icon

Prečo sú ľudia závislí na sexe?

Včera o 18:48

Mam este celkom malo rokov takze moj nazor moze zniet divne ale mozno tu najdem odpovede....
Uz dlho vnimam aj okolo seba aj inde ze ludia su zavisli na sexe. Pritom sex je len kvoli tvoreniu potomstva, nic ine. A ludia to z nejakeho dovodu stale chcu. Mozno to viem pochopit ked je to v partnerstve. Ale mimo neho?
Alebo aj celkovo, preco ludia zo sexu spravili nieco ako potrebu ktora automaticky v zivote/vztahu musi byt, inak rozchod, nevera, .... kvoli nejakej zavislosti ktora rovnako ako cigareta prinesie chvilkove potesenie a v podstate nic ine do zivota (stale nemyslim dieťa teraz). Da to cloveku chvilkoveho stastia a to je vsetko. A kvoli takejto chvilke je ochotny spavat s kadekym alebo podvadzat.
Preco je to vlastne tak. Preco je spolocnost nastavena ze kazdy to automaticky potrebuje a ked povie ze sexualne nezije tak je za blbca.
Vidvam tu temy aki by ludia boli stastni spolu ale kvoli jednej zavislosti (sexu) sa hadaju rozchadzaju. Ale zabudli na to ze nebyt tohto tak su spokojni vlastne. Potrebuje to clovek ak nechce dieta?

Strana
z2
anonym_dc337b
Včera o 22:00

Takyto prispevok moze dat naozaj iba niekto kto nezazil brutalny sex s milujucou osobou. Takze mila autorka- ak nieco take aspon raz v zivote zazijes tak potom tu “mudruj” 🙂

rozculena
Včera o 22:00
@anonym_f5a730

Chlapi by mali mat obriesky a zeny tiez,tam sa daval kedy si prec klitoris,aby si to ludia neuzivali,ale aby to bolo naozaj len na plodenie.Len neviem,ako to riesili,ked zeny mali vnutorny orgazmus.Hm??

@anonym_f5a730 čo si ty za človeka? grcám z teba.
https://www.europarl.europa.eu/topics/sk/articl...

bluka2
Včera o 22:13
@rozculena

@anonym_f5a730 čo si ty za človeka? grcám z teba.
https://www.europarl.europa.eu/topics/sk/articl...

@rozculena to co je, že na oficiálnej stránke píšu s chybami? 🤪 menší pôžitok so sexu
V Mali a pod. je to bežná praktika dodnes. Ale čo som sa rozprávala s ľuďmi, dokážu mať orgazmus, volajú to fontánka. Ja som najvyšší odporca tohto, ale tiež si myslím, že telo ženy je take skvele, že pokiaľ to spravia ako v Mali, že odstránia klitoris a nie nejaká na totálku prasacina ako u mäsiara niekde v Somalsku, že ten pôžitok žene nemôžu úplne vziať. Ale mňa rozčuľujú aj tie pokusy o to… tieto stránky sú dosť plytké, tento problem treba poznať do hĺbky, aby sa to niekedy vykorenilo, ale bohužiaľ to stále veľmi žije, žiadna praktika minulosti

anonym_d45413
Dnes o 04:28

@anonym_autor ja ti uplne rozumiem. Tiez to mam tak podobne, a to mam 40 a tri deti (takze sexu som nemala v zivote malo). Niekto ti tu napisal, ze si ty vadna - nie si. Kazdy clovek to ma v zivote inak. Niekto sex potrebuje nutne, iny ho nepotrebuje vobec. V podstate s tebou suhlasim, a ani ja ho nepovazujem za primarnu potrebu, a uz vobec nie porovnatelnu s dychanim alebo s jedlom. Spolocnost je inak silne presexualizovana, ved si vezmi len knihy ake sa dnes pisu, a ludia z nich saleju. Samy eroticky roman, kde dopodrobna autorka opise, ako obopli pysky vaginy hlavnej hrdinky hruby penis svojho partnera (a takychto a podobnych pasazi je plna kniha). Na druhej strane- ludia sexovali a aj budu sexovat stale, inak by sme tu dnes neboli a nepisali na konika😄. To, ze to ty, ja a aj ini ludia vnimame inak, neznamena, ze sme chori alebo vadni.

jblheart
Dnes o 05:48
@pr85

@anonym_autor Lebo sex má nie len plodivy, ale aj zjednocujuci účel. Počas s duálneho aktu sa dve telá zjednocuju do jedného.

