icon

Prečo je to stále takto?

27. feb 2023

Žienky, mám 34 rokov, som slobodná mamina. S manželom sme sa rozviedli po 11 rokoch, proste nám to nevyšlo, o dieťa sa riadne stará aj po finančnej stránke aj po citovej. Som 3 roky slobodná. Stretla som sa s 3 mužmi za tie 3 roky. Ale každý jeden bol v istom smere rovnaký. Po pár (2-3) stretnutiach už lásku vyznávali, hneď na všetko išli veľmi rýchlo. Ja som si to spoznávanie predstavovala ináč. Spoločné aktivity, spoločný čas na spoznávanie, komunikácia atď. a nie hneď po týždni už vzťah a nenormálna láska. Mne to nepríde ok. Tí muži ma v podstate ani nepoznali, asi som staromódna, ale vždy ma tí muži vyplašia. Prečo to takto musí byť? A napíšem úprimne, nie som modelka, sú oveľa krajšie ženy ako ja, som baculatá, hanblivá...Takže nemyslím, že im išlo len o tú fyzičnosť. Je mi z toho trocha smutno, keďže mi chýba spoločnosť muža, je to nejaký nový trend - ísť na všetko takto rýchlo? Samozrejme som ich s dieťaťom nezoznámila, v tomto som zásadova. Ale príde mi to dosť čudné povedať niekomu po 3 stretnutiach, že ho ľúbim, keď ho vlastne ani nepoznám...mali/máte to takto aj vy?

Strana
z4
autor
1. mar 2023

@falbala132
No neviem, či by si stíhla zareagovať 😁

marca12
1. mar 2023

Osobnu skusenost nemam,ale kamosky mi uz kadeco porozpravali. Ti,chlapi,co ta bombarduju su zufali,nemaju sebavedomie len ego. To svedci aj o tom neustalom vypisovani a vypisovani na vsetky aplikacie. Zdravo sebavedmi muz si na odpoved pocka a nebude si ju vynucovat.

autor
1. mar 2023

@marca12 Škoda, že neviem dávať like na komenty, ale áno, ja som toho istého názoru, žiadne také, že sa boja, že ma zbalí niekto iný, alebo, že nechcú strácať čas so mnou, alebo neviem čo...proste ak to nezaberie na mňa a nepadnem im ku kolenám, tak záujem stratia a idú ďalej...ja ak mám o niekoho záujem, tak niečo také, ako prosba toho druhého o spomalenie tempa by ma neodradila, skôr naopak, vedela by som, že šanca tam je, len treba spomaliť...ale to som ja...a oni sú oni...

thoughtfulweirdo
1. mar 2023

Je rozdiel vyznať na treťom stretnutí city, a druhého prehnane bombardovať. Prvé je ok, každý má svoju rýchlosť, to druhé je obťažovanie a vadí to takmer každému 🙂

clarissa96
1. mar 2023

@falbala132 s tým Nothing hill to má dostalo :D to sa fakt môže stať ? ja som bola tiež nejaký cas slobodná, ale takéto zážitky nemám, mi je to trosku ľúto :D

majada35
1. mar 2023

Úplne ti rozumiem. Aj pre mňa by to bola stopka...také neúprimné "táraniny" akurát pre násťročné...dospelý inteligentný chlap by mal vedieť ako zaujať... Zas na druhej strane aspoň sa hneď ukážu a nestracas čas. ;)

leskovael
1. mar 2023

Je to trápne a od dospelého chlapa, by som čakala, že vie veci pomenovať pravými slovami... Po 2-3 či 5tich rande povedať Ľúbim ťa, by znamenalo naše posledné rande 😅 Takže nie, niesi divná a je normálne že ťa to odradí. Tieto reči používajú podľa mňa len zúfalci, alebo chlapi ktorí si myslia, že každá žena to chce počuť čím skôr 🤷🏽‍♀️

falbala132
1. mar 2023

@clarissa96 tiez som nechapala, potom mi ta pieseň este 3 dni znela v hlave 😄 a teda tiez som sa po ukončenom dlhšom vzťahu musela vrhnúť zase na randenie, a odvtedy to je takto, ze mam same bizarne zážitky. S jednym som sa stretla tak, ze ma čakal v parku s čiernou páskou na očiach, ze on sa chce zamilovať do ženy konecne len srdcom, nie očami, lebo ze vzdy sa zameria iba na vzhľad a potom to neklape 😄

majada35
1. mar 2023

@falbala132 😁😁😄

autor
1. mar 2023

@majada35
No nestrácam, ale jedného som sa dosť ťažko striasla...ešte včera mi prišla správa od neho...že je v mojom meste (býva vo vedľajšej dedine), že mám ísť von...ani nič, či môžem, či som doma, či mi to vyhovuje...ja som mu nepovedala, kde presne bývam, myslel si, že niekde tam, kde sme sa stretli...tak vraj ma čaká dole 🙄🙄🙄 a pritom som ju asi 3 dni dozadu písala, že v tom nevidím zmysel a že najlepšie bude, ak sa už neuvidíme a nebude ma kontaktovať...ale to akokeby som do vzduchu písala, hneď na to správa..CHÝBAŠ MI...a to ma videl 2 krát 🙄 možno mu so mnou bolo fajn, možno sa mu vážne páčim...ale mne to príde, že tento konkrétny nechápe, že mám svoj život...A ešte také reči na druhom stretnutí, že nie že začneš chudnúť, lebo mne sa páčiš taká aká si...bola reč o tréneroch a že chodím pravidelne na masáž (po pôrode mám problémy s chrbticou)...a on hneď, že jemu sa nepáči, že ma masíruje chlap, alebo, že chodím cvičiť...že chlapi sú čudáci, že nikdy neviem, čo si dovolia...tak vravím, že chlap si dovolí len toľko, koľko mu ŽENA dovolí...a ja som sa ešte nestretla s neprofesionálnym prístupom napr. maséra alebo trénera v posilovni...a blbé reči...
Potom po 2 stretnutiach mi chlap napíše..." Len aby si vedela, nemám v nohaviciach anakondu" 🙄 atď.atď.atď.

