icon

Prečo sú chlapi takí, že potrebujú stále striedať a namotávať ženy?

18. sep 2022

Prečo sú chlapi takí, že potrebujú stále striedať a namotávať ženy. Prečo im jedna nestačí? Najprv sú milí zaujímajú sa potom naraz odmeraní, že ty akože čo chceš. Keď im niečo nevyjde zase ste im dobrá. A stále takto dookola. Vráti sa im takéto správanie vôbec alebo majú šťastie, že ešte aj dostanú dobrú ženu? Dokážu sa takto správať aj niekoľko rokov. A aj keď majú dobrú partnerku, stále vyhľadávajú iné ženy..Čo si týmto dokazujú? 😔

Strana
z2
marco88
18. sep 2022
vroni
19. sep 2022

Rozhodne taky nie sú všetci a nepredpokladám, že by takých bola väčšina. Ale napriek všetkému feminizmu sú isté veci, ktoré sú no go. Napríklad padnúť (pomyselne) chlapovi k nohám po prvom maily alebo úsmeve. Alebo riešiť po týždni plán na najbližších 70 rokov. Alebo zo seba vypustiť úplne chorú vetu, že by som sa nikdy nedala živiť mužom. Proste direktívy, definitívy, riešenia... Ďalší krok je potom už len nuda. Co ich ma na takom vzťahu vzrusovat a priťahovať? Väčšina mužov hľadá partnerku, nie šéfku alebo obchodného partnera.... A tých zopár profesionálnych opaľovacov zase žena pomerne rýchlo vytriedi.

gabishek
12. aug 2023

… lebo je im to prirodzene, ako u vsetkych zivocichov na tejto planete. Dobijanie samiciek maju v DNA, s tym nic nespravime. Ale niektori sa casom ukludnia a zacnu citit, ze chcu existovat uz len pre jednu zenu… Ja som takeho stretla a verim, ze takych ako on je este vela, vela 😉

Strana
z2