Prečo chcú muži mladšie ženy?
Mam 24 rokov a vkuse ma balia muzi 35 a vyssie. Vypisuju mi volaju ma von.Ked sa ich spytam ze ci im nevadi taky vekovy rozdiel, povedia ze nie. Mam sestru, ktora ma 30 rokov a ju tito starai muzi beru viac, ako mna a tiez ju balia 40 rocni chlapi. Dnes tu jedna mladaia zena pisala ohladom starsieho partnera s dietatom a ste sa do nej puatiki ze co si nehlada mladsieho muza alebo muza bez deti. Ale co s tym ked ti staralsi muzi idu na tie mladsie? Sestra randila tiez s jednym 42 rocnym muzom a on sam povedal ze randit so 40 rocnou mu pride vtipne. A v okoli si velmi vsimam, ze muzi po 30 tke maju 20 rocne partnerky, muzi po 40tke zas 30 rocne a takto to je vacsibou ten 10 rocny rozdiel :D
@bbshop Suhlasim, ze to je vec libida, ktore musi byt podobne. Ale s vekom to velmi nesuvisi (ak teda nehovorime o prirodzenom starnuti zeny po prechode). Mna napriklad uz starsi muzi nevedia nadchnut, su plni pesimizmu, zlej mienky o zenach. Mozno su lepsi milenci ako mladsi muzi, ale mne chyba u nich ten vnutorny entuziazmus. Sex a vzhlad je az na druhom mieste. Rovnako s tebou suhlasim, ze ak si muzi hladaju mladsie zeny, tak to nie je len o vzhlade, ale o vnutornom postoji mladsich zien (a rovnako niektorym muzom upistane mlade zeny vadia), ich tuzbe sa viazat, byt na muzovi zavisla, ochotu mat deti (co vsetko starsie zeny uz stracaju, aj ked libido stale maju)
@dadis len vieš to, ze si starší volia mladšie neznamená, ze si tiež nich nevyzerajú tie "kvalitne kusy", ked to mam tak nazvať.. a ze mladšie si vyberú tých pesimistickych starsich.. ked muža priťahujú mladšie ženy, neznamená hneď, ze všetky..upistane si nevyberie urcite aj ked je na mladsie.. a nemyslím si, ze su upistane..sú to dospelé rozumne zeny aj napriek tomu, ze su mladšie.. len nie sú také arogantné ako zvyknú byť práve tie starsie životom skusene a to sa chlapom paci
@0silvia0 Hej bola som upistana 🙈. Aj uplne oddana, vsetkeho som sa pre lasku muza vzdala. Deti som mu tuzila dat, este som ani skolu nedokoncila. 🤦♀️. Ved mladost. To k tomu veku prirodzene patri. A nehovorim o vsetkych starsich muzoch, ale o starsich single muzoch, ktorych som mala cest spoznat. Nevedeli ma nadchnut.
@dadis no to ze si bola upistana sa necudujem, ze si nechcela starších.. vies ako to je rovný rovného si hľadá.. a svoj pôvodný príspevok som začala vetou, ze zeny su vyspelejsie a preto si hľadajú starších.. ak je dievca upistane logicky nepatrí do tej kategorie a starší nie sú jej krvná skupina
@dadis neviem co sa medzi vami stalo, ale máte spolu deti, takze predpokladám, ze nebolo to lahostajne z jeho strany a koniec koncov stala si sa jeho manželkou a matkou jeho deti cize nebola si len na sex ani nic podobne co sa uz tu riešilo v tejto diskusii..ze len o to ide chlapom
@bbshop vau, nadherne popisane 🙂 a tiez som citala taku studiu 🙂
Lebo si ešte mladá. Počkaj po 30-40
@bbshop Nie vsetci muzi hladaju mladsie zeny, primarne ide o to, co hladaju. Ak si chcu zakladat rodinu, maju 25, tak hladaju rovesnicky a starsie (moj priatel mal v tomto veku planovane deti so starsou partnerkou), ak si chce rodinu zakladat tridsiatnik, tak si hlada rovesnicku, ak v 40tke, tak si logicky hlada mladsiu. Moj byvaly sef ma starsiu partnerku, moja 93r babka mala mladsieho muza (30r je vdova), a v okoli poznam dost parov, kde je starsia zena a nie su to ziadne dominy 😃. Jednoducho, kazdy si najde to, co mu vyhovuje (a co mu ten vek prinasa, niekto hlada energiu mladosti, druhy pokoj a mudrost starsieho partnera). A mlade bezdetne zeny, ktore tuzia po rodine, casto "siahaju" po overenych otcoch, bud rozvedenych, alebo zijucich vo zvazkoch. Viaceri muzi ti potvrdia, ze obrucka je silne aftodiziakum na mlade zeny. Cim to je? Lebo racionalne to v dobe vyzivnych, striedavych starostlivosti a drahych nehnutelnosti nie je. Pritom vela bezdetnych muzov v spravnom veku a motivacii mat rodinu je volnych.
