icon

Prečo chcú muži mladšie ženy?

25. jún 2023

Mam 24 rokov a vkuse ma balia muzi 35 a vyssie. Vypisuju mi volaju ma von.Ked sa ich spytam ze ci im nevadi taky vekovy rozdiel, povedia ze nie. Mam sestru, ktora ma 30 rokov a ju tito starai muzi beru viac, ako mna a tiez ju balia 40 rocni chlapi. Dnes tu jedna mladaia zena pisala ohladom starsieho partnera s dietatom a ste sa do nej puatiki ze co si nehlada mladsieho muza alebo muza bez deti. Ale co s tym ked ti staralsi muzi idu na tie mladsie? Sestra randila tiez s jednym 42 rocnym muzom a on sam povedal ze randit so 40 rocnou mu pride vtipne. A v okoli si velmi vsimam, ze muzi po 30 tke maju 20 rocne partnerky, muzi po 40tke zas 30 rocne a takto to je vacsibou ten 10 rocny rozdiel :D

Strana
z4
shelby88
22. feb 2025

Tie mladé sú pekné, naivne preto ich asi chcú. Tie staršie stabilnejšie trochu vyberáve lebo už majú niečo za sebou a hlavne väčšina je rozumnejšia. Majú iné hodnoty. Ja osobne by som skôr uprednostnila vrstovnika alebo staršieho do 5 rokov. Neviem si predstaviť mať vedľa seba 52 ročného muža. 🙂

matkahelka
22. feb 2025

@bbshop mozem otazku? ak je teda 10-15 rokov starsi chlap taky ideal ako opisujes, preco pises v mnoznom cisle, ze si ich mala viac? ved ak by to bol ideal, tak si s nim hadam aspon polovicu zivota, nie. tvoje tvrdenie akosi logike odporuje- tvrdit, ze taky vekovy rozdiel je ideal a na druhej strane tych chlapov striedat. to potom hovori o opaku, ze to zdaleka ideal nie je. ja mam vo svojom okoli len vekovo vyrovnane pary a su spolu 15-20-25 rokov.

Strana
z4