icon

Prečo moja kamarátka žije ako milenka?

24. apr 2026

Moja kamarátka, alebo skôr známa, ktorá má takmer 50rokov, vyzerá normálne, má stabilnú prácu, 2 deti a je už dlho rozvedena, tak dnes som zistila ze robí už 3mu chlapovi milenku, ona tvrdí, že sa na rodinu nepýta, neh si to riešia muži doma. Samozrejme ani jednému chlapovi to doma nefunguje, to jej teda hovoria. Neberie za to peniaze ani darčeky, je samostatná. Stretávajú sa u nej doma, keď ma deti jej exmanzel. Zostala som z toho dosť prekvapená, ta žena nieje nejako atraktívna,obyčajná žena v rokoch. Milencov má prevažne mladších, čo majú doma ženy a deti. Pochopila by som keby to raz urobila, že sa zaľúbi ale bolo to už viackrát a každý vzťah trval nejaký čas, neboli to jednorazovky. S tými mužmi chodí na kavu, obed a keď ma voľný byt idú k nej. Som z toho dosť šokovaná

berenika9
24. apr 2026

@anonym_autor super! Dělá to dobře a ví,co chce!!! Moc jí držím palce.

anonym_96f093
24. apr 2026

Možno sú to chlapi, ktorým žena odopiera sex, lebo si myslí, že keď už splodili dieťa, že už sa nemusí venovať manželovi. Alebo mu da láskavo raz za rok.

martinka13
24. apr 2026

A prečo Ťa to trápi? Je to jej vec a chlapov, s ktorými spáva.

anonym_062169
24. apr 2026
@anonym_b22cbf

@anonym_autor Sa čudujem že tú milenku tu neroznesiete v zuboch, ženy, veď ona má spolu vinu na tom, že nejaký ženáč podvádza svoju ženu, ktorú má doma.

@anonym_b22cbf Pýta sa susedka susedky:
- Prečo vy hovoríte svojej Aničke myšička?
- Kvôli tej rozprávke - varila myšička kašičku. Viete, naša Anička je ako tá myšička, variť síce nevie, ale tomu dala, tomu dala... 🙂

vilma7
24. apr 2026

Tak jej to vyhovuje. Sex má a chlap jej nerobí doma bordel atď....takže ze mňa, dobre robí. Tiež si už nenasáčkujem do bytu chlapq ak sa s mojim rozídem.

anonym_78757f
24. apr 2026

Mam približne rovnaky vek a je mi z nej zle... A divim sa ako to tu vsetci schvaľujete... Ti muzi maju doma ženy a možno ste jednou z nich

anonym_4a2303
24. apr 2026
@anonym_8a0f37

Výborne, tu je pekné vidieť že každá druhá nemá problém chrapat s chlapom ktorý má doma ženu a deti to je vrchol najväčšieho dna a poďte hádžte do mňa kameňe. To na svete neexistuje x slobodných chlapov s ktorými môže vliezť do postele? Ja mám toľko chochmesu že by som to neurobila lebo som žena mám deti a nedalo by mi to, také ženy u mňa nejsú ženy ale hnus, akože mám dosť

@anonym_8a0f37 Aha, takze ta zena bez zavazkov je to bezcharakterne zlo, nie ten chlap co ma doma zenu a deti 😅. Zaujimave zmyslanie 😅

anonym_c3e457
24. apr 2026
@a0

Za mňa je verejné ohováranie rovnaké morálne dno ako aj sex so ženatým mužom. Takže zametaj si pred svojim prahom, ona si raz bude tiež.

@a0 "morálne dno ako aj sex so ženatým mužom"
Takže ona je morálne dno,lebo spí so ženáčom.
A čo takto napísať,že je morálne dno,keď ženáč má sex mimo manželstva?
Vinná a nemorálna je len ona?
Nie,ona je slobodná,vinný je ten ženatý.

anonym_c3e457
24. apr 2026
@anonym_78757f

Mam približne rovnaky vek a je mi z nej zle... A divim sa ako to tu vsetci schvaľujete... Ti muzi maju doma ženy a možno ste jednou z nich

@anonym_78757f mám približný vek a je mi to ukradnuté,čo robí iná žena.Ty toho chlapa vlastne obhajuješ,chudáčik,on je v tom nevinne.

anonym_2f89fa
24. apr 2026

By som sa pozrela, koľké z vás by boli také hrdinky, keby chrápala s vašim mužom. Veď čo vás do toho s kým chrápe. A vlastne aj váš muž môže chrápat s kym chce. Je to jeho vec a vás do toho nič.

anonym_e99b86
24. apr 2026
@anonym_2f89fa

By som sa pozrela, koľké z vás by boli také hrdinky, keby chrápala s vašim mužom. Veď čo vás do toho s kým chrápe. A vlastne aj váš muž môže chrápat s kym chce. Je to jeho vec a vás do toho nič.

