Prečo ma bývalá vnímala ako sexuálneho Boha?
Môj príbeh sa začal veľmi jednoducho - Pokec.
A potom začalo niečo, o čom môže väčšina žien len snívať.
Sexuálna fantázia sa stala skutočnosť a ona prežívala stratosferické orgazmy.
Nikdy nechápala ako je niečo také možné a prečo práve ona mala to šťastie, že sa napila z kalichu poznania.
Otázka:
Môže zato genetika, alebo je to nejaký dar, že som bol pre ňu sexuálny Boh?
@demodun
Jemine a vam coze je, keď si dávate "wellnes" v nemocnici? Nech ste rýchlo v poriadku vám prajem 🩷. Ďakujem, to nejak zajtra uhráme 😁 musíme. Ale malý je nadšený, teší sa už. No čo pre tých trpaslíkov neurobíme 🙂.
@svetlonos ďakujem, tak vieš, treba si oddýchnuť. Raňajky, obed, večera až do izby. Od roboty aj kone kapu. 🤪
Malý mal nábeh na zápal pľúc, ale zajtra nás už dúfam pustia domov. Už stačilo wellnessu 😵💫
Užite si oslavu 🥳🥳
A nieje snahou každého chlapa uspokojiť zenu? Čiže ak bola s tebou spokojná tak si len splnil čo od teba očakávala a isla ďalej. Malo ktorá žena povie chlapovi že sex bol hrozný. Mám pár kamarátok a sám som sa čudoval čo ženy dokážu povedať a ex partneroch a ako opisu sex čiže vela krát žena zažije aj zlý sex a ak po takejto skusenosti príde niekto kto sa zaujíma aspoň trochu viac tak môžeš byt aj za boha 😉
Jano = kalich poznania, volne pokracovanie Da Vinciho kodu v kinach uz coskoro.
@svetlonos ďakujem, tak vieš, treba si oddýchnuť. Raňajky, obed, večera až do izby. Od roboty aj kone kapu. 🤪
Malý mal nábeh na zápal pľúc, ale zajtra nás už dúfam pustia domov. Už stačilo wellnessu 😵💫
Užite si oslavu 🥳🥳
@demodun
Ďakujem užijeme 😃. Maš recht, treba si oddichnuť 🤪 ja som minule v nemocnici konečne aj film pozrela a 3 dní si luxus, že aj tatinko závidel 😂. A dúfam, že malý bude v poriadku. Tieto respiračné choroby sú na mašlu 😭 natrapia sa chudiatka. Nech je zdravý 🩷

jano označil sám seba a napísal - Ak ťa moje príspevky iritujú.......nereaguj.