Prečo väčšina mužov odmieta nosiť kondóm?
Už ma to začina dobre štvať , ano su chlapi ktory menia partnerky a oni vyslovene s kondomom chcu , lebo kazdy tyzden alebo den maju inu su promiskuitetny aj ja som trochu ale nie az uplne .. Lenze niektory si sami daju kondom a vacsina to odmieta a zacina sa mi to hnusit chcem aj ja to menit stale lenze menila som a potom behala po gynekologii a co vidim dnešne dievčata ,to tiež menia a neboja sa ničoho , lenze ten chlap nemusi mat priznaky .. A uz mi je to aj blbe napominat niekoho kvoli tomu .. 🙄
“Ja to tiež chcem menit.” “Mením to”. - to sa bavíme kua o chlapoch, či ponožkách, či i čom ?
Mala by si vyhlásiť štrajkovú pohotovosť a pripnúť si červenú stužku. A keď nepomôže tak prejsť do ostrého štrajku, musíš bojovať za svoje práva na ochranu zdravia pri práci.
@enmery tak ja neviem , ale keby vas vela chlapov od 17tich rokov využili , tiež by sa vám to možno stalo .. Ked sa zamilujete ja sa velmi rychlo viažem a ked viem ze on to meni tak chcem aj ja 😞 Kym zas sa nenaviazem na druheho …
@anonym_autor sorry ale toto u teba je už na diagnózu
@anonym_autor sorry ale toto u teba je už na diagnózu
@anonym_83aa55 Mysliš ze nemá tolko dievčat promiskuitnych?
@anonym_83aa55 Mysliš ze nemá tolko dievčat promiskuitnych?
@anonym_autor ???
kto nemá?čo?
@anonym_autor ???
kto nemá?čo?
@anonym_83aa55 pytam sa ci som jedna z mála
@anonym_autor ja nepoznám žiadnu,
Ano presne tak, daj si kondom alebo nic...a prosim ta porad sa s odbornikom, nie kvoli promiskuite, skor kvoli tomu, ze ta je iba dosledok zrejme nejakych traum
@petamich aj keď je chlap kur..ník, je to iba dôsledok nejakých jeho tráum?
@anonym_autor pises o sexe nezucastnenym stylom, ty to luuubis, tak to maaaas. Aspon si zaockovana proti hpv?
@anonym_autor tak prestaň byť promiskuitna ty
@petamich aj keď je chlap kur..ník, je to iba dôsledok nejakých jeho tráum?
@anonym_2a92f6 nepisem o pocte partnerov (co som aj v komentari napisala), precitaj si zvysne komentare autorky a ak je toto clovek, ktory je podla teba psychicky v poriadku, tak potom neviem
ku@visko
Veď choď pracovať do pneuservisu ,tam gumy menia pravidelne a hlavne rýchlo.😁😆🤣
ku@visko
@anonym_205f4a to sa mýliš ku@visko to robím za peniaze. Zlú nálepku si jej dala. Je to jej život robí si co uzná za vhodné.
@anonym_autor neviem, moj muz preferuje kondom a to sme cez 10 rokov spolu
@kiki68 ako vôňou? Jahoda? Banán? Čokoláda?..
Tak každému takému proste povedz, že keď nebude kondóm, nebude sex, čo je na tom ťažké? Si uvedom, že tým chrániš primárne sama seba, na nich sa môžeš vykašľať... Len si s nimi užiješ a čau. Ale za tvojich podmienok.
@kiki68 ako vôňou? Jahoda? Banán? Čokoláda?..
@markusrasford si hladný?
Keď sa bojíš tak nesexuj. Nemáš začo 😘
@markusrasford si hladný?
@demodun ked je pre teba vôňa hlad tak som dobre.
@markusrasford ale odpovedal si áno 😁
Alebo si chceš od
@kiki68 požičať muža?
@markusrasford ale odpovedal si áno 😁
Alebo si chceš od
@kiki68 požičať muža?
@demodun ano
Ja kondómy nenosím,ale používam😂.
Je tu dáky chlap,čo nosí kondómy?
Ja kondómy nenosím,ale používam😂.
Je tu dáky chlap,čo nosí kondómy?
@anonym_f74a14 ano @demodun vo vačku
@anonym_autor kondóm tvoje promiskuite správanie nevyrieši. Nezabudni, že to nie je 100 % ochrana. Tou je len monogamny vzťah a absolutna vernosť v tomto vzťahu.
@anonym_f74a14 ano @demodun vo vačku
@markusrasford hm, nie som muž 😉

K tvojmu spravaniu necham vyjadrit sa miestnu kostolnu uderku, k tvojej otazke : bez kondomu je to pre muza lepsi pocit, viac citit teplo a vlhkost.