icon

Prečo nepovedať o nevere partnerovi?

9. jún 2024

Viackrat tu v roznych diskusiach padlo, ze keby viete ze muz zenu podvadza (alebo naopak) nepovedali by ste jej to. Preco nie? Pride Vam to moralne tajit to? Ste s tym ok pozerat sa na zenu z ktorej robi manzel blbku a nechat to tak? Vy by ste nechceli aby Vam to niekto povedal ak by to robil Vas manzel?
Lebo to nie je Vasa vec? Ved denne sa tu miesame do zivota inych a rozdavame supermudre rady.
Dakujem za Vas pohlad.

reddflowerlife
9. jún 2024

Ja až žasnem koľko žien by ani nehcelo vedieť že ich muž podvádza.WTF

sense
9. jún 2024

Prečo to povedať jej? Možno o tom vie a zatvára oči pred tým. Alebo ti to neuverí. Pripadne ju on uchlacholi a ty vyjde z toho ako najväčšia chudera. A ak by som povedala jedine s dôkazom v ruke, nie ze som videla chlapa niekde s inou ženou na káve, to absolútne nemusí znamenať neveru.Môžeš to povedať priamo nevernikovi a najlepšie keď bude aj s tou druhou ženou. Ved koľkokrát ani milenky nevedia ze chlap ma doma zenu

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
autor
9. jún 2024

@simona20201309 na rodine mu zalezi a aj tak zenu podvadza? To je aka logika? Ak mi na niecom zalezi tak neriskujem ze to stratim kvoli vrznutiu si.

rebekanr
9. jún 2024

@jozko_z_lesa súhlasím . Veď nikto nemôže povedať o niekom, že podvádza … mohla som to akurát tak počuť. A čo mám povedať kamoške : celá dedina hovori že tvoj muž spáva s Janou zo susednej dediny, sprav si poriadok doma…
Môžem mať akurát podozrenie, keď som ho s niekým videla . A z toho by sa doma aj tak ľahko “vyzliekol” , nič by som nedokázala, len by som zasadila medzi nich nedôveru . A ak by to bola pravda že podvádza, tak by si dával v budúcnosti lepší pozor

hankab
9. jún 2024

@minenkak povazujem sa za celkom inteligentneho a vnimaveho cloveka, a aj napriek tomu som zila 3 roky s takym spekulantom, ktory ma podvadzal priamo pod nosom v praci (pracovali sme v 1 velkon areali - on ako robotnik v inej budove, ja v administrative). Pol roka to popri mne tahal s inou a nikdy som si nic nevsimla. Mal vzdy pripravenu skvelu vyhovorku ako ide ku kamosovi pomahat na stavbu cez vikend a pritom bol s nou. Isiel k mame na vychod a tam mal dalsie 2 milenky, ktore cestou navstevoval. Nikdy mi to nikto nepovedal, az po rozchode jeho byvaly kamos, s ktorym bol na noze. Keby sa nasiel co i len jediny clovek (mnohi vedeli), co by mi vtedy nieco naznacil… ale zial nenasiel sa.

nevenka
9. jún 2024

@simona20201309 nechce rozvod a zalezi mu na rodine??? To je co za slovny zvrat?? Tak ked nechce rozvod a na rodine mu zalezi, nema podvazat. Jednoduche. A nie sa tvarit, ze "po mne potopa a kryte ma"...fuj...

nevenka
9. jún 2024

@reddflowerlife nerozumiem. A ze na rodine mu zalezi, nechce rozvod, to ma dvihlo zo stolicky aktualne.

drobcek100
9. jún 2024

@kristinka92 Úplne s Tebou súhlasím
Ja poznám osobu, ktorá vie že ju manžel podvádza s ospravedlňuje si to tým, že muži sú takí, že popri žene majú aj iné. On je sexuálne založený a pre ňu bol celý život len povinnosť.Ale je vzťah a tolerancie s veľkým benefitom
Manžel celý život robí pre zahraničné firmy a nemusí počítať čo koľko stojí.Ano , sú také ženy a to nie je sliepka.obaja majú vysokoškolské vzdelanie.

minenkak
9. jún 2024

@hankab a, prečo to je smerované mne,ja som o tom nevedela

simona20201309
9. jún 2024

Nesud. Nepoznáš ich príbehy a okolností

mandzula
9. jún 2024

Ja by som nepovedala, nebudem na seba brat zodpovednost za spinu niekoho ineho alebo za to, ze niekomu nasledkom mojej uprimnosti rupne v hlave, zenu/muza zabije pripadne si pride zlost vymlatit na mne ci mojej rodine.

muchotrafka298
9. jún 2024

Nepovedala by som. Ak by sa ma to osobne nedotykalo, pretoze nie vzdy to ludia vedia spracovat a nakoniec sa to otoci proti tebe. Ja som bola podvadzana, neviem ako dlho, vela spolocnych kamaratov to vedelo, len ja nie. Keby som si bola lepsie vsimala urcite signaly mojho vtedajsieho partnera, tak som mu mohla dat kopacky ovela skorej a nemusela by som byt klamana. Samozrejme, ze vsetci to vedeli okrem mna a ja som potom velmi rychlo zas vedela, ze ti kamarati su len jeho, nie moji a nikdy ani neboli.