@anonym_2f89fa neznášam slovo chrápať v tomto význame

deninka233
25. apr 2026
@anonym_2f89fa

@anonym_2f89fa nie, manžel sľubuje vernosť manželke. Nie cudzia žena sľubuje vernosť manželke. Takže cudzia môže spávať s kým chce, manžel nie 🤷‍♀️

anonym_98e041
25. apr 2026

Spávanie so zadaným mužom je pre mňa osobne nemorálne, nechápem také ženy, ale beriem to ako ICH morálne dno, za ktoré sú samé zodpovedné, ale som v šoku, koľkým to príde v poriadku a dokonca jej kvitujete takéto správanie.
Morálka ľudí je už fakt v prdeli, ľudia nemajú žiadne zábrany.

a0
25. apr 2026
@anonym_c3e457

@a0 "morálne dno ako aj sex so ženatým mužom"
Takže ona je morálne dno,lebo spí so ženáčom.
A čo takto napísať,že je morálne dno,keď ženáč má sex mimo manželstva?
Vinná a nemorálna je len ona?
Nie,ona je slobodná,vinný je ten ženatý.

@anonym_c3e457 taký muž už nie je morálne dno ale odpad, nechcem sa rozčuľovať na cudzom chlapovi, preto som to ani neriešila

anonym_6d8a49
25. apr 2026

Je to rozumná ženská.Preco by mala prať osrate trenky, robiť muzovi gazdinu, budovať vztah keď môže mat len to príjemne a ide dalej
Tiež poznam také zeny 40+ už nechcu mat chlapa doma, ale stretávajú sa, vylety, kino, dovolenky atd. a dobre robia
Tiež by som si už v tom veku nenastahovala chlapa domov

zanka777
25. apr 2026

@anonym_autor tiež ma zaráža ako tu reagujú ženy... Nooo veď si užíva život super... Aspoň ma dosť sexu... Jasné . Hneď by ste sa na to inak pozerali keby sa jednalo o vášho partnera že by ho nejaká "pani"v rokoch ulovila a nosila si ho domov.... To už by bola stará ku..a atď atď.. za mňa tá žena nemá charakter,pozerá len na seba a svoje blaho. Na Tom by nebolo nič zle keby si našla nezadaných. Ja som mala takú kamarátku. Nie až taký extrém ale tá si vypisovala snáď zo všetkými partnermi svojich kamarátok..aj zenatymi.a ešte to ospravedlňovala tým že veď si len kamarátsky píšu. Akoze nie. Toto je u mňa niečo s čím sa neviem stotožniť a preto som s nou po rokoch ukončila kamarátstvo. Ja jednoducho nemám rada ľudí čo v sebe nemajú charakter a kus chrbtovej kosti.

mogaa
25. apr 2026

@anonym_autor tak ona nič zlé nerobí , je predsa rozvedená....spytovať svedomie by si mali skôr tí chlapi....prečo to robí? no pre sex, chýba jej ...to nie je o tom že tá žena niekoho znásilňuje aby s ňou mal sex...ona manžela ani priateľa nemá, podvádzajú tí chlapi.....

sara07
25. apr 2026
@deninka233

@anonym_2f89fa nie, manžel sľubuje vernosť manželke. Nie cudzia žena sľubuje vernosť manželke. Takže cudzia môže spávať s kým chce, manžel nie 🤷‍♀️