majada35
4. mar 2023

Ignoruj...ak by ozaj za niečo stal, netlačil by takto na pílu...ako zúfalec. Tento konkrétny prípad, čo sa už cítil ako tvoj partner, a robil si na teba nárok...tomu nasvedčuje. Trápko. Už na prvom rande treba očekovat a do druhého už ani neísť...lebo si bude dotyčný robiť nádeje a zbytočne si budeš komplikovať život.

autor
4. mar 2023

@majada35
Máš pravdu, len keď prvé rande je vždy iné, veď to poznáme, nie som naivná, neverím na sladké rečičky na prvom rande...ale ich pravá tvár sa ukáže až po tých 2-3 stretnutiach...a keď sa im snažím vysvetliť, že to, čo "cítia" nie je láska...ale možno len nejaké pobláznenie, keďže nemôžu milovať niekoho, koho poznajú dokopy 4 hodiny, že nech budú normálni, dospelí a hlavne rozumní ľudia...tak z toho výjdem ja tá zlá...síce ma to netrápi, ale tak zamýšľam sa nad tým, prečo to je stále o tom istom...teda 3 krát to bolo...momentálne ani nehľadám nikoho, ani sa s nikým nestretávam, nechávam tomu voľný priebeh..

hankm
9. apr 2023

@autorka, ale problem je v tom, ze mnoho zien si vyberie tie omacky a muz jej to statocne dava len aby si vrzol namiesto toho, aby sa pragmaticky dohodli... lebo ta neistota a vzrusenie z toho je to, co zeny chcu.

autor
9. apr 2023

@hankm Beriem, ale ja taká nie som, ak ma chce dostať do postele, nech to povie rovno 🤭 a ja už zvážim, či to chcem tiež alebo nie, veď sme dospelí ľudia a nie pubertiaci, potom sa muži hrajú na urazených a dotknutých, keď im žena povie, že nech spomalia...

hankm
9. apr 2023

@autorka odkial si? 😁

autor
9. apr 2023

@hankm východ 😁

karolinakr
10. apr 2023

už sa tu rysuje virtuálne stretnutie? 😅

autor
10. apr 2023

@karolinakr
Nič sa nerysuje 🙂

lapalma
10. apr 2023

Autorka...naozaj som sa dobre pobavila opisom tvojich nápadníkov 🙂
Ale tu nejde o to, že ti hovoria na 3. stretku o "láske" .... po doplnení informácií ide o nedospelých netaktných jedincov nevhodných na vzťah.
Myslím, že si dosť rozumná a ideš na to dobre. A šancu aj v dnešnom svete samozrejme máš 🙂 ..... ja som svojmu "terazužmanželovi" mesiac nedovolila mi tykať .... bol to cudzí človek a keďže ma chcel spoznať, tak sme sa stretávali ako známi , písali sme si a rozprávali sme sa...obaja sme chceli vzťah na pevných základoch.
Keď chceš taký vybudovať, prázdne reči o láske sú načo dobré ?
Držím ti palce...si rozumná žena a určite stretneš niekoho kvalitného. 🙂

karolinakr
10. apr 2023

Ja sa musim smiat, prečitala som si to celé ešte raz, a z tych hlašok nemôžem ( s tou anakondou)
Tak evidentne pali na teba rovnaky typ mužov.Mne zas taketo hluposti nikto nikdy nerozpraval, ale zas pytali sa na sex, ako ked privezu kapustu do obchodu? Kedy zajdeme ku mne? Len tak medzi rečou, ani som ich nepoznala, akoby sa pytali na počasie..Jeden sa vybral ku mne autobusom 200kg chlap, čo je uplne moj antiidol, som fakt na chudych, cez prestavku sme sa v praci rozpravali o robote a on si z toho premietol, že po ňom idem. A už len z autobusu sa pytal, ze kt.smerom ma ist..Tak som vypla telwfón. 😆.A sexualne signaly som nevysielala..Takže každy zaživa srandu po svojom

hankm
10. apr 2023

@karolinakr kurz deskriptivnej geometrie pre amaterov 😁

hankm
10. apr 2023

@autorka tesi ma pani suseda 🙃

autor
10. apr 2023

@lapalma Ďakujem 🙂 nestrácam nádej 😊

autor
10. apr 2023

@karolinakr Veď ja sa na tom tiež smejem, lebo iné sa nedá, ale vážne dnešná doba je nejaká čudná, alebo ja to tak vnímam, lebo som staršia? Neviem. Pamätám, keď som mala 19/20, vtedy boli muži úplne iní, ako sú dnes. V 21 som spoznala muža, s ktorým som bola viac ako 10 rokov. A asi máš pravdu, priťahujem čudných mužov 😁 čo už, aspoň je sranda

autor
10. apr 2023

@hankm Aj mňa sused 🤭

Strana
z4