autor
9. jún 2024

@muchotrafka298 tak aspon to bolo na nieco dobre a vycistil sa ti okruh kamaratov o falosnych ludi a klamarov.
Pre mna je kamaratstvo aj o tom, ze nenecham sby druhym (kamaratom) bolo ublizovane.
Neviem no. Asi mam potrebu sa spravat moralne slusne a uprimne a o nevere by som povedala. Som prekvapena kolko ludi nie

oblecenie99
9. jún 2024

No ja som napr. nedávno počula, od rodinného príslušníka, že sa započul, čo povedala manželka kolegu, ktorú poriadne nepoznáme, ja teda osobne vôbec, ale je známa kelebetnicka, že ten a ten podvádza svoju manželku s polkou mesta. Zhodou okolností tá údajne podvádzaná manželka je moja dobrá kamarátka zo strednej. Síce si napíšeme či zavoláme len raz do roka, ale stále ju evidujem ako kamošku. NO a teraz: čo robiť? Dať na to, že mne niekto povedal, komu to povedal niekto niekoho že vraj? Poznám ju dobre, síce v kontakte nie sme, a mám jej teraz dodrbat manželstvo, ak je to len blbá pletka? Kľudne môže byť. Nič konkrétne neviem.

autor
9. jún 2024

@oblecenie99 ved jasne ak je to len klebeta cez tri kolena beriem. Ale keby si ho videla? Bozkavat da s inou?

oblecenie99
9. jún 2024

Teraz ti napíšem, že áno, ale neviem zaručiť, ako by som reagovala vtedy. Možno by som to povedala jemu, aj keď ho tiež poznám len z ich svadby a evidujem, že ide o jej manžela. Niečo podobné som už v minulosti pri niekom inom urobila.. nie vo forme vyhrážky, ale keďže podvádzany partner mi bola blízka osoba, odmietala som sa na to celom spolupodieľať ako človek, čo vie a iba odvrátil hlavu.

muchotrafka298
9. jún 2024

Vies co, mna zivot naucil, nestarat sa do veci, ktore sa ma priamo netykaju. Raz som sa takto zastarala a dopadlo to katastrofalne. Nehovoriac o tom, ze mnohokrat je nevera tolerovana v zmysle, ze partnerka zostava kvoli nejakemu financnemu profitu.

minenkak
9. jún 2024

Inak naozaj ,by si sa týmto spôsobom starala do manželstva iných ľudí,nie pre každého je nevera koniec sveta a vzťahu.Vela manželstiev má otvorený vzťah,jeden z partnerov môže mať zdravotné problémy, problémy v sexe a môžu byť dohodnutí na bokovke.Stale sa spomína,že muž robí zo svojej ženy blbku a tie ženy čo majú iných.Jeden z tých partnerov ,toho druhého môže milovať tak,že mu to proste nevadí,že si občas užije inde .Nevravím najlepšej kamarátke o ktorej všetko viem a som si istá,že by jej to vadilo áno,ale niekomu inému,to je ako sa starať ako a ako často majú sex.Nevera je a aj bude a ak niekomu vadí nech si to rieši doma a nie u iných,horsie je týranie a choroby

autor
9. jún 2024

@minenkak ale ved ak si neveru toleruju tak potom by im vobec nemalo vadit alebo sposobit nejake problemy ked jednej strane o tom poviem
A ano spomina sa tu vacsinou muzska nevera ale tak snad je kazdemu jasne ze je to vnimane rovnako na obe strany. Len vzdy sa mi nechce pisat aj muzsky aj zensky tvar

autor
9. jún 2024

@muchotrafka298 inak je na povazenie ako su tu vykreslovane podvazane zeny. Ako chuderky co len na penaize hladia

muchotrafka298
9. jún 2024

Urcite tak zeny ja nevykreslujem. Pisem zo skusenosti, co poznam takChto ludi. Zeny aj muzov. Poznam alebo som poznala pary, kde bola tolerovana nevera z roznych dovodov (vacsinou financnych a zabezpecenia).

minenkak
9. jún 2024

To že si to niekto doma toleruje ,ešte neznamená ,že chce počúvať reci ,rady a názory iných ľudí

minenkak
9. jún 2024

Čo napríklad teba oprávňuje k tomu ,sa do tohto starať

minenkak
Autor odpoveď zmazal
minenkak
9. jún 2024

Čo teba vedie k tomu myslieť si ,že konas správne,keď prídeš k susedovi a povieš mu ,že je ho žena má milenca

fido69
9. jún 2024

„Mnohé ženy majú dosť rozumu v pravý čas hovoriť, máloktoré však vedia v pravý čas mlčať.“
Jean Jacques Rousseau

autor
9. jún 2024

@minenkak svedomie? To ze vyznavam nejake moralne hodnoty? Tak ako by som nekryla nasilnika preco by som mala nevernika? Ja nevravim ze by som dosla neviem do skolky a tam by som povedala inej mamicke ze pocuj, ten tvoj sa v aute oblizoval s inou. Ale je one keby sa to dialo dobrej kamaratke, sestre….

minenkak
9. jún 2024

@fido69 škoda,že nie všetky a najlepšie sú, najlepšie kamošky, ktoré sa do všetkého starajú

autor
9. jún 2024

@fido69 chlapom tu celkom nahrava ze kolke by drzali hubu😀