Prečo moja kamarátka žije ako milenka?
Moja kamarátka, alebo skôr známa, ktorá má takmer 50rokov, vyzerá normálne, má stabilnú prácu, 2 deti a je už dlho rozvedena, tak dnes som zistila ze robí už 3mu chlapovi milenku, ona tvrdí, že sa na rodinu nepýta, neh si to riešia muži doma. Samozrejme ani jednému chlapovi to doma nefunguje, to jej teda hovoria. Neberie za to peniaze ani darčeky, je samostatná. Stretávajú sa u nej doma, keď ma deti jej exmanzel. Zostala som z toho dosť prekvapená, ta žena nieje nejako atraktívna,obyčajná žena v rokoch. Milencov má prevažne mladších, čo majú doma ženy a deti. Pochopila by som keby to raz urobila, že sa zaľúbi ale bolo to už viackrát a každý vzťah trval nejaký čas, neboli to jednorazovky. S tými mužmi chodí na kavu, obed a keď ma voľný byt idú k nej. Som z toho dosť šokovaná
A? Užíva si sex a život. Zjavne má plné zuby mužov ako takých, ale na sex sú dobrí. To, že su podvadzajuce hovada je druhá vec. Ale to jej môže byť jedno
A čo ťa vlastne do toho s kým chrape cudzia žena?
@anonym_autor mas vela volneho casu...
@anonym_autor ma vek, zazila si uz svoje, vie co chce. Ked tomu nechapes, tak sa jej opytaj.
Musis to len rozdychat, nic ine Ti neostava.
a ty si z mravnostnej komisie? Asi nic lepsie nenasla, tak berie, co je k dispozicii. Slobodni ju asi nechcu v jej rokoch a tym zenatym asi robi dobre, ze maju dve zeny naraz.
@anonym_autor tak za mňa je taká žena pod úroveň, nechcela by som takú mamu… ale čo narobis.
Výborne, tu je pekné vidieť že každá druhá nemá problém chrapat s chlapom ktorý má doma ženu a deti to je vrchol najväčšieho dna a poďte hádžte do mňa kameňe. To na svete neexistuje x slobodných chlapov s ktorými môže vliezť do postele? Ja mám toľko chochmesu že by som to neurobila lebo som žena mám deti a nedalo by mi to, také ženy u mňa nejsú ženy ale hnus, akože mám dosť
Výborne, tu je pekné vidieť že každá druhá nemá problém chrapat s chlapom ktorý má doma ženu a deti to je vrchol najväčšieho dna a poďte hádžte do mňa kameňe. To na svete neexistuje x slobodných chlapov s ktorými môže vliezť do postele? Ja mám toľko chochmesu že by som to neurobila lebo som žena mám deti a nedalo by mi to, také ženy u mňa nejsú ženy ale hnus, akože mám dosť
@anonym_8a0f37 Mozno jej niekto tiez prebral toho jej a povedala si, co mam z toho, ze som slusna a cestna. Nic. Takto ma aspon obcas lasku, pohladenie .. Lepsie ako nic v jej rokoch. Vie, ze mladsia, ani krajsia uz nebude ...
A teba serie, ze obycajna tetka v rokoch ma viac sexu ako ty?
prečo sa nad tým vzrušuješ. Keď sa jej chce, tak prečo nie. Chlapi nech si doma rozprávajú čo len chcú, jej to môže byť jedno.
@anonym_autor Autorka prepac, ale ja musim....Prides mi ako zena z takej tej dediny, kde tie zeny su ako kamery - zvedavost, vsetko najlepsie co najpodrobnejsie vediet, mat prehlad o kazdom (inak na akych miestach v jej byte sexuju nevies?), pripadna zavist a na zaver nechapavost....🤷♀️ Ja len tolko k tomu...
