icon

Prekvapivá nevera

2. jan 2023

Stalo sa už niekomu, že vás podvedie partner aj keď je všetko vo vzťahu v poriadku? Spoločné bývanie, deti, dovolenky, dobrá práca, dobrá komunikácia, pravidelný sex proste, že je všetko tak ako má byť a vy svojmu partnerovi naozaj bezvýhradne veríte a ste si istá, že by vám nikdy nič také neurobil?

kamatopo
4. jan 2023

Musím oponovať tým čo tu píšu,že je to výchovou. Nie tak celkom. Môj ex vyrastal v rodine kde mal ukážkové detstvo. Rodičia manželia až za hrob. Nikdy žiadne iné ženy či muži. A môj ex proste preplo mu a musel mať iné ženy. Vraj si neužil 🤦😂. U mňa nevera je konečná. Niečo cez čo ja osobne neprejdem.

katkazocele
4. jan 2023

@andreatytler ak som to dobre pochopila, tak tvoj si len písal, fyzicky sa nestretol správne? A určite ťa odprosil na kolenách, či neľutoval to skoro vôbec? 😔

katkazocele
4. jan 2023

@kamatopo teraz je dosť horúca téma v diskusii o teambuildingoch a firemných akciach tu na MK. Veľa žien tam napísali príbehy,ktore by mohli slúžiť ako scénare pre filmy pre dospelých 🤢 ja len že tá nevera je veľmi bežná a asi sa ňou ty a pravdepodobne aj ja samotná ešte stretneme v našich vzťahoch 😑

andreatytler
4. jan 2023

@katkazocele Ano, len len virtualn nevera a ano velmi to lutoval a snazil sa o napravu. Aj ked ani tak nelutoval ten cin ako to ze by ma stratil. Podla neho o neveru ani neslo, kedze to nerobil preto aby mi ublizil, ale len preto aby si pomastil ego. V jeho ponimani je nevera len taka kedy muz zakerne podvazda zenu lebo ju neznasa. No skoro mi sanka spadla ked mi to takto vysvetlil.

andreatytler
4. jan 2023

@kamatopo Nebolo to nahodou tak ze rodicia ho vychovali prilis pruderne a tak ked zrazu mohol, tak sa odtrhol z retaze?

galioska
4. jan 2023

nikdy som sa nad tym nezamyslala a pokial si to osobne nezazila ci uz ako manzelka ci milenka tak ti nezavidim zit s touto myslienkou... vzdy su vo vztahu dvaja...

vieronika14
4. jan 2023

Ano stalo

jamacka
4. jan 2023

Je to proste o tom aký je človek. Niekto môže mať vo vzťahu na 100% všetko v poriadku,ale proste za každú cenu musia vyhľadávať aj niečo iné, nedokážu vydržať stále s jedným partnerom. Žiaľ bohu du aj taky ľudia. Je to proste o človeku, aké má priority

lucopeda
4. jan 2023

@zojazoja a platit dane 🙂

nika185
4. jan 2023

tie čo píšete, že muž si vrzne preto, lebo mu doma niečo chýba, ze to len žena si myslí, že je všetko ok, buď nie ste vo vzťahu, buď ste mladé a ešte ste to nezažili a žijete ešte s ružovými okuliarmi, alebo veríte manželovi, že ste úžasná a on dobrý herec, že sa to vám nemôže stať, chlap ako sa hovorí,, v prechode,, si potrebuje veľa dokazovať a to mu dnes ponúkajú na tanieri mladšie ženy, zvrhlejšia doba aká je dnes asi len ešte bude, chlap je lovec a ked sa na neho nalepi mrcha v práci, na večierku a pod. ľahko podľahne, nepíšte preto to, čím ste si v živote neprešli, ak budete vo veku po 40tke a chlap viac, potom napíšte skúsennosti , nieže to si len žena mysli, že je všetko IN no nieje, ale verte, že áno doma môže všetko fungovať a muž podľahne zvodnej žene upravenej a potom ľutuje, ked sa to žena dozvie, nie každý vrz sa odhalí,ale ak zistí,ze to šlo lahko zapáči sa mu to a podvedie zase, alebo sú ženy čo to nechcú vidieť ale to neznamená, že sa netrápia, každej a každému sa to môže stať, lebo ani dnešné ženy niektoré nevedia, čo od rozkoše, môj mm pracoval v jednej automobilke, to nieje fabrika ale bordel, doslova kur...ň, aj ženy zabúdajú, že sú zadané a ponižujú sa a ponúkajú a chlap to využije, nehovorte HOP, lebo sa nenazdáte a budete tu vypisovat o radu aj vy, dokonca môj chodil domov doškriabaný a vysvetlil to tým, že to ho jedna v práci dobíja taká šalená a on ju odmieta, tak ho naschvál dodriapala aby som žiarlila, no verte mu, ja som neuverila, kolegyňa má tam v tej fabrike kamošku a povedala, čo sa tam deje, veľa mladých dievčat tam pracuje a predvádzajú sa a zvádzajú, u nás známa firma na rozvody aj s iných rozprávaní a myslím si, že je to tak všade, keď suka nedá, pes odíde, či mladá, či staršia, chlap len využije príležitosť

