Prečo moja kamarátka žije ako milenka?
Moja kamarátka, alebo skôr známa, ktorá má takmer 50rokov, vyzerá normálne, má stabilnú prácu, 2 deti a je už dlho rozvedena, tak dnes som zistila ze robí už 3mu chlapovi milenku, ona tvrdí, že sa na rodinu nepýta, neh si to riešia muži doma. Samozrejme ani jednému chlapovi to doma nefunguje, to jej teda hovoria. Neberie za to peniaze ani darčeky, je samostatná. Stretávajú sa u nej doma, keď ma deti jej exmanzel. Zostala som z toho dosť prekvapená, ta žena nieje nejako atraktívna,obyčajná žena v rokoch. Milencov má prevažne mladších, čo majú doma ženy a deti. Pochopila by som keby to raz urobila, že sa zaľúbi ale bolo to už viackrát a každý vzťah trval nejaký čas, neboli to jednorazovky. S tými mužmi chodí na kavu, obed a keď ma voľný byt idú k nej. Som z toho dosť šokovaná
Možno sú to chlapi, ktorým žena odopiera sex, lebo si myslí, že keď už splodili dieťa, že už sa nemusí venovať manželovi. Alebo mu da láskavo raz za rok.
@anonym_autor Sa čudujem že tú milenku tu neroznesiete v zuboch, ženy, veď ona má spolu vinu na tom, že nejaký ženáč podvádza svoju ženu, ktorú má doma.
@anonym_b22cbf Pýta sa susedka susedky:
- Prečo vy hovoríte svojej Aničke myšička?
- Kvôli tej rozprávke - varila myšička kašičku. Viete, naša Anička je ako tá myšička, variť síce nevie, ale tomu dala, tomu dala... 🙂
Tak jej to vyhovuje. Sex má a chlap jej nerobí doma bordel atď....takže ze mňa, dobre robí. Tiež si už nenasáčkujem do bytu chlapq ak sa s mojim rozídem.
Mam približne rovnaky vek a je mi z nej zle... A divim sa ako to tu vsetci schvaľujete... Ti muzi maju doma ženy a možno ste jednou z nich
Výborne, tu je pekné vidieť že každá druhá nemá problém chrapat s chlapom ktorý má doma ženu a deti to je vrchol najväčšieho dna a poďte hádžte do mňa kameňe. To na svete neexistuje x slobodných chlapov s ktorými môže vliezť do postele? Ja mám toľko chochmesu že by som to neurobila lebo som žena mám deti a nedalo by mi to, také ženy u mňa nejsú ženy ale hnus, akože mám dosť
@anonym_8a0f37 Aha, takze ta zena bez zavazkov je to bezcharakterne zlo, nie ten chlap co ma doma zenu a deti 😅. Zaujimave zmyslanie 😅
Za mňa je verejné ohováranie rovnaké morálne dno ako aj sex so ženatým mužom. Takže zametaj si pred svojim prahom, ona si raz bude tiež.
@a0 "morálne dno ako aj sex so ženatým mužom"
Takže ona je morálne dno,lebo spí so ženáčom.
A čo takto napísať,že je morálne dno,keď ženáč má sex mimo manželstva?
Vinná a nemorálna je len ona?
Nie,ona je slobodná,vinný je ten ženatý.
Mam približne rovnaky vek a je mi z nej zle... A divim sa ako to tu vsetci schvaľujete... Ti muzi maju doma ženy a možno ste jednou z nich
@anonym_78757f mám približný vek a je mi to ukradnuté,čo robí iná žena.Ty toho chlapa vlastne obhajuješ,chudáčik,on je v tom nevinne.
By som sa pozrela, koľké z vás by boli také hrdinky, keby chrápala s vašim mužom. Veď čo vás do toho s kým chrápe. A vlastne aj váš muž môže chrápat s kym chce. Je to jeho vec a vás do toho nič.
By som sa pozrela, koľké z vás by boli také hrdinky, keby chrápala s vašim mužom. Veď čo vás do toho s kým chrápe. A vlastne aj váš muž môže chrápat s kym chce. Je to jeho vec a vás do toho nič.
@anonym_2f89fa neznášam slovo chrápať v tomto význame
@anonym_2f89fa nie, manžel sľubuje vernosť manželke. Nie cudzia žena sľubuje vernosť manželke. Takže cudzia môže spávať s kým chce, manžel nie 🤷♀️
Spávanie so zadaným mužom je pre mňa osobne nemorálne, nechápem také ženy, ale beriem to ako ICH morálne dno, za ktoré sú samé zodpovedné, ale som v šoku, koľkým to príde v poriadku a dokonca jej kvitujete takéto správanie.
Morálka ľudí je už fakt v prdeli, ľudia nemajú žiadne zábrany.

@anonym_autor super! Dělá to dobře a ví,co chce!!! Moc jí držím palce.