Prečo partner po intímnom zblížení odchádza?
Ahojte ženy, málokedy sem píšem ale skúsim teraz 😀 Ide o to že pred 2 mesiacmi som spoznala jedného muža, dosť pravidelne sme sa stretávali niekedy aj 3-4x do týždňa, všetko úplne super ideálne, no po tom čo prišlo nedavno aj k intímnemu zblíženiu tak priateľ jednoducho uz 4x po sexe tak asi hodinku, dve po odíde domov neprespava. Obaja skoro vstávame a pracujeme každý iným smerom kde bývame. Preto chcem počuť názor vás ako ste to mali na zaciatku. Počula som už názor od známych že to príliš preháňam, že to je na zaciatku a mám dať tomu ešte par týždňov šancu. Ono všetko je ideálne dobre si rozumieme, píšeme si každý deň, stretávame sa 2x do týždňa, ideme do kina, na večeru, kavu…
@dadka1997 v tom že mi to príde divne že neprespava vôbec
A aj si mu to skúsila navrhnúť?
Mne na tom nič divné nepríde ... však sa ho opýtaj ... možno je ženatý a vracia sa k manželke ...
Tiez nechápem, co riesis. Pozvala si ho na prespanie? Ak nepride s náhradnym oblečením a nemá ani zubnu kefku, tak je jasné, že neprespi. Veď su to len 2 mesiace. Kvoli tomu by si sa s nim chcela rozist?
Ak máš iny dovod, tak sa rozid. Ale toto je taky pseudoproblem...
A áno, chlapi nemaju obvykle, ked žena prilis "tlaci na pilu".
Tiez nevidim problem. Ponukni mu prespavacku cez vikend.
Mne tiež nepríde nič divné na tom, že po 2 mesiacoch si k tebe nezačal nosiť veci a pomaly sa “sťahovať” 😅 kým sme spolu nebývali, často som od priateľa v noci odchádzala a to som to dokonca mala do práce bližšie od neho, ale keď som na to nebola pripravená a nemala so sebou veci do práce na ďalší deň, tak som proste musela ísť domov… ako je napísané vyššie, dohodnite sa na tom dopredu
Tak si zase*ujte jeden vecer u neho a uvidis ci ti ponukne prespatie (predpokladam, ze ty si mu prespatia ponukla) ☺️ moze tomu davat volny priebeh ak je uz taky racionalnejsi typ…
Však to je normálne nie?
Ide domov k vlastnej žene?
aj si mu to prespatie u teba navrhla? ci cakas, ze mu to dopne samemu? :D
Nie je náhodou tak trocha ženatý?
Mne to vobec divne nepride , ved ste spolu 2 mesiaca IBA !
A ako som pisala, chodi do prace, doma ma veci, na prezlečenie, zubna kefka, možno aj nejaké tie pánske kozmeticke potreby
Otazka: uz si bola ty u neho doma ??
Ved ste spolu kratkucko! Po dvoch mesiacoch som si ledva chlapa pustila do postele, nieto uvazovala nad tym, ze neprespi! To bolo obdobie stretavania sa vonku, dotyky, pusy, ziadne navstevy doma.
no ja som z opacneho brehu ako komentujuce. keby partner po tom co sa spolu vyspime u mna aj neprespal ale dvihol by sa a isiel prec tak by ma to urazilo. neviem si predstavit ze by muza ktory ma byt v ten naj naj zaciatocnej faze zaujmu by od prespavky odradilo to ze nema kefku alebo ze bude mat dalej do roboty :D
ty si uz u neho bola?
a ked si sa pytala preco neprespi co povedal? ci ty sa tvaris ze nic?
@bg92 tiež budem z opačného brehu 😃 my sme po dvoch mesiacoch už riešili spoločný nájom, lebo u mňa prespával častejšie ako u seba.
Lebo najlepsie je vyspat sa vo svojej posteli. Oddelene lozka su zasadny vynalez. A za mna dokonalost je oddelene byty 😁
Je tvoj partner slobodny?
A tie intímnosti máte vždy len u teba predpokladám keďže potom odchádza...bola si niekedy aj u neho...? Môže byť zadaný a len si k tebe odskočí...a môže mu to prísť ešte skoro aby po dvoch mesiacoch u teba prespával aby si si hneď nerobila nejaké "extra nádeje"

A kde je problem? Véď sama píšeš, že pracujete, každý iným smerom, prečo by mal ostavať u teba?