katkazocele
4. jan 2023

@nika185 konečne niekto so skúsenosťami ! Toto by si mali prečítať všetky baby, hlavne tie naivné ktoré slepo veria že predsa ich nebude mať chuť na kolegyňu keď sa mu na firemnej akcii ponúkne 😭 vážne pozri témy teambuildingoch alebo firemný večierok, teraz som to čítala 😅 baby tam ti vynadaju keď nechceš pustiť na hotel späť svojho muža , že aj on má právo si užiť, že nie je na reťazi, len preto že im je jedno čo ich chlapi robia tak ostatným vrátane mňa sa vysmeju že sme paranoidne, no nie sme! Len sme videli čo robia ženatý a vydáte na akciách 🤢 a potom sa ako malý tešia na ďalší teambuild ako si to zopakujú

charlotte911
4. jan 2023

presne ako píše Nika185, poznám,kamoške pracoval muž v takej firme, počkala si na tú bokovku a vylepila jednu a zistila,kde býva, urobila binec u nich doma, muža vyhodila, potom prišiel prosikat, vzala ho pod podmienkou, že tam dá výpoveď a pôjde do firmy, kde pracujú len muži, povedala mi, že jej tam pracuje švagor a že neraz načapali v nočnej na wc alebo medzi regálmi aj vonku v nočnej takto pelešiť sa neverníkov, na firmemnom večierku v tom prítmí aj priamo na stoličke, veď sukňa hore...a to vidíme na večierkoch aj my, idú pofajčit a žena ked sa vrátia červená ako moriak, no dalo by sa písať, všetko je o nás ženách,presne keď žena nedá,chlap dá pokoj a hľadá inde, my ženy by sme si mali povedať,,stop uchylakom,, nie sa im ponúkať ako besné a nenažraté, chlap je lovec od prírody,ale to neznamená, že má podvádzať, normálny muž pošle takú úbohú k...u do prdele, nebude sa zapodievať s niekým kto nohy roztvára kade chodí, len niekedy si také ženy neuvedomujú, že ten chlap čo s nim bola sa chváli s tým aj ostatným a meno v práci ma vystavené jedna radosť, potom ked prejde okolo a tí muži sa usmievajú,ona si mysli aká kosť je pre nich a oni sa možno usmievajú preto, lebo v nej vidia obyčajnú chuderu a k...u, to jej hviezde ale nedopne, alebo sú ženy, ktorým to doma nefunguje, alebo sú podvádzane a takto to vracajú svojej polovičke bez problémov, že ubližujú inej žene a deťom, veď keď ona trpí nech aj iná, aj také sú, takže ja si tiež nemyslím, že muž zahne len vtedy ak to nieje doma ok, to môže možno vykladať len naivnej milenke, ktorá mu to zožerie, veď jej predsa nemôže povedať,ze ženu miluje a doma všetko klape, a potom vznikajú aj také príspevky, áno ako píšu niektoré, všetko je v rukách žien, ale len úbohá frustrovaná žena toto urobí, že sa zavesí na ženáča, ak už sú také pribrzdené a bez chrbtovej kosti, tak keby si našli aspoň slobodného, ale taký muž zase k....u nechce, asi tak

katkazocele
4. jan 2023

@charlotte911 dobre si im to dala, skvelý názor a sú to prasce, keď si to rozdávajú a akciách ako keby sa nechumelilo 😔

lenjaona
4. jan 2023

Chlapi radi experimentujú, vedia kde ma partnerka hranice tak sa ani nespytaju ale mnohokrat su to prasce ktore idu do extremou
Miluju rodinu staraju sa zabezpečia ale chcu vyskusat ine mimo normy
Netreba to vyslovene odsudzovať

kamatopo
4. jan 2023

@andreatytler vieš že je to vysvetlenie. Lebo dakedy mi prišlo že v tom mimomanželskom vzťahu bol až úchylny.

