Prečo sú chlapi takí, že potrebujú stále striedať a namotávať ženy?
Prečo sú chlapi takí, že potrebujú stále striedať a namotávať ženy. Prečo im jedna nestačí? Najprv sú milí zaujímajú sa potom naraz odmeraní, že ty akože čo chceš. Keď im niečo nevyjde zase ste im dobrá. A stále takto dookola. Vráti sa im takéto správanie vôbec alebo majú šťastie, že ešte aj dostanú dobrú ženu? Dokážu sa takto správať aj niekoľko rokov. A aj keď majú dobrú partnerku, stále vyhľadávajú iné ženy..Čo si týmto dokazujú? 😔
Ach tie zeny. Len by sedeli doma na riti pri detoch a tahali zo zodrateho muza peniaze. (Takto zovseobecnujes ty ;) )
Nebola tu identicka tema pred casom?🤔
Niekto ti zlomil srdiecko? podla mna - vrana k vrane sada... takze ak pritahujes blbcov, asi moc rozumu nemas 🙈
Nie každý je taky
@babovka2321 to nie ja si zarábam sama na seba, nikdy som sa nedala od nikoho vydrziavat. Som samoživitelka a stavím aj sama. Tam je to o inom
"keď im niečo nevyjde zasa ste im dobrá". Tak to teda nie. Raz si to u mňa posral, dovi dopo... Ty máš však asi na to iný názor. Nejde náhodou len o jedného a toho istého chlapa? 🤔
Nerozumies, co som napisala. Ked si povrchna a vyberas si kurevnikov podla vzhladu a sladkych reciciek, tvoj problem.
@cyberk no dajme tomu. Ale ja toto nerobím. Keď som nemala o niekoho záujem bola som úprimná a nikoho som zbytočne neťahala za nos.
@babovka2321 povrchná niesom
Lebo im to zeny dovolia. Keby kazda odkopnuta zena nedala sancu takemuto namotavacovi,tak by si rozmyslel ako sa bude spravat. A muzi su lovci,spravaju sa pudovo. Niektori to maju velmi vyrazne,su nesputani a nikdy ani verni nebudu.
A ešte lebo som sa to nedávno dozvedela s kým som si rok vlastne písala.
Na blbca sa vykašli, máš na lepšieho. Zrejme je to vadný kus, ktorého prekuknú všetky ženy, tak sa potom vracia k tebe, lebo Ty javíš záujem. Neobklopuj sa takýmito jedincami....
A k tomu, akú nájdu ? Normálna žena o nich s prepáčením neoprie ani bicykel. Takže zrejme na nich taktiež pripadne vadný kus a budú sa vzájomne dopĺňať.
Nie kazdy chlap je taky. Nezalezi to totiz od pohlavia, ale od charakteru a povahy cloveka, aj zeny dokazu byt take. Evidentne mas bud extremnu smolu na takych chlapov, alebo bude chyba aj v tvojom vybere ci kriteriach resp. v okruhu ludi, v ktorom sa pohybujes. V kazdom pripade drzim palce, nech stretnes normalneho.
@autorka smiem sa spýtať ? To bol nejaký chlap zo zoznamky ? Lebo ak áno, tam sú len takýto prevažne ... ale česť výnimkám
Niektori to maju ako zbieranie Pokemonov.
Niektori hladaju tu pravu a rozhadzuju viacej navnad a vyberaju.
Niektori to mozu mat ako ozaj iba zabavu.
Ale v drtivej vacsine si myslim, ze si zena po jednom vecernom dlhom pisani predstavuje happy ending a to sa vlastne este nic realne nestalo..
O stretku ani nehovorim, to uz maju daktore ako tichu ziadost o ruku a su prekvapene, ze sa uz neozval.
@monicka976 práveže do spoločnosti nechodím mám toho dosť v robote plus dochádzanie a dieťa. Takže do spoločnosti nechodím. Neviem čím mi pomotal hlavu. A, ako na to prídu iné ženy vôbec netuším. Ja, som skôr typ ktorý si moc ľudí k telu nepusta. Som introvertná. Od mala iba šikana a ponižovanie zo strany chalanov
@kitycat po stretku bol nadšeny. Zaujímal sa o mňa dosť a dosť dlho
@laurika999 áno zoznamka preto som to tam aj zrušila. Naozaj stále tie isté "xichty"
To ma mrzi, ze mas tolko negativnych skusenosti. Hlavu hore, naozaj nie su vsetci neverni, nespolahlivi a prelietavi. Ja som napriklad manzela spoznala v praci, bol moj klient - aby to nevyznelo blbo, pracovala som v banke pred MD 😅😂
@autorka To je na zoznamkách zrejme bežné. Zradné vody, faloš, pretvárka. To ber z rezervou
Ked zacne byt odmerany a ma inu tak by som to s nim dalsikrat netahala a neocakavaka by som ine spravanie. Su aj taki chlapi, su aj ini chlapi
lebo muž je LOVEC... a ver mi aj o mužoch čo by si to NIKDY nepovedala, aj tí sa dajú nalákať na krásne ženy. A hlavne mladé...
napr. Žužová namotala na "svoju" foto aj zopár politikov...
No ja neviem,ja takúto životnú skúsenosť nemám...
Také niečo som zažila aj ja, zaujímal sa, bol nadšený, pozorný a zrazu sek a viac sa nepoznáme. Také veci sa stávajú. Aj tento môj bol zo zoznamky, možno aj ten istý keďže to robí každej zene 😅
@janka_23 môže byť bohvie. Ak si z Oravy tak je to možné.
Nie, to nie som. Mrzí ma co sa ti stalo, ale bohuzial aj také veci sa stávajú. Raz ten pravy príde, držím palce
Zbytočne s nimi strácas čas,ktorý môžeš decku venovať.Cudzi chlap ti nebude dávať srdce na dlani,aj sused, s kt.ste sa na niečom dohodli ťa podrazil,nieto ešte cudzí chlap,čo rozhadzuje siete po internete

Tak isto su na tom aj n
iektore zeny. Nie je to len jedno pohlavie co robi chybu