Prečo je pre mužov kondóm problém?
Ahoj, asi častejšie to majú chlapi ale aj ženy som počula o tom hovoriť, že im vadí kon_dom.
Zaujíma ma prečo, a naozaj je ,,menej" cítiť pre mužov to vzrúšo alebo aj pre ženy, že to menej cítite? Lebo ved sú všelijaké druhy, tenké a to ani rozdiel necítiť 🙂
Lepšie rezeň cez igelit ako nechcené tehotenstvo..
@power_of_now niekedy ani tabletka nezmeni co sa ma stat...poznam taky pripad
@veronikastrickova to, ze su si ludia vedomi, ze sexom sa robia deti stale nevylucuje, ze mozu otehotniet nahodne (= neplanovane)
@zoeeoz jedina sanca neotehotniet je nesexovat, nic ine nieje 100%. Sexujem nemoze byt nahoda ze otehotniem, proste to len v tu chvilu neplanujes.
@zuzanka.zuzu fakt ???? S gumou dlhšie stojí ? No ja som asi fakt za opicami
@veronikastrickova nerozlisujem medzi nahodou a neplanovanim, je to napisane aj v predoslom prispevku..pride mi to ako chytanie za slovicka
@veronikastrickova no nie je to len sexualne odcudzenie....ten sex je len cernicka na torte... Vasinou co ludi laka k inemu vztahu nie je sex samotny... Ale skor cas venovany len jemu, smiech, obdiv, hrdost atd.... Ked toto vo vztahu ten druhy oproti nedostava citi sa o nicom... A odchadza pretoze zaziva frustraciu a ked mu to poskytne niekto druhy, potom sa mu zapaci, lebo sa v jeho pritomnosti citi lepsie ako doma... A zrazu je z toho sexualna afera... Ale podstatou velkrat nie je ten sex, ale prazdno v dusi a doma tiez....clovek tuzi po laske po prijati, po ucte.. Mozno je par jedincov, ktory su cisto fyzicky zalozeni, ti to mozno maju tak, ze ich zaujima len sex... Ale velka cast ludstva to tak nema... Velkej casti ludstva chyba laska... Nie sex.
@derdia laska je krásna vec, ale hlavne o tieto veci, ide az v neskorsom veku. Lebo to, ze ti zahne partner neni len pri tom ze si najde niekoho s kym sa moze smiat a byt uvolneny, lebo mu to doma chyba. To je vtedy ked skor hlada zamienku ako opustiť partnera nastalo. Ale tych jednorazoviek je proste ovela viac, niekedy to clovek nikdy nezisti, ze ho partner podviedol. Niekto zisti, ze doma to ma lepsie, niekto pride nato, ze sa mu to paci s inym viac. Na vztahu treba pracovat neustale. Ale tym, ze mam doma deti neznamena, ze aj ked sme vecer unaveny, nenajdeme si cas nato uzit si spolu. A je uplne jedno, ze sme cely den ruka v ruke a vysmiaty. Smiat sa mozem aj s kamoskami, ci kamaratmi, zverit sa im tak isto mozem, ako partnerovi, ale partnersky zivot ten sexualny je o tom co" nemozem" mat s nikym inym len s partnerom.

mam jeden lady comp prave na predaj :D nech sa buchne po vacku ak nechce sa buchat po vacku pri babatku :D