie, co aj za to stoji (nie nieco co budes z volnopredajnych skusat mesiac a aj tak nezaberu ako treba). drzim palceky pri statniciach. ja som statnicovala minuly rok a mne teda velmi pomohli na par dni pred statnicami a hlavne pocas nich

sniper3
Dnes o 13:22

@veronika_286 na napätie Guajacuran. Uvoľní svalstvo, stres, napätie.

maminkadeticiek
Dnes o 13:27

Ja by som sa viac zamerala na meditacne techniky.Urcite to ma vacsi ucinok ako nejake bylinky ci homeopatika a silny sajrajt isto v takto dolezitom obdobi ked sa pripravujes na statnice nechces.

anonym_75beee
Dnes o 13:33

Co tak miesto liekov sa zamerat na sebarozvoji tj v tomto pripade zapracovat na svojej psychike? Nemyslis, ze to ti da viac do zivota? Statnice su nieco ako msturita o par rokov sa budes smiat na tom, ze take nieco ta vystresovalo. 😂

jana_pelegrin
Dnes o 13:46

@veronika_286 skús magnezium

anonym_b601eb
Dnes o 14:06

@veronika_286 čokoláda alkohol..

anonym_c5650d
Dnes o 14:11
@anonym_b601eb

@veronika_286 čokoláda alkohol..

@anonym_b601eb po tom alkohole sa jej bude teda parádne učiť

gocrazy
Dnes o 14:51

Depress

janinah
Dnes o 15:15

Persen forte

anonym_86271d
Dnes o 15:23

Ja sa len divím ako si v dnešnej dobe niekto chce potlačiť stres liekmi. Preboha, sú to normálne životné situácie. Svadba, skúšky, konfrontácia s ľuďmi. Ako budete potom riešiť závažnejšie situácie? Takýto stres patrí do života a treba sa ho naučiť zvládať a pracovať s ním.

anonym_3e0c5a
Dnes o 15:50

@veronika_286 ja som užívala CBD, tie pred statnicami

petronelag
Dnes o 16:14

Aj ja si myslím, že takí mladí ľudia by nemali brať žiadne lieky na stres, ešte ak by magnezium a čaj napr.medovkový.

veselo_neveselo
Dnes o 16:27

@veronika_286
Tabletky nepotrebujes, vsetko co ti je treba uz mas.

Skus sa teraz zamerat na self-care, aby si lahsie znasala stres. Systematicky.
Rano najprv pohar vody, otvorit okno, pozerat na par minut.von.
Napisat dennik, pripravit si mentalne den.
Kazdy den sport, ci pobyt na vzduchu, nic extremne ale dost na to, aby si odviedla myslienky od skoly.
Vecer kludny, nateraz vypusti ponocovanie a alkohol. Daj si masku, skin care, vanu, alebo trochu jemnej jogy, precitaj nieco vtipne, pust si audioknihu. Najlrpsie bez mobilu.
Vsetko zamerane na uvolnenie, aj pred spanim.
Pred spanim skus este gratitude journal, na uvedomenie toho, ze toto je ta bolestiva cesta rozvoja, cesta k cielu. A uz z nej mas len kusok!

Drzim palce nech to zvladnes v klude. Vsetko co potrebujes vediet na statnice uz vies, mas za sebou roky studia, uz si to len zopakujes a mas to vo vacku.
🤞

taktotedanie
Dnes o 16:32

@veronika_286 guajacuran