icon

Prečo sú chlapi takí, že potrebujú stále striedať a namotávať ženy?

18. sep 2022

Prečo sú chlapi takí, že potrebujú stále striedať a namotávať ženy. Prečo im jedna nestačí? Najprv sú milí zaujímajú sa potom naraz odmeraní, že ty akože čo chceš. Keď im niečo nevyjde zase ste im dobrá. A stále takto dookola. Vráti sa im takéto správanie vôbec alebo majú šťastie, že ešte aj dostanú dobrú ženu? Dokážu sa takto správať aj niekoľko rokov. A aj keď majú dobrú partnerku, stále vyhľadávajú iné ženy..Čo si týmto dokazujú? 😔

Strana
z2
martinhublicky
18. sep 2022

Tak isto su na tom aj n
iektore zeny. Nie je to len jedno pohlavie co robi chybu

babovka2321
18. sep 2022

Ach tie zeny. Len by sedeli doma na riti pri detoch a tahali zo zodrateho muza peniaze. (Takto zovseobecnujes ty ;) )

stanulienkat
18. sep 2022

Nebola tu identicka tema pred casom?🤔

cyberk
18. sep 2022

Niekto ti zlomil srdiecko? podla mna - vrana k vrane sada... takze ak pritahujes blbcov, asi moc rozumu nemas 🙈

gabriela2952
18. sep 2022

Nie každý je taky

autor
18. sep 2022

@babovka2321 to nie ja si zarábam sama na seba, nikdy som sa nedala od nikoho vydrziavat. Som samoživitelka a stavím aj sama. Tam je to o inom

mikadooo
18. sep 2022

"keď im niečo nevyjde zasa ste im dobrá". Tak to teda nie. Raz si to u mňa posral, dovi dopo... Ty máš však asi na to iný názor. Nejde náhodou len o jedného a toho istého chlapa? 🤔

babovka2321
18. sep 2022

Nerozumies, co som napisala. Ked si povrchna a vyberas si kurevnikov podla vzhladu a sladkych reciciek, tvoj problem.

autor
18. sep 2022

@cyberk no dajme tomu. Ale ja toto nerobím. Keď som nemala o niekoho záujem bola som úprimná a nikoho som zbytočne neťahala za nos.

autor
18. sep 2022

@babovka2321 povrchná niesom

marca12
18. sep 2022

Lebo im to zeny dovolia. Keby kazda odkopnuta zena nedala sancu takemuto namotavacovi,tak by si rozmyslel ako sa bude spravat. A muzi su lovci,spravaju sa pudovo. Niektori to maju velmi vyrazne,su nesputani a nikdy ani verni nebudu.

autor
18. sep 2022

A ešte lebo som sa to nedávno dozvedela s kým som si rok vlastne písala.

laurika999
18. sep 2022

Na blbca sa vykašli, máš na lepšieho. Zrejme je to vadný kus, ktorého prekuknú všetky ženy, tak sa potom vracia k tebe, lebo Ty javíš záujem. Neobklopuj sa takýmito jedincami....

A k tomu, akú nájdu ? Normálna žena o nich s prepáčením neoprie ani bicykel. Takže zrejme na nich taktiež pripadne vadný kus a budú sa vzájomne dopĺňať.

monicka976
18. sep 2022

Nie kazdy chlap je taky. Nezalezi to totiz od pohlavia, ale od charakteru a povahy cloveka, aj zeny dokazu byt take. Evidentne mas bud extremnu smolu na takych chlapov, alebo bude chyba aj v tvojom vybere ci kriteriach resp. v okruhu ludi, v ktorom sa pohybujes. V kazdom pripade drzim palce, nech stretnes normalneho.

laurika999
18. sep 2022

@autorka smiem sa spýtať ? To bol nejaký chlap zo zoznamky ? Lebo ak áno, tam sú len takýto prevažne ... ale česť výnimkám

kitycat
18. sep 2022

Niektori to maju ako zbieranie Pokemonov.
Niektori hladaju tu pravu a rozhadzuju viacej navnad a vyberaju.
Niektori to mozu mat ako ozaj iba zabavu.

Ale v drtivej vacsine si myslim, ze si zena po jednom vecernom dlhom pisani predstavuje happy ending a to sa vlastne este nic realne nestalo..
O stretku ani nehovorim, to uz maju daktore ako tichu ziadost o ruku a su prekvapene, ze sa uz neozval.

autor
18. sep 2022

@monicka976 práveže do spoločnosti nechodím mám toho dosť v robote plus dochádzanie a dieťa. Takže do spoločnosti nechodím. Neviem čím mi pomotal hlavu. A, ako na to prídu iné ženy vôbec netuším. Ja, som skôr typ ktorý si moc ľudí k telu nepusta. Som introvertná. Od mala iba šikana a ponižovanie zo strany chalanov

autor
18. sep 2022

@kitycat po stretku bol nadšeny. Zaujímal sa o mňa dosť a dosť dlho

autor
18. sep 2022

@laurika999 áno zoznamka preto som to tam aj zrušila. Naozaj stále tie isté "xichty"

monicka976
18. sep 2022

To ma mrzi, ze mas tolko negativnych skusenosti. Hlavu hore, naozaj nie su vsetci neverni, nespolahlivi a prelietavi. Ja som napriklad manzela spoznala v praci, bol moj klient - aby to nevyznelo blbo, pracovala som v banke pred MD 😅😂

laurika999
18. sep 2022

@autorka To je na zoznamkách zrejme bežné. Zradné vody, faloš, pretvárka. To ber z rezervou

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
momoqui
18. sep 2022

Ked zacne byt odmerany a ma inu tak by som to s nim dalsikrat netahala a neocakavaka by som ine spravanie. Su aj taki chlapi, su aj ini chlapi

deti95060810
18. sep 2022

lebo muž je LOVEC... a ver mi aj o mužoch čo by si to NIKDY nepovedala, aj tí sa dajú nalákať na krásne ženy. A hlavne mladé...
napr. Žužová namotala na "svoju" foto aj zopár politikov...

lilyianka
18. sep 2022

No ja neviem,ja takúto životnú skúsenosť nemám...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
janka_23
18. sep 2022

Také niečo som zažila aj ja, zaujímal sa, bol nadšený, pozorný a zrazu sek a viac sa nepoznáme. Také veci sa stávajú. Aj tento môj bol zo zoznamky, možno aj ten istý keďže to robí každej zene 😅

autor
18. sep 2022

@janka_23 môže byť bohvie. Ak si z Oravy tak je to možné.

janka_23
18. sep 2022

Nie, to nie som. Mrzí ma co sa ti stalo, ale bohuzial aj také veci sa stávajú. Raz ten pravy príde, držím palce

karolinakr
18. sep 2022

Zbytočne s nimi strácas čas,ktorý môžeš decku venovať.Cudzi chlap ti nebude dávať srdce na dlani,aj sused, s kt.ste sa na niečom dohodli ťa podrazil,nieto ešte cudzí chlap,čo rozhadzuje siete po internete

Strana
z2