@deninka233 😂 no ale pred štátnym znakom SR sa vernost neslubuje nikde v žiadnej pasaži 😎

sara07
25. apr 2026
@zanka777

@anonym_autor tiež ma zaráža ako tu reagujú ženy... Nooo veď si užíva život super... Aspoň ma dosť sexu... Jasné . Hneď by ste sa na to inak pozerali keby sa jednalo o vášho partnera že by ho nejaká "pani"v rokoch ulovila a nosila si ho domov.... To už by bola stará ku..a atď atď.. za mňa tá žena nemá charakter,pozerá len na seba a svoje blaho. Na Tom by nebolo nič zle keby si našla nezadaných. Ja som mala takú kamarátku. Nie až taký extrém ale tá si vypisovala snáď zo všetkými partnermi svojich kamarátok..aj zenatymi.a ešte to ospravedlňovala tým že veď si len kamarátsky píšu. Akoze nie. Toto je u mňa niečo s čím sa neviem stotožniť a preto som s nou po rokoch ukončila kamarátstvo. Ja jednoducho nemám rada ľudí čo v sebe nemajú charakter a kus chrbtovej kosti.

@zanka777 nezadaný , tam nebude problém že straca roky a nezadany môže byt s niekym a mat rodinu ?
však to vyhovuje obom stranam ..

mogaa
25. apr 2026

Mňa zase zaráža ako tú ženu tu niektoré žienky označujú za morálne dno a o tých chlapoch ani slovko zlého....ja netvrdím, že je v poriadku ak má žena ženatého milenca, ale na druhú stranu nájsť slobodného chlapa vo veku 45+ ktorý je ako-tak k svetu a normálny , je problém🙂lebo normálnejší chlapi sú v tom veku ženatí, to je holý fakt, takže vyberať veľmi nie je z čoho....a mať sex s chlapom ktorý je síce sám ale pije alebo sa o seba nestará - to by asi nebrala žiadna🙂takže nehádž kameňom pokiaľ nie si sám bez viny🙂

autor
25. apr 2026

@anonym_autor problém bude keď sa náhodou zalubi. Mladší chlap určite neopustí rodinu kvôli starej milenke. Mňa skôr zaráža ci sa nebojí ze sa to dozvedia deti, ze kradne rodine chlapa a tak. Tie čo tu píšete nech si užíva, áno mate pravdu, len neviem ako by sa vám páčila keby ležala aj vo vašej posteli. Jeden si ju zobral k sebe domov a rozdávali si to v manželskej posteli. Alebo si to rozdávajú u nej doma na sedačke, kde potom jej deti pozerajú vecernicek

anonym_916cbc
25. apr 2026

Len či by ste boli take frajerky a ci by ste jej tak fandili, aj keby chrápala práve s Vašim chlapom, milé dámy 🤣🤣🤣 internet znesie

anonym_916cbc
25. apr 2026
@mogaa

Mňa zase zaráža ako tú ženu tu niektoré žienky označujú za morálne dno a o tých chlapoch ani slovko zlého....ja netvrdím, že je v poriadku ak má žena ženatého milenca, ale na druhú stranu nájsť slobodného chlapa vo veku 45+ ktorý je ako-tak k svetu a normálny , je problém🙂lebo normálnejší chlapi sú v tom veku ženatí, to je holý fakt, takže vyberať veľmi nie je z čoho....a mať sex s chlapom ktorý je síce sám ale pije alebo sa o seba nestará - to by asi nebrala žiadna🙂takže nehádž kameňom pokiaľ nie si sám bez viny🙂

@mogaa takze len preto, ze je tazke najst slobodneho chlapa v urcitej vekovej kategórii, je v poriadku spavat so zenatymi 😁 zaujimava logika 🤔

sara07
25. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor problém bude keď sa náhodou zalubi. Mladší chlap určite neopustí rodinu kvôli starej milenke. Mňa skôr zaráža ci sa nebojí ze sa to dozvedia deti, ze kradne rodine chlapa a tak. Tie čo tu píšete nech si užíva, áno mate pravdu, len neviem ako by sa vám páčila keby ležala aj vo vašej posteli. Jeden si ju zobral k sebe domov a rozdávali si to v manželskej posteli. Alebo si to rozdávajú u nej doma na sedačke, kde potom jej deti pozerajú vecernicek

