icon

Prekvapivá nevera

2. jan 2023

Stalo sa už niekomu, že vás podvedie partner aj keď je všetko vo vzťahu v poriadku? Spoločné bývanie, deti, dovolenky, dobrá práca, dobrá komunikácia, pravidelný sex proste, že je všetko tak ako má byť a vy svojmu partnerovi naozaj bezvýhradne veríte a ste si istá, že by vám nikdy nič také neurobil?

andreatytler
4. jan 2023

@budemmamina To ze s vlastnou zenou nemoze robit prasacinky je pekne postavene na hlavu, ze. Prilis si ju vazi a tak ju radsej podvedie. Uz som o tom tiez pocula. To je podla mna totalne zla sexualna vychova. Chory clovek v podstate. By som odhadovala ze v tom bude mat prsty aj nabozenstvo.

h2
4. jan 2023

@andreatytler Toto bolo tuším aj v Krstnom otcovi, nejaký mafián tam mal milenku, mal ju kvôli orálnemu sexu. S manželkou to nechcel robiť, lebo: "Ona tými ústami predsa bozkáva naše deti." 🤦🏻‍♀️

inak2022
4. jan 2023

V našej rodine sa také stalo. Manželský pár, fakt sa ľúbili, ale prišla do jeho života nová žena a on sa proste zaľúbil. K fyzickej nevere dôjsť nestihlo ale pre jeho ženu to bola veľká rana. On sa chvalabohu spamätal a dnes spolu žijú, vyzerá že v peknom vzťahu. On sa tými pocitmi proste nechal zomlieť. Či by to ďalší krát ustal, ťažko povedať

ibrunova
4. jan 2023

@h2 ako výhovorka zaujímavé 🤣

budemmamina
4. jan 2023

@katkazocele chce to len trening a obrniť sa... Ja občas ústupim keď zvážim argumenty a príde mi že som sa mýlila ale keď som si istá že mam pravdu tak ani za nič 🤣

budemmamina
4. jan 2023

@andreatytler keď si chce mastiť ego nechýba mu od teba nejaká pochvala či obdiv? Môj ex si tiež písal a to aj keď som bola tehotná a tiež som si myslela že je všetko ok sex každý deň a on sa vraj mnou cítil nedocenený... malo som ho obdivovala 😁 nebolo za čo tak som nakoniec aj bola rada keď som odišla aj so synom do troch týždňov mal novu (kamošku svojej mamy)

majkamasar
4. jan 2023

Ako si mozete byt ista ze mu nic nechyba? Povedal to? Alebo ako ste to zistila? To ze je to naoko tak neznamena ze aj ten druhy vo vztahu je spokojny. Tak podobne to mala kolegynka naoko vsetko OK ale v skutocnosti. On uplne pod papučou a ziadna volnost.

katkazocele
4. jan 2023

@budemmamina Ty si moje dievča, tá posledná veta! tam sa ukazuje naša malá tvrdohlavosť v nej 😅

katkazocele
4. jan 2023

@budemmamina Si krásna a silná žena! On si ťa nezaslúžil! a ten jeho dôvod, by som ho asi prelomila na polovicu keby mi ho povie do tváre😠

budemmamina
4. jan 2023

@katkazocele ďakujem si veľmi zlatá 😘no dnes mi je na smiech ale ako mladá 24 tehotná ma to mrzelo..... Nie nadarmo sa vraví mať 20 a tento rozum .... A tvrdohlavosť niekedy veľká.

katkazocele
4. jan 2023

@budemmamina som si skoro 100% istá, že teraz bez neho žiješ o 100 krát lepší život, ako keby si sním ostala. Pôsobíš na mňa vyrovnane a že si šťastná, dúfam že je to pravda 🙂 Hlave sa nemeň, teda my obe musíme trošku popracovať na tej našej tvrdohlavosti a potom už budeme dokonalé! 😎 😂

andreatytler
5. jan 2023

@budemmamina Neviem. My sme sa o tom vela rozpravali. Chcela som zistit pricinu, aby som tomu mohla zabranit do buducna. Muz vravel ze mu odo mn nic nechybalo. Myslim ze pozornost od jednej zeny proste nie je dost.
Inc neskor mi doslo ze hladat pricinu je blbost. Nech by mal neviem aky padny dovod, mal by mi o tom povedat aby sme mohli na tom pracovat a nie utekat za druhou.

katkazocele
5. jan 2023

@andreatytler len je pohodlnejšie pre ľudí neriešiť problémy, nehovoriť o citoch, čo ich trápi, aké majú tuzby. v dnešnej dobe je pretlacani trend sebeckosť, dusenie svojich problémov vo vnútri.Len aby ja som sa mala dobre a pôjdem za tým aj cez mŕtvoly. Proste tvrdý individualizmus a apatia...

budemmamina
5. jan 2023

@andreatytler možno to je naozaj tak že ide len o to že je to cudzia žena a možno si niečo neprizná ani on sám pred sebou a teda nemôže to povedať ani tebe.... Niekedy sa človek príčiny nedopatra a rýpať sa v Tom narobí viac škody ako osohu.... Ja by som si to do budúcna odsledovala. Neviem my ženy máme vnútornu intuíciu a vycitime keď sa s chlapom niečo deje. Aspoň mne sa to vždy potvrdilo.

