icon

Cítite sa odlišne od ostatných ľudí?

1. okt 2026

Nič neviem dôkladne urobiť neviem používať rozum. Som taká akoby ina ako ostatný ľudia. Ma to niekto podobne? Proste robím veci si stresom a nie vklude. Je to tak celý život 🤷a neviem sa akosi tešiť ale to mám od mala . Som taká

anonym_8019ae
•
1. okt 2026

@anonym_autor si taka alebo ta o tom presviedcali rodicia az sa im to podarilo?

autor
•
1. okt 2026
@anonym_8019ae

@anonym_autor si taka alebo ta o tom presviedcali rodicia az sa im to podarilo?

@anonym_8019ae 🤷😌viem že som bola dosť hyperaktívna no potom som sa stiahla do seba a nesie sa to somnou od mala

anonym_8019ae
•
1. okt 2026
@anonym_autor

@anonym_8019ae 🤷😌viem že som bola dosť hyperaktívna no potom som sa stiahla do seba a nesie sa to somnou od mala

@anonym_autor mozno mas diagnozu len vtedy sa to neriesilo. Adhd ci PaS

anonym_84a0ff
•
1. okt 2026

@anonym_autor je rozdiel robit niečo pod/so stresom a použivať rozum... problém si uvedomuješ a to je dôležité , neskúsila si psychologa ?

marijan2025
•
1. okt 2026

@anonym_autor Možno preto robíš veci so stresom,lebo z výsledkami tvojej činnosti spajaš svoju hodnotu.
Keď je výsledok dobrý,tak sa cítiš hodnotná.
Keď tvoj výkon alebo výsledok činnosti nezodpovedá tvojej predstave,je INÝ ako si ty predstavuješ, spajaš s niečím , čo sa ti nepodarí tvoju hodnotu.A to rozbíja ľudí už po stáročia.

Ty si hodnotná už preto,lebo si.Hovori sa tomu ontologicka hodnota.
Teda skús robiť veci s tou myšlienkou, že tvoja hodnota ako cloveka je obrovská,a nezálezí od tvojho výkonu a výsledkov.
Čiže snažiť sa aj naďalej robiť veci najlepšie ako vieš,ale nespájaj s výsledkom tvoju hodnotu.

autor
•
2. okt 2026
@anonym_8019ae

@anonym_autor mozno mas diagnozu len vtedy sa to neriesilo. Adhd ci PaS

@anonym_8019ae áno neriešilo sa to . Neviem o Tom žeby sa stále behalo po doktoroch ako teraz v tejto dobe . 🤦

anonym_8019ae
•
2. okt 2026
@anonym_autor

@anonym_8019ae áno neriešilo sa to . Neviem o Tom žeby sa stále behalo po doktoroch ako teraz v tejto dobe . 🤦

@anonym_autor aj tak je kopa nediagnostikovanych