Prečo sa po rande neozval?
Príde vám normálne, že chlap sa po každom stretnutí neozve 2-3 dni?
Už sme spolu boli tretí krát von, najesť sa a zase "čakám" tretí deň.
Proste prečo nemôže normálne napísať do 24 hodín?
Aspoň zo začiatku čakám malú iniciatívu/potvrdenie z mužovej strany.
Čo si o tom myslíte?
@anonym_d651d3 stále sa neozval, pozrel story a ani nereagoval. Nuž, čo už 🙈
@anonym_autor Buď rada. Ak je to nejaký skrytý narcista, tak v hlave kalkuluje, či sa mu oplatí s Tebou byť. A možno si zhodnotí, že oplatí, a ozve sa Ti. Ale pozor! To nie je láska, to je vypočítavosť. Ak sa aj ozve, utekaj, lebo Ťa vysaje zo všetkého, čo mu môžeš ponúknuť, plus z Tvojej životnej energie! Viem, čo hovorím. Ja som si takýto chladný kalkul vzala, a ver mi, že je to zlé, veľmi zlé. Nikdy nič nedal, iba berie. Ako malé decko. Takto sa nedá žiť...
Keby mu na tebe zalezalo ozyval by sa castejsie a snazil by sa ovela viac. Je to zbytocne stracanie casu.
NIE, chlapovi ktorý ma reálny ZÁUJEM nemusíš vysvetľovať ani vykomunikovavať si, že chceš aby napísal ako Ti tu poniektoré radia. Aj keby to bol jaskynný muž, ak má po rande záujem, prirodzene sa ozve …

@anonym_autor Pravdepodobne to bude nejaký čudák, možno aj manipulátor s poruchou osobnosti. Alebo skrátka studený čumák. Toto sa nespraví, jeho neprevychováš. Ja by som to na Tvojom mieste (na základe osobnývh skúseností) ihneď stopla. To radšej nič ako takýto vlažný vzťah nevzťah.
@anonym_d651d3 stále sa neozval, pozrel story a ani nereagoval. Nuž, čo už 🙈