icon

Praktiky v posteli

tomaskovamamka
22. apr 2022

Ahojte, stále mi to vŕta v hlave a neviem čím to je. Pred časom som sa rozišla s partnerom. Už sa k nemu nevrátim aj keď ho stále milujem, lebo viem, že sa nezmení. No v posteli nám to veľmi fungovalo a mal praktiky, aké som doteraz nezažila.Hanbim sa to napísať, ale on mi robil to, čo nikdy nikto predtým, najskôr sa mi to zdalo zvláštne, no zapáčilo sa mi to veľmi. Mali sme análny sex, lizal mi anal, dával mi prsty do analu a mne to neprekážalo, páčilo sa mi to. Samozrejme ze sme mali aj klasický sex, no mne sa s ním páčilo všetko. Bola som vždy uspokojena. Bojim sa, že už nikdy nezažijem lasku a skvelý sex zároveň. Nie sme spolu už niekoľko týždňov a neviem sa zbaviť predstavy, že toto robí inej žene. Som divná?

Strana
z2
sajminka
26. apr 2022

@tora23 😆😆😆

cecilia29
26. apr 2022

@lalenka33 moč zdravého človeka je sterilny, čiže reálne žiadne zdravotné problemy nehrozia. Ten bimbas či ako si to nazvala vlastne by mal smerovať do pošvy pričom nespôsobí žiadne zdravotné problemy. To sa o analnom otvore nedá povedať. Už rodičia nás učili že po kákaní si treba poriadne poumývať ruky. Teraz ? Už sa to rovno olizuje, kadečo pcha a potom sa to pcha inde. Veď je to stoka baktérií ...Och ...

sickynickyobsadene
26. apr 2022
lalenka33
26. apr 2022

@cecilia29 tebe predsa nikto nekáže nič olizovať ani nikam nič pchať, keď sa to autorke a jej partnerovi páči, tak je to predsa ich vec. Premňa zamna ten sterilný moč môžeš aj piť. Je to tvoja voľba. Len predpokladám, že ani 1 žena praktizujúca akýkoľvek druh sexu nepýta od chlapa aktuálny zdr.záznam. Čiže ten bimbas aj keď smeruje tam, kam má spôsobiť ochorenie môže. Koľko žien tu píše akých majú chlapov humusákov, že si neumývajú ruky po wcku, nesprchujú sa. A potom idú tými špinavými rukami ženám kadetade. Nechápem, ako sa dospelé ženy môžu vysmievať niekomu preto, čo sa mu páči. Veď nech si každý robí ako sám uzná za vhodné.

cecilia29
26. apr 2022

@lalenka33 nech si každý robí čo chce. Ale ja som reagovala na tvoje vyjadrenie že nie je rozdiel medzi odpadovou látkou - močom a stolicou. A tam je teda obrovský rozdiel. Každý nech si už pcha čo chce , kam chce

lalenka33
26. apr 2022

@cecilia29 pre mňa to rozdiel nieje, je to odpad, ktorý patrí do záchoda. A môže byť tak isto infikovaný ako stolica.

cecilia29
27. apr 2022

@lalenka33 stačí elementárna znalosť biológie. Za predpokladu že ide o odpad dvoch zdravých ľudí tak moč infikovaný nie je a stolica je zmeska baktérií. Kto neverí nech skúsi si dať do vagíny hovno a uvidí. To je nieco ako prsty (ud) v anale a následne vo vagíne..

lalenka33
27. apr 2022

@cecilia29 presne, ako píšeš za predpokladu, že sú zdraví. Ja nepoznám ľudí, ktorí si pred sexom dávajú robit rozbor moču. Keď ty hej, tak to gratulujem. Mne je úplne jedno čo si kto kde dáva ked mu to tak vyhovuje. Denne je tu xy príspevkov o tom, ako ich to dole páli, štípe , svrbí po sexe a predpokladám, že všetky tie užívatelky nepraktizujú anál.

mareri
Odpoveď bola odstránená
magda15
Odpoveď bola odstránená
otvornenaknizka
12. máj 2023
ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
muzskylukas
9. dec 2023

@tomaskovamamka lízať anál partnerke ľúbim aj ja. Nič na tom nieje nechutné je to vzrušujúce.

diana45
9. dec 2023

@muzskylukas akože ty čo...?? Hľadáš tu ženu s.x??

muzskylukas
9. dec 2023

@diana45 len som napísal, že to nič nieje zle, že to je normálne v sexuálnom živote mladá pani.

Strana
z2