zojazoja
4. jan 2023

@lucopeda ani tie nemusíš v podstate platit😃

kamatopo
4. jan 2023

@katkazocele ja len dúfam že nie v manželstve😂. Ostatní si musia robiť podľa svojho svedomia. Je ťažko niekomu dávať šance keď nápravu on nechce sám.

katkazocele
4. jan 2023

@kamatopo súhlasím, je rozdiel keď niekto urobí niečo raz a ľutuje to úprimne a rozdiel keď dotyčný to robí stále s chuťou a ešte sa na Tom smeje s kolegami koľko už pretiahol kolegin 😑

kamatopo
4. jan 2023

@katkazocele no ak dotyčnému ide len o zárezy koľko mal žien tak jeho povaha aj život je veľmi plitky.

katkazocele
4. jan 2023

@kamatopo takýto sú ale najlepší herci,!!!! Jeden vždy keď keď má pocit viny tak kúpi manželke nejakú drobnosť 🤭🤨 a ona celá Happy akého má dokonalého manžela

budemmamina
4. jan 2023

Veľmi mizivé percento partnerov podvedie keď je doma všetko ok a to sú také typi ktoré si ho neudržia v gatiach. Väčšinou to má nejaký aj keď skrytý dôvod ...jeden známi podvádzal manželku len preto že on ju fakt miloval doma bolo všetko ok ale on mal trošku perverznejsie predstavy a chute a povedal že manželke by to nikdy neurobil že na to si ju príliš váži 😏 chlapska logika

katkazocele
4. jan 2023

@budemmamina to bol riadne úbohý dôvod? A to akože všetky jeho chúťky cudzie ženy bez mihnutia oka hend splnili?

budemmamina
4. jan 2023

@katkazocele asi si zrejme vyberal také ktoré na to boli ochotne co ti ja viem 🤷 mne to tiež prišlo choré až ale tiež to poukazuje na chybu asi v komunikácii vo vzťahu .... ja som len náhodne zistila a teda netúžila som vedieť detaily len teda že prečo keď im to funguje ... Zjavne chlapi rozmýšľajú totálne inak ako my ženy ... Niekedy sa môžeš aj rozkrajat a jednoducho si nepomôžeš lebo sú aký sú ....

katkazocele
4. jan 2023

@budemmamina veru to poznám veľmi dobre, keď sa chcem zavďačiť všetkým 😔

budemmamina
4. jan 2023

@katkazocele ja už to nerobím.... Keď som niekoľko ho ľúbila by som urobila čokoľvek a oni si to nikdy nevážia. Naučila som sa vážiť si sama seba. Nie som ničia slúžka a ani nebudem podriaďovať svoj život ani nikomu robiť mamku. Má tam byť rovnováha a keď niekto nie je ochotný dať toľko čo ja radšej budem sama a je mi skvelo 😁

katkazocele
4. jan 2023

@budemmamina správny prístup 😇 ja som skôr ale myslela okoliu, napríklad aj tu keď poviem niečo vo niekoho naštve tak sa za 1o.minut ospravedlňujem, lebo mi vadí ak sa niekto na mňa hnevá 🤭

budemmamina
4. jan 2023

@katkazocele ja to mám vo všeobecnosti aj voči okoliu.... Snažím sa nikomu nepliest do cesty a nech sa nikto nepletie mne. A nebudem svoje rozhodnutia a názory pred nikým obhajovať každý má svoj život nech si ho žije..... Ja si vypočujem názor zvážim ale nenechám si tlačiť veci ktoré nie sú pre mňa. A uprimnost je základ. Keď sa ma niekto spýta poviem čo si myslím aj keď sa mu to nemusí páčiť. Šak teda nech sa nepýta keď nechce počuť pravdu. Nemam problém nezdvihnut telefón alebo povedať keď ma niekto o niečo požiada že mi to nevyhovuje. Keď sa dá pomôžem ale nejdem proti sebe.

ibrunova
4. jan 2023

Držať chlapa doma a nepustiť ho nie je riešenie,kto chce, podvedie ženu aj v robote.

katkazocele
4. jan 2023

@budemmamina závidím že si vies dupnúť a takto rázne konať, že ťa netrápi čo si myslí okolie 😎 chcela by som byť taká silná ako ty, veru že nie som z ocele 🤭 mne sa často stáva že si svoj názor nedokážem plne obhájiť tak to vzdám po čase a ústupim. Nemám rada hádky alebo konflikty, i keď za moju úprimnosť a priamost som si vypočula všelijaké označenia 🥲

andreatytler
4. jan 2023

@ibrunova Presne, V robote su najlepsie sance na neveru.