Rozumiem vášmu prekvapeniu, no to, čo opisujete, nie je otázkou estetiky alebo „nedostatku morálky“, ale pomerne presne vyskladanou psychologickou stratégiou. U vašej známej zrejme nejde o neschopnosť nájsť si voľného partnera, ale o podvedomú ochranu vlastnej autonómie cez „bezpečnú blízkosť“. To, čo u nej vidíte, je vzorec, kedy si žena vyberá mužov, ktorí sú už „obsadení“, čím si paradoxne garantuje vlastnú slobodu. Tým, že sú títo muži zadaní, existuje vopred daný „strop“ ich vzťahu. Ona nemusí riešiť ich špinavé ponožky, ich nálady pri raňajkách ani integráciu do ich rodinného chaosu. Vytvorila si systém, kde dostáva iba „smotanu“, pozornosť, kávu, obedy a sex bez emocionálnych nákladov a záväzkov, ktoré prináša bežné spolužitie. Fakt, že si vyberá mladších a „obyčajných“ mužov, jej navyše dáva pozíciu moci a kontroly. Vo svojom byte je kráľovnou, ktorá určuje pravidlá, a keď odídu, jej priestor zostáva nedotknutý. Je to emocionálny outsourcing, potrebu blízkosti si napĺňa u niekoho, kto má „spiatočný lístok“ už v momente príchodu. Váš šok pramení z presvedčenia, že milenka musí byť mladá a atraktívna „predátorka“. Realita je však taká, že muži v dlhodobých zväzkoch často nehľadajú modelku, ale bezpečný prístav bez drámy, kde nemusia nič budovať, iba „byť“. Skúste sa na jej situáciu pozrieť bez morálneho odsúdenia. Táto žena pravdepodobne v minulosti zažila vzťahovú záťaž, ktorú už odmieta niesť. Jej „nezáujem o ich rodiny“ nie je ignorancia, ale obranný mechanizmus. Ak by ju ich súkromie zaujímalo, musela by ich začať vnímať ako reálnych ľudí s problémami, a to by narušilo jej sterilný svet pohody. Ona nechce muža, ona chce funkciu, ktorú ten muž v jej živote plní. To často nebýva vedomé rozhodnutie, skôr naučený spôsob, ako mať vzťah bez rizika skutočnej zraniteľnosti. Nemáte kontrolu nad tým, čo robí ona, ale máte kontrolu nad tým, ako veľmi si to pustíte k sebe. Prečo vás jej spôsob života zasahuje až natoľko, že o ňom potrebujete premýšľať, čo presne sa vo vás týmto dotýka? Namiesto snahy to pochopiť „logicky“ skúste vnímať, čo to vo vás spúšťa. To je cennejšia informácia než jej príbeh. A ak s ňou zostávate v kontakte, nastavte si hranicu, nemusíte to schvaľovať ani riešiť, stačí vedieť, kde stojíte vy.
Pre mňa je každá pľundra, čo sa vláči alebo drichme so ženáčom. A tí ženatí muži čo ju vyhľadávajú na sex sú úbohé štetky v mužskom tele.
Ako všetky to schváľujete. A pritom to môže byť práve ten váš, za ktorého by ste ruku do ohňa dali.
@anonym_autor Podla mna uz nechce alebo boji sa mat plnohodnotny vztah, tak vyhladava zadanych a mladsich, kde velmi nehrozi, ze by s nou chceli nieco serioznejsie.
proste sa na starobu pokur+vila :D :D chytila ju druha muza..a mozno to ma ako prijem :D
Zrejme jej to tak vyhovuje neviazat sa aj keď mne je to proti srsti.Zrejme sa nedokáže vžiť do kože tej ženy ktorú jej "frajer" podvádza
@anonym_autor neviem, zdá sa mi, že ona má pocit, že je niečím výnimočná teraz, ak má viac mužov. Ale v skutočnosti jej niečo chýba a muži to akoby využívajú, resp.ocenuju. Tú nezávislosť. Otázka je. Dokedy? Jej to bude vyhovovať. Možno sa raz prebudí a bude rozmýšľať..... A možno bude neskoro, možno...., možno....
😂 myslím že vám nikto nevyhovie 😂
ked bude mat slobodného tak bude malér že straca mu čas a môže si nájst plnohodnotny vztah ten chlap
ked si zaplatí gigola tak to neviem ako zoberiete ale každopadne totálne odsudite
ked je ženatý tiež problém - len nechápem prečo aj váš , to je medzi nimi , zbytočne plujete nič nevyriešite 😂
ked to bude robit pre prachy ,darčeky dovolenky tak proste bude devka prodejná
zase nie dobre
chran aby suložila s babou😀
čiže zásadne len a iba v manželskom tradičnom stave tak .. a to kto prvy povedal že takto to má byť a nijak inak ........................... . ale milé dámy akosi to nefunguje celé storočia
uvedomte si že manželstvo a vernost bola v minulosti nie v nejakej morálke ale v tom aby sa narodil spravny dedič , žiadne kukučie mláda, status manželstva bola dobra zamienka na lepšie životné podmienky, lepši majetok, spojenie poli a pozemkov ...
a pokial len historicke pramene siahaju tak manžel mohol behat po bordeloch kolko len chcel , manželka nie ta musela byt cnost sama o sebe,
kolko rokov je vôbec povolený rozvod, ked ho podá žena ? nie moc ...
