icon

Prečo ženy súhlasia s nezáväzným sexom?

jsbb
14. apr 2023

Preco ženy súhlasia s nezáväzným sexom?

Strana
z3
pralinka25
15. apr 2023

@sergejj ja neviem ja som to nikdy nezazila. ja som mala sex vzdy len v dlhodobom partnerskom vztahu a tito partneri boli na tom podobne ako ja. ale to bolo moje rozhodnutie a predstava. kedze sme vsetci ini tak niekto moze mat inu predstavu. ja to neriesim ani nesudim. ale za mna ked su obaja bez zavazkov a nikomu tym neublizuju obaja to chcu tak mne neprinalezi to sudit ani sa nad tym pozastavovat. ale otazka bola ina. preco to zeny robia. ja som len reagovala na to ze aj zeny si vedia uzit sex a ze ho mozu potrebovat rovnako ako muzi. vadi mi ze spolocnost berie uzitie si muza ako za bezne a normalne ale zena ked ma taky isty apetit a vie si sex uzit uz je problem lebo je zenou. podla mna to zeny robia jednoducho presne pre to iste preco to robia muzi.
(apropo. zeny sa stale vedu k tomu aby boli v sexe zdrzanlive, vtlkaju sa im do hlav bloky od detstva a potom ked sa vydaju je ohen na streche ze nechcu sex, nevedia sa uvolnit, uzit si to atd)
a potom su tu este zeny ktore si tym nieco dokazuju, doplnaju pozornost alebo svoju neistotu.... zaplnaju nejaku prazdnotu .... to uz je ale na kazdom. to iste mozu robit muzi. podla mna aj muzi su rozny. ja poznam takych pre ktorych nezavazny sex neexistuje a poznam aj takych co s tym problem nemaju a tiez z roznych dovodov. nietori nie su na vztahy, niektori chcu len skusat a ziskavat skusenosti, niektori maju vysoky apetit a potrebuju to a niektori si tym dokazuju svoju hodnotu lebo inak to nevedia..... a kopec ineho
ja som sa zamerala len na to pozastavenie sa preco zeny. no skratka preto iste preco muzi. bodka

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
katkazocele
Autor odpoveď zmazal
dadis
15. apr 2023

@katkazocele suhlasim s tebou, z @katkazocele si robia srandu nielen muzi, ale aj zeny 😂😆😆

katkazocele
15. apr 2023

@dadis mala to byť odpoveď pre @babulkomale . Pomýlila som sa 😉 Ale vďaka za obrázok, aspoň jej to nemusím písať znova 👏

matkahelka
15. apr 2023

@dadis 🤣👍

dadis
15. apr 2023

@matkahelka Trafena hus a caro nechceneho 😅🤣. Odhalena klamarka tu opat ide moralizovat. Vsetky sme skazene nevernice a pobehlice, len ona je svata 😇

matkahelka
15. apr 2023

@dadis uz vsetci podvadzani kolegovia na vecierkoch a kamosi na chatach su odhaleni... johanka z arku, ehm ocelova katarina zbavi ludstvo nevery. skoda, ze ju hanba nefackuje stahovat cudzie fotky z netu a vydavat ich za svoje a este ich aj stavnato komentovat, ako mlado na nich vyzera.

pralinka25
15. apr 2023

@dadis @matkahelka preco ju vtedy vlastne neblokli ? ved to je dost hrube porusenie pravidiel nie?

matkahelka
15. apr 2023

@pralinka25 to som sa vtedy pytala aj ja. netusim. kazdopadne, normalny clovek by v takej situacii sam z kona odisiel. ona zjavne nema ani za stipku hanby. moralizovat vie, poucat inych, ako maju zit, nadavat zenam do lahkych, ale doma zjavne nema ziadne zrkadlo, aby sa donho pozrela.