@pr85 takže keď idem v hlavnom čase v električke či buse prepchatom je to sex ? Lebo tam dochádza k zjednocovaniu tiel len taký fukot 🤣🤣

lenja1
Dnes o 07:10

Najdi si chlapa s ktorého budeš hotová a skús ozaj dobrý sex a potom sa zamyslí či sa to oplatí mat castejsie. Sex je potreba v živote aj vo vztahu. Napr vzťah sex celkom posilní. Ja mám sex len keď mám dobrú náladu alebo mám zlý deň keď som šťastný alebo sa mi nedarí keď som nadrzany ked idem spat občas keď vstanem. Každý to má inak ak aj sex nechceš mat nikdy nikto ti nekáže veľa ľudí žije bez a su spokojní. Ja mám len jeden život tak si uzivam všetko čo môžem a chcem.

anonym_39440e
Dnes o 07:18
@anonym_d45413

@anonym_autor ja ti uplne rozumiem. Tiez to mam tak podobne, a to mam 40 a tri deti (takze sexu som nemala v zivote malo). Niekto ti tu napisal, ze si ty vadna - nie si. Kazdy clovek to ma v zivote inak. Niekto sex potrebuje nutne, iny ho nepotrebuje vobec. V podstate s tebou suhlasim, a ani ja ho nepovazujem za primarnu potrebu, a uz vobec nie porovnatelnu s dychanim alebo s jedlom. Spolocnost je inak silne presexualizovana, ved si vezmi len knihy ake sa dnes pisu, a ludia z nich saleju. Samy eroticky roman, kde dopodrobna autorka opise, ako obopli pysky vaginy hlavnej hrdinky hruby penis svojho partnera (a takychto a podobnych pasazi je plna kniha). Na druhej strane- ludia sexovali a aj budu sexovat stale, inak by sme tu dnes neboli a nepisali na konika😄. To, ze to ty, ja a aj ini ludia vnimame inak, neznamena, ze sme chori alebo vadni.

@anonym_d45413 nie ste chorí ani vadní, ste len skrátka mimo väčšinu, mimo 90 percent svetovej populácie. Ale nevadí. V živočíšnej ríši vždy boli sú a budú takéto kúsky. Aj zvieratá vycítia iných, zvláštnych jedincov a odvrhnú. My sme sofistikovaná spoločnosť, ale aj v nej sú " iní" jednotlivci. Tí, samozrejme nie sú odvrhnutí zo spoločenstva, ale dokonca nadobudli dojem, že sú vynimoční, iní, že to čo robí väčšina je choré a to čo robia oni, je vlastne správne. Je správne nemať sex 🥹, je správne byť single, 🤦, a pod. Myslieť si to každý môže, ale fakt je ten, že je to mimo normálnej svetovej populačného vzorky.

bloger
Dnes o 07:26

@anonym_autor Nie je to iba kvôli tvoreniu potomstva. Dokonca je v tom niečo viac ako iba chvíľkové šťastie.

anonym_d45413
Dnes o 07:29
@anonym_39440e

@anonym_d45413 nie ste chorí ani vadní, ste len skrátka mimo väčšinu, mimo 90 percent svetovej populácie. Ale nevadí. V živočíšnej ríši vždy boli sú a budú takéto kúsky. Aj zvieratá vycítia iných, zvláštnych jedincov a odvrhnú. My sme sofistikovaná spoločnosť, ale aj v nej sú " iní" jednotlivci. Tí, samozrejme nie sú odvrhnutí zo spoločenstva, ale dokonca nadobudli dojem, že sú vynimoční, iní, že to čo robí väčšina je choré a to čo robia oni, je vlastne správne. Je správne nemať sex 🥹, je správne byť single, 🤦, a pod. Myslieť si to každý môže, ale fakt je ten, že je to mimo normálnej svetovej populačného vzorky.

@anonym_39440e to som vôbec nenapisala. A uz vobec by som si nedovolila nikoho oznacit za divneho alebo choreho len preto, ze ja sa vymykam 90tim percentam. Napisala som, ze kazdy to mame inak, nie ze ja som normalna a 90% populacie je divnych. Skor ty si podala opacne.

rozculena
Dnes o 08:35
@jblheart

@pr85 takže keď idem v hlavnom čase v električke či buse prepchatom je to sex ? Lebo tam dochádza k zjednocovaniu tiel len taký fukot 🤣🤣

@jblheart no niektorí sa tam aj odbavia😀

autor
Dnes o 08:58
@anonym_d45413

@anonym_d45413 ved toto. Presexualizovana spolocnost. A clovek sa pyta preco. Nic z toho sexu nikto nema. Mal by byt cisto len na to ked chce clovek dieta - vtedy ti to naozaj dava zmysel.

autor
Dnes o 09:01
@lenja1

Najdi si chlapa s ktorého budeš hotová a skús ozaj dobrý sex a potom sa zamyslí či sa to oplatí mat castejsie. Sex je potreba v živote aj vo vztahu. Napr vzťah sex celkom posilní. Ja mám sex len keď mám dobrú náladu alebo mám zlý deň keď som šťastný alebo sa mi nedarí keď som nadrzany ked idem spat občas keď vstanem. Každý to má inak ak aj sex nechceš mat nikdy nikto ti nekáže veľa ľudí žije bez a su spokojní. Ja mám len jeden život tak si uzivam všetko čo môžem a chcem.

@lenja1 sex nie je potreba ak nechces deti. Ci asexualni partneri nemaju medzi sebou lasku?? Vztah je prioritne o dovere podpore byt tu jeden pre druheho atd. Dotyky v podobe objati bozkov.....

autor
Dnes o 09:07

@anonym_autor ja len nemozem uverir ake halo sa robi zo sexu. Realne z toho clovek nic nema (ak nechce deti), vyspi sa s niekym nahodnym a co si odnesie, pohlavnu chorobu. Takto sa nakaziq dalsi a dalsi az vznikaju rakoviny krcka. Velakrat prave kvoli tomuto, samozrejme nie vzdy. Vsetko len pre chvilkove uzitie si.
Ano mavavam chute aj ja. Niekedy viac niekedy menej. Ale kedze mi to do zivota nic nedava, akosik to nemam potrebu zrealizovat uz..

katarinka963
Dnes o 10:15

@anonym_autor lebo je to aj liek na psychiku a prospešný pre zdravie

anonym_1b4f8c
Dnes o 11:03

Moja kamoška sa rozhodla nemať sex a po rokoch sa jej objavilo kopec zdravotných problémov, celá zablokovaná, nič jej negungovalo, telo v jednom kŕči.. sex proste uvoľňuje hlavu psychicky aj fyzicky, tie pohyby panvou uvoľňujú celé telo, zhodli sa na tom chiropraktici..
Preto ho ľudia aj vyhladávajú, lebo potrebujú to vzrušenie a následné uvolnenie, aby vedeli fungovať v tejto dobe plného stresu..

anonym_9a0424
Dnes o 11:09
@anonym_autor

@anonym_d45413 ved toto. Presexualizovana spolocnost. A clovek sa pyta preco. Nic z toho sexu nikto nema. Mal by byt cisto len na to ked chce clovek dieta - vtedy ti to naozaj dava zmysel.

@anonym_autor lebo to primárna potreba je, či sa Ti to páči alebo nie - biológia 5. trieda ZŠ. A že Ty sex nechceš - tak ho nemaj, figu Ťa do toho, čo majú a ako iní. Že si nevzdelaná je Tvoj problém, že by si najradšej obmedzovala iných - je šťastie, že ľudí ako Ty nie je veľa a našťastie nemajú príliš veľkú moc, hoc aj tak dosť veľkú. Daj si tri otčenáše a choď sa vyspovedať zo všetečnosti :-*

minenkaa
Dnes o 11:17
@anonym_autor

@anonym_autor prosim ta ,fakt uz prestan trepat,sex ma kopec benefitov pre telo,tak isto ako smiech,pohyb, jedlo,
Ak si tak proti sexu,skus lezat len mesiac,co ti ma to telo povie ,ved aj nevladni ziju ,aj ked sa nehybu ,takze,da sa zit aj bez pohybu
A este k tym objatiam,co ti to robi ,ved bez toho sa da zit ,tak naco to robis

autor
Dnes o 11:32
@anonym_1b4f8c

Moja kamoška sa rozhodla nemať sex a po rokoch sa jej objavilo kopec zdravotných problémov, celá zablokovaná, nič jej negungovalo, telo v jednom kŕči.. sex proste uvoľňuje hlavu psychicky aj fyzicky, tie pohyby panvou uvoľňujú celé telo, zhodli sa na tom chiropraktici..
Preto ho ľudia aj vyhladávajú, lebo potrebujú to vzrušenie a následné uvolnenie, aby vedeli fungovať v tejto dobe plného stresu..

@anonym_1b4f8c takže kňazi/sestry nie sú zdravé?
A cvičit co fitku je lepsie pre telo ako sex ci?

autor
Dnes o 11:34
@anonym_9a0424

@anonym_autor lebo to primárna potreba je, či sa Ti to páči alebo nie - biológia 5. trieda ZŠ. A že Ty sex nechceš - tak ho nemaj, figu Ťa do toho, čo majú a ako iní. Že si nevzdelaná je Tvoj problém, že by si najradšej obmedzovala iných - je šťastie, že ľudí ako Ty nie je veľa a našťastie nemajú príliš veľkú moc, hoc aj tak dosť veľkú. Daj si tri otčenáše a choď sa vyspovedať zo všetečnosti :-*

@anonym_9a0424 nie som veriaca. Neobmedzujem nikoho. Snazim sa pochopit co ludi na tom bavi a co im to prinasa. Citaj s poruzumenim dakujem 🙂

anonym_39440e
Dnes o 11:43
@anonym_autor

@anonym_9a0424 nie som veriaca. Neobmedzujem nikoho. Snazim sa pochopit co ludi na tom bavi a co im to prinasa. Citaj s poruzumenim dakujem 🙂

@anonym_autor musíš zmeniť myslenie a postoj z " Ja mám pravdu a ostatní čo majú sex sú divní, na: ja pravdu nemám, ja som divná a sex je prirodzený a normálny pre 99 percent ľudí. Ja som bohužiaľ v tom jednom percente s kňazmi, mníchmi, niektorými autistami a asexualmi. 🤷 O benefitoch sexu a zdravom vzťahovom sexe si skús niečo načítať v googli, lebo odbornej literatúra. Ak to nebude stačiť, zajdi za sexuologom a o svojom probléme ( áno, je to problém) si pohovor..

minenkaa
Dnes o 11:56
@anonym_autor

@anonym_autor ty sa nesnazis pochopit ,ty odsudzujes
Ved ked ty nechces mat sex tak nemaj ,niknta nenuti

anonym_b0afc8
Dnes o 11:59

Suhlasim, tiez mi sex absolútne nic nedava

anonym_9b3603
Dnes o 12:00
@anonym_autor

@anonym_3aaa0d prave tohto som sa bala. Ze tu niekto z tejto zavislosti spravi primarnu potrebu a porovnava to s jedlom. Bez jedla umries, bez sexu nie. Zvierata maju sex aby bolo potomstvo. Pretoze to je jediny ucel sexu ale ludia z toho spravili nieco co im uplne pohltilo mysel

@anonym_autor neviem či si veriaca, ale Boh keď stvoril prvých ľudí muža a ženu - prvých manželov, požehnal ich a chcel aby po sebe túžili, aby sa darovali jeden druhému, aby boli jedným telom. A výsledkom ich spojenia a darovania sa v láske sú ich deti, ktorým tú svoju vzájomnú lásku ďalej darujú.
Lenže pádom do hriechu sa všetko zničilo, ľudia sa otvorili zlu a diabol ich zvádza, aby neposlúchali Boha, aby smilnili, cudzoložili klamali sa a podvádzali. Žijú zvrhlo a žiadostivo.
Každý človek zvádza v sebe boj proti pokušeniam a jedine Boh ti môže dať silu byť verní/á

pralinka25
Dnes o 13:07
@anonym_autor

@anonym_autor keď z toho nič nemáš niekde je chyba. Bud to s tebou nikto nerobil dobre alebo máš problém s hormonmi alebo si asexual.

anonym_82d749
Dnes o 14:25
@anonym_1b4f8c

@anonym_autor sex sa preceňuje.Ludia v manželstve ho viac nemajú ako majú.Mladá generácia ho má, lebo majú vek plodiť hormóny na maxime.Nemaju toľko starosti a majú čas a chuť na sex.Su ľudia čo spolu žijú a roky nemajú sex a nie sú asexuali.Muz, keď nemá sex testosterón a seba uvoľňuje športom.Zeny sú úplne iné veď často čítaš, že muž, keď nemá 4 dní sex je nevrlý to je choré.A veľakrát je za tým psychika a zavislost.To je na dlhšiu debatu.Pre mňa je vrchol nechutnosti, keď majú sex ľudia po 60 tke.Kamaratkin svokor ma sex v 69r
@anonym_1b4f8c mohla si to robiť sama.
Ženy v menopauze už chuť nemajú, lebo telo vie, že by dieťa nevynosilo a bol by to risk

minenkaa
Dnes o 14:31
@anonym_82d749

@anonym_autor sex sa preceňuje.Ludia v manželstve ho viac nemajú ako majú.Mladá generácia ho má, lebo majú vek plodiť hormóny na maxime.Nemaju toľko starosti a majú čas a chuť na sex.Su ľudia čo spolu žijú a roky nemajú sex a nie sú asexuali.Muz, keď nemá sex testosterón a seba uvoľňuje športom.Zeny sú úplne iné veď často čítaš, že muž, keď nemá 4 dní sex je nevrlý to je choré.A veľakrát je za tým psychika a zavislost.To je na dlhšiu debatu.Pre mňa je vrchol nechutnosti, keď majú sex ľudia po 60 tke.Kamaratkin svokor ma sex v 69r
Ženy v menopauze už chuť nemajú, lebo telo vie, že by dieťa nevynosilo a bol by to risk

@anonym_82d749 prečo je nechutne keď ľudia nad 60maju sex,veď to sú ešte aktívni ľudia ,ja viem o skoro 90rocnych čo mali sex
Praveze ,sex si veľa ľudí až vekom začnú užívať ,tak ako treba

bielasovicka
Dnes o 14:39

@anonym_autor sex Nikdy nevymizne zo života ľudí. Takže zbytočne to riešiš.

anonym_1fd6a9
Dnes o 16:02
@anonym_82d749

@anonym_82d749 Som dávno po menopauze a chuť mám.Práve vtedy si to ženy na plno užívajú,lebo už nemusia rozmýšľať,že sa musia chrániť pred neželaným tehotenstvom.

Strana
z2