Prečo si mladé baby nevedia nájsť a udržať chlapa?
Ahojte, baby. Zakladám tému čisto pre zaujímavosť a na taký babský pokec. Lebo ma to samu zaujíma ale nemám to veľmi s kým prebrať :D Prosto... v poslednom čase sa čím ďalej tým viac stretávam s akýmsi fenoménom, že mladé baby okolo 30r si nevedia nájsť resp udržať chlapa. Nedávno dokonca jedna známa skončila v nemocnici, lebo sa zrútila, že je sama a nevie si nikoho nájsť (úplne vážne, žiadny vtip).
Myslíte, že majú dnešné baby/chalani na seba navzájom vysoké nároky? Alebo sú proste takí, že nevedia robiť kompromisy? Alebo čím to podľa vás je?
Paradox, čo si tak všímam, že tieto slobodné a "zúfalé" (nemám ten termín rada ale vystihuje ich) sú také, čo vyslovene túžia po manželstve, deťoch, rodine.... žeby príliš tlačili na pílu?
Zas je to aj naopak, aj mladí chalani viem že majú veľký problém si nájsť dievča, čo by im sadlo, vyhovovalo... žeby bol problém v dievčatách, že viac žúrujú a pijú než vedia variť a postarať sa o domácnosť?
Čo si myslíte vy?
https://www.postoj.sk/115221/mame-tu-generaciu-...
Tu to Zuzka Hanusova spisala dopodrobna. Chlapi proste za zenami zaostavaju o svetelne roky. Baby su akcne, schopne, zvladaju vsetko. Chlapi sa proste necitia potrebni.
@lentilka78 Aha. Taki ludia nespadaju do triedy nenormalnych, ale nevhodnych pre vztah. 🙂
@drahomirrra vyborne zhrnute
@liljana no tak pardon za nesprávny výraz 😅ak sa teda ideme chytať za slovíčka...
Ja si zase myslím, že chlapi nemajú radi príkazy, zákazy, a prispôsobovanie sa hneď vo vzťahu... Myslím ze sa neskôr zamilujú ako ženy, a tým pádom, ak sa im čosi nepáči, žena začína mať tie svoje pravidlá, veľmi rýchlo odídu zo vzťahu...a v dnešnej dobe, ženy už nebudú ticho, keď im čosi vadí, povedia to na rovinu, a hneď na začiatku vzťahu... Nenechajú muža, nech sa zamiluje úplne a bezhlavo.. Hneď ho chcú riadiť, a obmedzovať. Muži to radi nemajú..
Ahoj, sice nie som zena, nevravim ze som nejak specialne inteligentny a vsetko co vravim je fakt ale nie som naivny, som realista, pragmaticky a vidim co sa deje okolo seba. Odpoved na tvoju otazku skusim zhrnut strucne: 1. zeny maju prilis vysoke naroky na chlapov (sposobene internetom a socialnymi sietami ako tinder, badoo atd..) kde im pise vela chlapov a vytvori im to umelo vysoke sebavedomie.
2. vela zien ma skusenosti s hracmi ( su to chlapi, ktori maju vyborne zazemie, vela prachov, su aj vyzorovo pekni) takito chlapi v drvivej vacsine nechcu zakladat rodiny ale vystriedat tolko zien kolko mozu. Ked ich po par sexualnych zazitkoch odkopnu, zmyslanie sa zmeni na " vsetci chlapi" su idioti.
Skratka z vlastnych skusenosti zeny su nenormalne vyberave a cakaju na svojho princa a budu to skusat neustale a na kazdom hladat chyby, nie su s nim dlhsie resp. nedaju mu sancu a myslia si, ze ten dalsi uz bude ten pravy - velmi mylna predstava.
este pridam k tomu poslednemu co si napisala. kazdy je iny, niekto ma doma bordel, je tak vychovany, ten si nebude hladat zenu, ktora je sikovna a vie sa obracat aj doma. Ja ako chlapec, ktory som mal vzdy doma navarene domacu teplu stravu, ciste oblecenie vyprate, doma sme mali cistotu som si hladal frajerku, ktora bude takato a nasiel som ju. Samozrejme priatelka chodi do prace a ja tiez preto jej pomaham s domacimi pracami, varenim aby sme mali na seba cas a mohli sa venovat nasim aktivitam, ktore mame radi a potom aj kazdy svojim 🙂 ale ako sa hovori vrana k vrane sada
@janickacrazy napisala si to dobre, velmi divna doba, ja som napr. ambiciozny v praci, chcem zabezpecit rodinu aj seba do buducna, plus myslim aj na rodicov ktorym bude treba pomahat, rad by som si zil aspon tak ze si kupim rodinny domz nejaku tu zahradku, bazen atd.. na diskoteky ma uz nebavia dobrych 5 rokov.ale vzdy si hovorim ze dobre pre mna aspon bude mensia konkurencia na trhu prace :D

@liljana bolo to myslene v zmysle, takom ze normálni - rozumej takí co nie sú závislí na drogách alkohole a gamblovani, pripadne nemajú exekúcie... 😉