Chlap zo zoznamky

29. jan 2023

V decembri som spoznala na zoznamke fajn chlapa. Najprv sme si iba písali, potom už aj stretká. Ako to už chodí zo začiatku sme si nechávali aj niekoľko správ denne, počas Vianoc takisto sme si často písali a teraz už iba 1 - 2 dlhé správy denne. Je ku mne milý, zaujíma sa ale chýba mi to také dobývanie ako na začiatku. Možno už zistil, že sa mu páčim a má akúsi istotu, tak sa menej snaží. Alebo neviem, možno to speje ku koncu. Čo by ste mi poradili, aby zase to bolo ako na začiatku a viac sa snažil? Mám byť viac nedostupná?

marca12
29. jan 2023

Ak by ta chcel,snazi sa nadalej. Pri tom pravom neexistuju nejake triky,ze sa menej ozyvat a hrat nedostupnu. Ide to vsetko prirodzene a plynulo.

bajka16
29. jan 2023

Presne, ako sa píše vyššie.. ak potrebuješ hrať na neho finty a nejak sa stiahnuť, aby si vyhecovala jeho k väčšej akcii, tak to nie je ten pravý. Ja by som teda nato nemala energiu.. buď chce alebo nie.
Bojovať silou mocou o niekoho pozornosť, to nie je ono. Nechala by som to tak, bavila by som sa s ním normálne, ale určite by som sa netrápila ako znova získať jeho pozornosť. Počkala by som ako sa on vyhroti a keď nič tak nič. Keď chlap raz niečo chce, ide si za tým a netreba na neho niečo hrať.

iv007
29. jan 2023

Nic z toho nebude.Pravdepodobne mal rozpracovane viacere zeny a lepsie mu sadla nejaka druha..kruta ale pravda

amiaja
29. jan 2023

Ked ta chce tak spravi aj nemozne aby bol s tebou.
Ak ta nechce tak mozes spravit cokolvek a nebude s tebou. Netlac na pilu, nechaj to vyvinut a uvidis co z toho bude. Ak to nevyjde s tymto, vyjde to s inym.

petricka22
29. jan 2023

Mozno ho uz tie vypisovacky nebvia, vztahy na dialku (prespokladam) je tazke udrziavat.

marseillefan
29. jan 2023

Vypisovačky sú pre niektorých ľudí po určitom čase nuda... ja si nevypisujem ani s vlastnou ženou. Osobný kontakt je oveľa oveľa lepší....

modrykonik33
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lavinis
29. jan 2023

Ach bože tieto hry
Ak o teba ma záujem a nie je úplný de..l, tak nepotrebuješ hrať žiadnu nedostupnu

madeline1
29. jan 2023

ved uz sa stretavate, tak naco si mate vypisovat? a o com? napis mu, ze ti chyba a chodte von

viestta
29. jan 2023

Co ti ma co este vypisovat, ked sa stretavate? Chlapi, aspon vacsina z nich, nie je na vypisovacky. Uz ked balia babu tak sa prekonavaju. Co by ti mal este vypisovat, ked ti to moze povedat?

zanka777
29. jan 2023

Mňa by zaujímalo koľko máš rokov a koľko má on?

svetlonos
29. jan 2023

Cau prosim ta ty mas 16-17?
Ja som zena a hranie sa na nedostupnu ci podobne psycho zenske uchilky som nikdy nechapala. Viem co chcem a idem si za tym, hotovo! Ano = ano, Nie= nie. Ani moj muz nie je spisovatel aj s ukecanostou je to u neho bieda 😁 Najukecanejsi je vacsinou, ked s niekym telefonujem 😂 vtedy by sa rozpravaaal.
Ved ako ti uz pisali, chyba ti tak chodte von a rozpravakte sa. Je normalne, ze uz nepise eseje. Ved sa stretavate, vela uz o sebe viete a netreba pisat romany. Ma denny stereotyp, ty tiez, tak predsa nebude pisat kazdy den to iste.
A prosim ta, tie dristy o nedosupnej nepocuvaj a necitaj, je to cista kravina. Jedine, kde sa to da aplikovat je, ze kludne mozes byt nedostupna = nie hned zo zaciatku s nim ist do postele. Vtedy je tento typ nedostupnosti ok 😉

fauko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katkazocele
29. jan 2023

@madeline1 presne načo 100 správ keď už sa stretávajú 🤔

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dodo1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dodo1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dodo1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz