Prečo ženy 35+ po určitej dobe strácajú chuť na sex?
tak dami dáme si zaujímavú diskusiu vidím že dosť aktívne komunikujete ohľadom vzťahov .Prečo ženy po určitej dobe strácajú chuť na sex doma . Keď sa rozprávame s kamarátmi či už ženatymi alebo v dlhodobo žijúcimi v jednej domácnosti majú rovnaký problém že ženy nechcú sexovat milovať sa . Tu všetky píšete v rôznych témach že ako máte radi sex ,lízanie ,masáž klitorisu či už prstovanie . Tak nerozumiem prečo doma nemáme sex …
@slovakboy idealne je ho navliect tam si kostymu sluzky, nechat umyvat riady, podlahu a potom and o uz urcite pojde 😀 dva v jednom by som povedala. Pokial chlap nevie zene pomoct v domacnosti a s detmi, tak ano unavena zena, ktorej ide este jedna pracka vecer bude mat chut na sex ako ked myslis na mrtve maciatka z facebooku. Proste nulovu.
Ty by si si mal otvoriť súkromnú so Zorom. Tam by ste si mohli vykladať akí ste chudáci, že všetko zabezpečíte a tie mrchy ženy si to vôbec nevážia, dokonca špekulujú a vymyslaju len aby vám nemuseli dat
Ze strácame po rokoch chuť na jedlo? Nie, nemáš pravdu. Človek sa obľúbeného jedla nikdy nepreje. Jedine, keď sa zmení kuchár, alebo recept a potom to už nie je ono. Možno ste sa obaja veľmi zmenili.
@viestta možno autor je zoro 😀
Ešte tu neprispel. Skus ho označiť (ja neviem presne jeho nick) a možno odpovie ako anonym 🙃
@simona20201309 možno ma iné povinnosti. Ale očakávam, že dobehne hneď ako bude môcť. Po posledných komentoch autora, je jasne, ze mu podrží 😃 (stranu, nie oné)
@viestta 😄
ale keď je autor zoro, nebude môcť pridať komentár
@simona20201309 systémová logika mi je jasná, ale zas až taky spisovateľ nie je, aby toto vymyslel. On je moralista, on by to ponal ako edukaciu nevdacnych zienok
Mozno su unavene?? Ak mamu pracu, zvacsa este dost male deti, k tomu domacnost a chlapa, ktory okrem prace ine nerobi, tak sa necuduj, ze je taka zena unavena a nema tolko pomyslenia na sex.
Ja nemam problemy so sexom, nehadž všetky zeny do 1 vreca
Tak neviem ako si k takemu niecomu dospel ale je to individualne, treba hladat chybu aj v sebe akto tak mas doma. Mozno by si mal svojej trocha pomoct v domacnosti aby vecer neisla do postele s vyplazenym jazykom. Sex kvitne v kazdom veku ale zavisi aj na partnerovi. Ak prides vecer z krcmi ,smradlavy od piva tak tiez by som odmietla.
Z môjho pohľadu sú ženy 35-45 na svojom sexuálnom vrchole. Stratili ilúzie o princovi na bielom koni, deti sú odrastené, vedia čo im v sexe vyhovuje a neboja sa to partnerovi povedať!
Fakt úžasné obdobie pre partnerský sexuálny život. 😉
Žena keď už nejaví záujem o muža v posteli je to vždy preto, že už citovo je odpojená.. je už s ním len zo zvyku. Žena sex vníma inak ako muž, viac emocionálne. Takže tak.. autor zrejme ťa už neľúbi..
Ešte odpíšem že práve žena v tomto veku si sex vie užiť oveľa viac.. poznám pár mladých mužov čo si hľadajú staršie ženy práve preto a majú dlhodobé sexuálne vzťahy mimo domov 🙂

What the heck? 😂😂😂 mam 37 a tie zveriny tu pisat nebudem. Je to modry konik, nie cerveny perverzny ponik. Aha a mam iba mojho muza, staci mi. Inemu by som ani tie divocarny nemala odvahu povedat 😂😂😂