Skúšajú ktorá mladá a sprostá bude okolo neho lietať... obzvlášť mladé bez peňazí na starých letia... Predsa len 20tka vyzerá inak ako 30 a inak ako 40tka. Zaplatiť burger sem tam nejakú dovolenku v Tatrách je ľahšie ako podporovať ženu v 40tke, lebo žena v 40tke si kúpi sama a nepotrebuje sa pre 10 euro strapňovať a obletovať a vychvaľovať do nebies chlapa, pretože zaplatil večeru. A reálne si neviem predstaviť o čom sa rozprávajú dvaja ľudia kt. majú 10 -15 -20 rokov vekový rozdiel v partnerskom živote. Jeden musí byť trochu pozadu.
@mable123 o normálnych veciach a nie o tom aké auto som videl, aký telefón si kúpim, kam pôjdem na dovolenku, oblečenie, topánky atď aspoň to tak vnímam tých v mojom veku okolo 30 česť výnimkám, môj je o 12 skoro a to už je ma iné zmýšľanie okolo bývania, deti, atď, spoločne záujmy máme všetky spolu ,, mňa nikdy nezaujimalo riešiť blbosti a preto fungujeme bez väčších hádok iba maličkosti mame nezhody
Preco chcu zeny bohatych a zabezpecenych muzov? 20 rocny muz ma casto holu prdel, nevie jej zaplatit nadstandard, byvanie, dovolenky, nicnerobenie... a tak 20+rocna pozera preto po starsich (po 30tke), co si uz stihli zarobit a nieco maju. A potom v starsom veku sa rozculuje, ze sa situacia otocila a je vo veku, ked ti starsi (miesto toho, aby sa zaujimali o nu) si zacinaju s novou generaciou 20+rocnych, ktore maju o nich zaujem.
@bbshop No ja do tej tvojej teórie nezapadam. Mám 47 a muža mladšieho o 4 roky. Nás sexuálny život je veľmi bohatý, rovnako ako v 30-tke, nič sa nezmenilo. Tiež poznám ženu, ktorá má 48, jej muž 50 a ona by chcela a on nemôže zo zdravotných dôvodov vôbec. Ale ona ho ľúbi, tak s ním ostáva, ale je frustrovaná. Tých možností je veľmi veľa a je to prudko individuálne.
Ja mam spolužiačku zo ZŠ, kt keď začala chodiť na SŠ našla si 25 ročného. Netuším ako sa zoznámili, ale vtedy sme sa čudovali. Dnes má 28 rokov a stale sú spolu. Tento rok sa im narodilo dieťa. Maju spoločne záujmy (aj keď si myslím že to boli jeho záujmy a ona sa pridala, ale funguje im to).
Ja som spoznala manžela keď som mala 18, on mal 25 a už sme spolu skoro 20rokov. Nevidím na tom nič divne

@bbshop tak moje libido je v 40tke daleko inde ako v 20tke. To je pravda. Ale v uplne opacnom kontexte, nez vravis. Nikdy som mojho muza neodmietla, sex som casto iniciovala a predsa uz nie sme manzelia. Toto skatulkovanie nemam rada.