icon

Prečo sú chlapi takí?

15. okt 2023

Ahojte,budem písať anonymné,lebo sa mi téma nepáči..Prosím,čo si myslíte o tom,keď muż ženu podvádzal,no vyžaduje od nej sex,napriek tomu,že ona nechce,manipuluje a vydier rôznymi fintami..No a ona už nemá záujem o vzťah s ním,len kvôli deťom.No on sa k nej takto manipulatívne správa.

huxy
•
15. okt 2023

S takým debilom by som nebola a už vôbec nie kvôli tak debilnej výhovorke, že kvôli deťom.

heleninamama
•
15. okt 2023

Je to proste primitívny výmenný obchod - chlap chce sex, žena chce peniaze (preto s ním je tzv. kvôli deťom). Nemajú si navzájom čo vyčítať.

viestta
•
15. okt 2023

Prečo sú ženy také? Prečo nemajú hrdosť, prečo ostávajú s takými chlapmi? Deti sú výhovorka. Problém je ten, že bez chlapa sú stratene

lastqueen
•
15. okt 2023

Deti s tým nemajú nič spoločné je to medzi vami žena sa boji opustiť chlapa lebo nevie ako bude na Tom finančné plus deti na krku... Zas ten chlap o Tom veľmi dobre vie a pre to s k nej správa ako k handre " lebo vie že ho neopustí ... Tak pre to ...🤷‍♀️

maranco
•
15. okt 2023

Má tieto možnosti
1. neveru odpustí, nebude mu to už vyčítať a má s ním sex
2. neveru nedokáže odpustiť, nebude mať s ním sex, rozvedie sa a možno ostanú ako spolubývajúci
3. neveru nedokáže odpustiť, nebude mať s ním sex, on ju núti do sexu proti jej vôli, podá na polícii trestné oznámenie za znásilnenie

olimuc
•
15. okt 2023

Asi ma zena len tu pomyslenu igelitku a on to dobre vie, takze bartrovy obchod - ona ma strechu nad hlavou a € a on od nej vyzaduje, za co plati. Ona moze zbalit seba a deti a odist… ak je to jej dom, vykopnut ho. Nie je s nim kvoli detom. Ak ju podvadza, staranie sa o deti by mu znemoznovala uzivat si … a jeho nova princezna tiez nebude nadsena zo striedavky. Deti jej nezoberie, € ubudnu urcite.

mikadooo
•
15. okt 2023

Ako ju vydiera? Proste nie, trtkaj si s milenkou a hotovo 🤷. Načo chce od nej sex, keď ho má inde? Ak ide o vydieranie typu zlomím ti ruku, tak šup nahrať nenápadne na telefón a na políciu s tým. Ak ide o jemnejšie spôsoby vydierania, proste by som s ním "kvôli deťom" neostávala... Prečo si mám dosrať svoj vlastný život a psychiku? Aby sme sa zahrali na dokonalých rodičov a v 18 im povieme, že milé deti, vlastne ste žili v bublinke klamstiev, ale KVÔLI VÁM sme ostali spolu? No díky Broňa.

sheila121
•
Odpoveď bola odstránená
•
danica2711
•
16. okt 2023

"milujem" toto generalizovanie, princíp plošnej viny... otázka nie je, prečo sú chlapi takí (pretože sú aj iní), ale prečo je taký tamten konkrétny chlap, a odpoveď je, pretože je to hovado. A tá žena (prečo sú ženy také?) je hlúpa, že to nechá so sebou robiť

janickacrazy
•
16. okt 2023

No treba si ujasniť podmienky, za akých chcú spolu ostať. Lebo ak on ju podvádzal, ona nato prišla, on milenecký pomer ukončil s tým, že bude sekať dobrotu a ostane pri žene, tak je asi normálne, že chce sex. Ak ona sex s ním už nechce/nemôže mať, tak sa musia dohodnúť, že ostanú aj napriek tomu spolu a on si opäť nájde milenku. Alebo sa môžu rozviesť, to je druhá možnosť.

majada35
•
17. okt 2023

Myslím si, že by si tá žena mala predovšetkým ujasniť, či chce zotrvávať s mužom, len kvôli deťom...lebo je to o nej a nie o ňom.