Cítite sa odlišne od ostatných ľudí?
Nič neviem dôkladne urobiť neviem používať rozum. Som taká akoby ina ako ostatný ľudia. Ma to niekto podobne? Proste robím veci si stresom a nie vklude. Je to tak celý život 🤷a neviem sa akosi tešiť ale to mám od mala . Som taká
@anonym_autor si taka alebo ta o tom presviedcali rodicia az sa im to podarilo?
@anonym_8019ae 🤷😌viem že som bola dosť hyperaktívna no potom som sa stiahla do seba a nesie sa to somnou od mala
@anonym_8019ae 🤷😌viem že som bola dosť hyperaktívna no potom som sa stiahla do seba a nesie sa to somnou od mala
@anonym_autor mozno mas diagnozu len vtedy sa to neriesilo. Adhd ci PaS
@anonym_autor je rozdiel robit niečo pod/so stresom a použivať rozum... problém si uvedomuješ a to je dôležité , neskúsila si psychologa ?
@anonym_autor Možno preto robíš veci so stresom,lebo z výsledkami tvojej činnosti spajaš svoju hodnotu.
Keď je výsledok dobrý,tak sa cítiš hodnotná.
Keď tvoj výkon alebo výsledok činnosti nezodpovedá tvojej predstave,je INÝ ako si ty predstavuješ, spajaš s niečím , čo sa ti nepodarí tvoju hodnotu.A to rozbíja ľudí už po stáročia.
Ty si hodnotná už preto,lebo si.Hovori sa tomu ontologicka hodnota.
Teda skús robiť veci s tou myšlienkou, že tvoja hodnota ako cloveka je obrovská,a nezálezí od tvojho výkonu a výsledkov.
Čiže snažiť sa aj naďalej robiť veci najlepšie ako vieš,ale nespájaj s výsledkom tvoju hodnotu.
@anonym_autor mozno mas diagnozu len vtedy sa to neriesilo. Adhd ci PaS
@anonym_8019ae áno neriešilo sa to . Neviem o Tom žeby sa stále behalo po doktoroch ako teraz v tejto dobe . 🤦
@anonym_8019ae áno neriešilo sa to . Neviem o Tom žeby sa stále behalo po doktoroch ako teraz v tejto dobe . 🤦
@anonym_autor aj tak je kopa nediagnostikovanych

@anonym_autor si taka alebo ta o tom presviedcali rodicia az sa im to podarilo?