icon

Prečo nemôžem dosiahnuť orgazmus a mám bolesť?

lalalala98753
11. dec 2025

Zdravím. Mám 16 a už som z toho naozaj v strese, neviem si dnu strčiť ani tampón alebo ani jeden prst. Neviem sa nejako vzrušiť, bolí to a nejde to. Od škôlky robím niečo také ako velky tlak na klitoris, neviem ako to nazvať ale vtedy sa akoby “urobím”. Bojím sa že nikdy nebudem mať moct sex alebo sa normálne urobiť. Ostatné baby v mojom veku už žijú sexualny zivot, tak neviem co je somnou zle, prečo to nejde. Prosím poradte, mali ste nejakú podobnú skusenost? Ku gynegologicke este nechodím

mici88
11. dec 2025

@lalalala98753 za prvé nemáš sa kam ponáhľať máš len 16, za druhé určite navštív gynekologičku nie je to hanba . Môže ísť o vaginizmus 🙂

betulinka1
11. dec 2025

@lalalala98753 🙈🙈🙈🙈 bud v pohode. Tampón si neviem strčiť ani ja a mam 45+, dieta a normalny sexuálny zivot. Prosim ta mas 16, nie je dovod na paniku. Nie je dovod sa ponahlat a mat sex. Ty si len rob podla seba a sex maj s takym, co stoji za to. Ked budes vzrušená pri správnom chlapovi, pojde to ako po masle.

anonym_51734d
12. dec 2025

To si sa z Bardejova presťahovala do Ba? V 2023 si mala 13 rokov, teraz už máš 16? Matika nie je tvoja silná stránka, čo povieš? A pri zasúvaní tampónu sa zvyčajne nevzrušujeme, takže daj sa do kľudu.

anonym_3e594f
12. dec 2025

@lalalala98753 Si neplnoletá, tak sa kroť.

lentakyterapeut
12. dec 2025

Ak ma nieco trapi vyhladam odbornu pomoc tak ze idem k lekarovi aby mi iba poradil alebo ma o mojom probleme informoval. Mala by si zajst sama k doktorke a len sa pytat to iste co sa pytas tu. Vela ti to pomoze.

bielasovicka
12. dec 2025

@lalalala98753 co robíš od škôlky?

anonym_31a5e3
12. dec 2025
@bielasovicka

@lalalala98753 co robíš od škôlky?

@bielasovicka masturbuje

bielasovicka
12. dec 2025
@anonym_31a5e3

@bielasovicka masturbuje

@anonym_31a5e3 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

euka210
12. dec 2025

@lalalala98753 ja som v tvojom veku ziadne prsty nepchala, neviem preco mas taku potrebu. Este nie si zrela hlavne psychicky, ziadny sex Ti este netreba. Ten pride ked najdes toho spravneho.
Tampony neznasam ani ja a to ma 40+, manzela a 3 deti.
A mozno by nezaskodil aj psycholog.

dada_99
12. dec 2025

nemyslim si, ze je na mieste to riesit s psyschologom, ako ti tu niekto poradil, je to totalne odveci. skor by som sa zamerala na to, aby si to neriesila vobec. si mlada, mas na to este kopu casu, nechala by som to tak. ked to bude mat prist, tak to pride a bude to OK.