pralinka25
15. apr 2023

@matkahelka no a este robi aj vedome zle svojimi hlupimi recami

matkahelka
15. apr 2023

@pralinka25 ona ma chudera nejaku traumu, nejaky nespracovany rozchod, alebo tiez ju nejaky dobrak podviedol a nesie si to v sebe. v nejakej diskusii jej aj na zaklade jej bydliska niekto radil nejaku terapeutku, co sa prave na toto specializuje,ale sanozrejme, ako to ona ma vo zvyku, odignorovala. ona v zasade prispieva len k temam sexualnym a nevernickym.

katkami123
15. apr 2023

@pralinka25
@matkahelka
@dadis
Psychicky chorý človek si neprizná, ze má problém, môžeme tu písať, robiť si z nej srandu, jej to nedochadza, že je chorá. Má svoj svet, svoju bublinu a všetci sú blázni, iba ona lietadlo. Jej to robí dobre prispievať do iných diskusií a trápiť ničnetušiacich ľudí svojimi psycho-vylevmi, zasievať v nich a ich vzťahoch neistotu. Aby nebola jediná, ktorá vnútorne trpí, nech je ich čo najviac. Toto je chorý a nebezpečny človek.

pralinka25
15. apr 2023

@katkami123 ved toto ze ona je doslova nebezpecna. keby bola len sprosta je mi to jedno ale ona moze svojimi hlupimi recami niekoho dohat k fatalnemu cinu. akoze to fakt nie je sranda. ked sa zavesi na niekoho kto je uz aj tak na dne z trebars podvodu a zacne ona tak ten clovek to moze nezvladnut a nieco si urobit. ja si myslim ze takehoto cloveka by mali bloknut lebo to uz nie je toto len o nazoroch. ona to robi cielene, systematicky a naschval.

katkami123
15. apr 2023

@pralinka25
Áno, všimla som si v inej diskusii ako sa vyžíva v nejakom odhalení jej “pravdy” o ženách aké sú všetky neverné.

athom
Odpoveď bola odstránená
pralinka25
17. apr 2023

@athom tie tvoje skusenosti a zazitky su na nezaplatenie 😀

athom
Odpoveď bola odstránená
pralinka25
17. apr 2023

@athom ber to sportovo. nieco povedat musela. mozno to hovorila skor sama sebe ako tebe 😉

athom
Odpoveď bola odstránená
pralinka25
17. apr 2023

@athom zaloz temu dozvies sa nevidane veci na tomto fore 😎
netusim. nezazila som ze by som niekedy nejako svoje ciny lutovala nech boli akokolvek strelene.
ale zas urobit nieco "omylom" a lutovat to je rozdiel nie? akoze co bola nadr.... ked nevie o sebe co robi?
ja by som to brala tak ze jej problem. je dospela, svojpravna, rozhodovala sa sama (pokial si ju neprekotil niekde nasilu) tak co uz velice nalutuje. mozno len zistila ze na jednorazovky nema zaludok asi aj to sa stava

athom
Odpoveď bola odstránená
pralinka25
17. apr 2023

@athom a nie je to sranda?

sticker
athom
Odpoveď bola odstránená
pralinka25
17. apr 2023

@athom tak faktom je, ze na tomto fore by sa zblaznil aj aj Freud
tomu sa hovori prirodzena selekcia.
a zas uznaj ako by sa o sebe asi tak dozvedeli? alebo si najdi jednu stabilnu frajerku alebo kamosku s vyhodami a mas po starostiach s ocami 😉😝

athom
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
17. apr 2023

@athom ale no tak. neprehanaj. podobnost moze byt cisto nahodna 🙂 vies kolko ludi to ma doma podobne? ja mam kopec kamosiek mamiciek a prisaham ze neviem ani o jednej ci je tu. je mi to v celku jedno. mozno si tu piseme a ani o tom nevieme. ani to nechcem vediet. vobec to takto ako pises ani nemusi byt.
inak ja ti neviem ale premyslat tymto sposobom sa mi nezda ulne ok 😂 kukat na sudentky a rozmyslat ci si jej mamu nevidel na konovi. to fakt? ja si v realnom svete na kona ani nespomeniem. len ked zapnem PC nieco na nom robim odreagovavam sa tu. hned ako ho vypnem zmizne z mojho zivota.

athom
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3