😂😂😂😂 načo riešite, nemám problém vyrobím si ho ...😂😂 proste si potrebuje zasuložiť . dostali sme to do vienka od prirody , tak to je ..........
autorka prispevku sa citi malo atraktivna ? bez iskry ? nechápe ... mno tak popracuj na sebe a nebudeš mat čas riešit cuzdie postele
@anonym_autor neviem, zdá sa mi, že ona má pocit, že je niečím výnimočná teraz, ak má viac mužov. Ale v skutočnosti jej niečo chýba a muži to akoby využívajú, resp.ocenuju. Tú nezávislosť. Otázka je. Dokedy? Jej to bude vyhovovať. Možno sa raz prebudí a bude rozmýšľať..... A možno bude neskoro, možno...., možno....
@anonym_633057 dovtedy kým sa jej bude chciet suložit a telo produkovat hormony 😂😂😂😂 jednoduché
zase chlapi vedia že sa nemusia bat neželaneho tehotenstva, scén pre rozvod
proste "priatelstvo s výhodami"
😂 myslím že vám nikto nevyhovie 😂
ked bude mat slobodného tak bude malér že straca mu čas a môže si nájst plnohodnotny vztah ten chlap
ked si zaplatí gigola tak to neviem ako zoberiete ale každopadne totálne odsudite
ked je ženatý tiež problém - len nechápem prečo aj váš , to je medzi nimi , zbytočne plujete nič nevyriešite 😂
ked to bude robit pre prachy ,darčeky dovolenky tak proste bude devka prodejná
zase nie dobre
chran aby suložila s babou😀
čiže zásadne len a iba v manželskom tradičnom stave tak .. a to kto prvy povedal že takto to má byť a nijak inak ........................... . ale milé dámy akosi to nefunguje celé storočia
uvedomte si že manželstvo a vernost bola v minulosti nie v nejakej morálke ale v tom aby sa narodil spravny dedič , žiadne kukučie mláda, status manželstva bola dobra zamienka na lepšie životné podmienky, lepši majetok, spojenie poli a pozemkov ...
a pokial len historicke pramene siahaju tak manžel mohol behat po bordeloch kolko len chcel , manželka nie ta musela byt cnost sama o sebe,
kolko rokov je vôbec povolený rozvod, ked ho podá žena ? nie moc ...
😂😂😂😂 načo riešite, nemám problém vyrobím si ho ...😂😂 proste si potrebuje zasuložiť . dostali sme to do vienka od prirody , tak to je ..........
autorka prispevku sa citi malo atraktivna ? bez iskry ? nechápe ... mno tak popracuj na sebe a nebudeš mat čas riešit cuzdie postele
@sara07 Ze ty si ta 50rocna kamoska 🙂
Práveže nieje az tolko žien čo spávajú so zadaným,tak taký chlap berie to čo je k dispo
A ona zrejme na viac sa necíti ako hrať len druhe husle alebo kolkate
@anonym_633057 dovtedy kým sa jej bude chciet suložit a telo produkovat hormony 😂😂😂😂 jednoduché
zase chlapi vedia že sa nemusia bat neželaneho tehotenstva, scén pre rozvod
proste "priatelstvo s výhodami"
@sara07 nuž, ak toto niekomu stačí 😊ku šťastiu.
Mudra zena, carpe diem čím si vlastne váži svoj život a nemá potrebu si ho otravovať o ničom vzťahmi, aké majú napríklad ti muži a ich ženy… ako vidno aj z tohto príspevku, týchto vzťahov na nič je aj dosť…
Plus, stará sa o vlastne zdravie. Sex je zdraviu veľmi prospešná činnosť, fyzicky, psychicky, vo veľa ohľadoch. Inak aj steny vaginy sú sval, ktorý treba trénovať, aby sa ta sliznica nestencila a neviedlo to k problémom
@sara07 Ze ty si ta 50rocna kamoska 🙂
@anonym_062169 😂 nie 😂😂😂 som stále vydatá .. rozvadzat sa mi nechce ..
ale ano nechápem prečo sa tie 30-40 zajace pozeraju po 50 ked v podstate by mali lovit vo svojej kategorii, to mi je tiež záhadou ............žeby už tie baby proste nemali potrebu riešit kraviny a oni si oddychli pri nich😂😂😂 fakt neviem alebo tie 30 baby stále nevedeli suložit ? no neviem ... tiež tomu nerozumiem
Za mňa je verejné ohováranie rovnaké morálne dno ako aj sex so ženatým mužom. Takže zametaj si pred svojim prahom, ona si raz bude tiež.
@anonym_autor žije tak preto, že jej to vyhovuje. Ty sa tým vôbec nepotrebuješ zaoberať, nerieš životy iných, rieš len svoj život. 😉
@anonym_autor Sa čudujem že tú milenku tu neroznesiete v zuboch, ženy, veď ona má spolu vinu na tom, že nejaký ženáč podvádza svoju ženu, ktorú má doma.

z coho si sokovana? ze aj zena v 50tke potrebuje chlapa nie len ako priatela ale aj na sex?! a ze si za to nedava platit 🙄