@anonym_autor ale to je všetko hyptéza , nerieš čo ešte sa ani nesalo
zatial sa nezalubila , je také porekadlo neporcuj medveda čo ešte behá po lese
celkom slušne sa na tebe bavím 😂😂😂😂😂😂😂
čiže podla teba sa zásadne má suložit len v posteli , žiadne spestrenie mimo ..............hm. uprimne baby ja sa ani nedivím že sem tam niekde zabehnú chlapi 😂😂😂
v takom starovekom grécku alebo rime by ste sa zbláznili asi ............😂😂😂

sara07
25. apr 2026
@anonym_916cbc

@mogaa takze len preto, ze je tazke najst slobodneho chlapa v urcitej vekovej kategórii, je v poriadku spavat so zenatymi 😁 zaujimava logika 🤔

@anonym_916cbc to nie je o logike
len vysvetluje že nájst slobodného 45+ ktorý nechlasta, stara sa o seba, nemusíš sa bat že dostane infarkt snád taký exemplár ani neexistuje .................
ale tak ruku na srdce ked budete mat vy 45 + bude morálnejšie a pekne nám ukažete ako slušne sporiadane vo fertuške žit 😂😂😂

autor
25. apr 2026
@sara07

@anonym_autor ale to je všetko hyptéza , nerieš čo ešte sa ani nesalo
zatial sa nezalubila , je také porekadlo neporcuj medveda čo ešte behá po lese
celkom slušne sa na tebe bavím 😂😂😂😂😂😂😂
čiže podla teba sa zásadne má suložit len v posteli , žiadne spestrenie mimo ..............hm. uprimne baby ja sa ani nedivím že sem tam niekde zabehnú chlapi 😂😂😂
v takom starovekom grécku alebo rime by ste sa zbláznili asi ............😂😂😂

@sara07 myslela som to tak, že radšej by mali ísť niekam na hotel. Mne by sa teda nepáčilo keby na sedačke mam jeho spermie, kde sa mi hrajú deti

anonym_916cbc
25. apr 2026
@sara07

@anonym_916cbc to nie je o logike
len vysvetluje že nájst slobodného 45+ ktorý nechlasta, stara sa o seba, nemusíš sa bat že dostane infarkt snád taký exemplár ani neexistuje .................
ale tak ruku na srdce ked budete mat vy 45 + bude morálnejšie a pekne nám ukažete ako slušne sporiadane vo fertuške žit 😂😂😂

@sara07 áno, možno je to ťažké, ale to predsa neznamená, že preto radsej budem spať so ženatým. Ale hlavne si to asi treba vediet pekne ospravedlniť sama pred sebou 😁 Ale tak každý to ma asi inak nastavené. A ruku na srdce, do 45+ mám velmi ďaleko, ale sporiadane a morálne teda nemám problem žiť ani v mladom veku 🙂 co by mala byt samozrejmosť... Ale ľudia su rôzni. Pekný víkend

sara07
25. apr 2026
@anonym_autor

@sara07 myslela som to tak, že radšej by mali ísť niekam na hotel. Mne by sa teda nepáčilo keby na sedačke mam jeho spermie, kde sa mi hrajú deti

@anonym_autor 😂😂😂😂😂som si oprskala komplet monitor 😂😂😂😂😂
ty máš nejaký problém so spermiami alebo s čím prosím ta vlastne, lebo mám pocit že to nie je o nej ale o tebe viac

sara07
25. apr 2026
@anonym_916cbc

@sara07 áno, možno je to ťažké, ale to predsa neznamená, že preto radsej budem spať so ženatým. Ale hlavne si to asi treba vediet pekne ospravedlniť sama pred sebou 😁 Ale tak každý to ma asi inak nastavené. A ruku na srdce, do 45+ mám velmi ďaleko, ale sporiadane a morálne teda nemám problem žiť ani v mladom veku 🙂 co by mala byt samozrejmosť... Ale ľudia su rôzni. Pekný víkend

@anonym_916cbc už som ti písala kde je základ vernosti ...
tá je nanutená cez naboženstvo, podmienana poslušnostou a podriadenostou ženy mužovi , a hlavne aby spravny čistokrvny potom bol
vidím že u teba odviedli pocitvy kus práce .............
v takom rime, grecku, pohania, keltska kultura tak vernost ako riešiš ty vôbec neriešili..........................

anonym_062169
25. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor v tomto je prakticka kozena sedacka, utries a deti sa mozu hrat dalej ... 🙂