budemmamina
5. jan 2023

@katkazocele som.... Plním si sny a je to skvelé 😁 a perfekcionizmus je k ničomu máme právo mať svoje chyby ako každý 😏 základ je v Tom je veľa x tolerujeme a ospravedlňujeme chyby iných ale za naše vlastné sa pranierujeme ... Ale aj my máme nárok byť aké sme 😘 takže ľúb sa a bude dobre

andreatytler
5. jan 2023

@katkazocele Vies, co. Ja si zase myslim ze tento trend nerozpravania o svojich citoch je vec minulosti. Apon teda to vidim na generacii mojich prarodicov a rodicov. Dnesna generacia ma viac spojenia so svojimi citmy a snazi sa veci riesit, nielen ich potlacit. Aj vychova deti sa velmi zmenila v tomto smere. Ale to s tym individualizmom a sebeckostou velmi suhlasim ze je to pretlacane dnes. Len nech nie sme padavky

andreatytler
5. jan 2023

@budemmamina Oj, velka pravda s tou zenskou intuiciou... tie znaky tam vzdy su a boli aj v nasom pripade. Len ja som bola zalubena az po usi a zatvarala oci v blazenej naivite. Sranda ze sokovane bolo aj muzove okolie... nikto neveril ze on by podvadzal.

katkazocele
5. jan 2023

@andreatytler Ešte som zabudla na Konzumný štýl života! Sused má nové auta na leasing budem mať aj ja! Kamarát ma milenky na každý prst jednu?, čo ja som horší od neho ? Budem si užívať aj ja. Tento týždeň ma manželka nepochvalila že som sám do seba vyniesol smeti ani sme spolu nespalu ,, Až,, jeden týždeň? Kašlať ju, idem za druhou... A takto by som mohla pokračovať hodinu☹

budemmamina
5. jan 2023

@andreatytler to všetci poznáme ten stav ružových okuliarov. Neviem či by som to riešila s okolím to môže manzela od teba viac vzdialiť. Nikto nemá rád keď sa jeho chyby prepieraju a chlapi sú obzvlášť na toto citlivý. Riešila by som to len dvaja a až keď by nebolo cesty späť by som to riešila s rodinou.

andreatytler
5. jan 2023

@budemmamina Jasne, prepieranie spinaveho pradla na verejnosti je zla vec. Ja som sa ale potrebovala o tom poradit s kamoskami a zhodou okolnosti su to moje svagrine. Bolo to nieco prilis sokujuce a bolave aby som to zvladla sama. Ci to uz oni zdielali aj dalej neviem. Vies, ja som zo zaciatku ani poriadne nevedela ako na to reagovat. Clovek si vzdy pod neverou predstavuje tu klasicku suloz s milenkou, ale nevera ma tak vela podob a zial tato virtualna je neskutocne premnozena v dnesnej dobe a je tak nesmierne tazke stanovit hranicu ze co je len "neskodne" flirtovanie a co je uz cez ciaru.

andreatytler
5. jan 2023

@katkazocele Ano, suhlasim. Take plytke hodnoty su pouzivane na hodnotenie ludi. Morlane hodnoty ako cudnost, vernost, poctivost a skromnost su doslova vela ludom na smiech. Asi preto ze nie su okazale a ohurujuce. Dnes chcu ludia zit vo svetle reflektorov ako hviezdy.

katkazocele
5. jan 2023

@andreatytler tie morálne hodnoty to si zatla do živého ani nevieš ako hlboko. Nebudem sa tu vyvyšovať, že ja som vzor všetkého na 100%, ale aspoň sa Snažím priblížiť ideálu, byť dobrým človekom, niektorí nemajú ani tú snahu☹ berú všetko tak ako im to život a situácie ponúkajú, bez nejakého Morálneho Filtra 😖 Bože znieme ako 60 ročné babky na lavičke pred bytovkou 😂

andreatytler
6. jan 2023

@katkazocele Tak, tak. Dobre sme si zasomrali nad tou dnesnou skazenou dobou.😀
Inac ja uz nemam daleko k tej 60ke, tak mam pomaly na to aj pravo... tohto roku budem oslavovat pol storocia.🙂

katkazocele
6. jan 2023

@andreatytler bez rodného listu neuverím ☝️😏 vyzeráš fantasticky, hádala by som ti minimálne o 10 rokov menej! 🤭 Asi nemáš stres v práci a nenici ti ich ani manžel 😉 Ale je to také klišé vážne, šomreme ako naši rodičia keď boli oni mladý na zasa tú ich mládež 😅 ale dovolím si tvrdiť, že terajšia doba je viac skazená , hranice sa výrazne posunuli, prakticky sa ľudia nehanbia za nič už.

aurora33
6. jan 2023

Takze takto, precitala som si tu všetky odpovede, aj to smoklenie a biadkanie akí su ľudia hrozní a podobne. Za mňa je nevera rozhodnutie jednotlivca. Kto chce, podvedie aj keby mal ženu nonstop za sebou a nepúšťala ho na žiadne chaty a teambuildingy a podobne veci. Jednoducho nájde si priestor a čas. A kto nechce tak odolá aj keby sa mu ponúkala najkrajšia žena na svete. Je to o rozhodnutí a žiadne výhovorky typu alkohol nepochopenie malo uznania alebo že potrebuje trošku vzrušenia neplatia. Nevera je vždy nevera či je virtuálna či je to len bozk alebo sex. Ako prevenciu i podľa mňa treba vybrať správneho partnera a už počas chodenia sa poriadne porozprávať a vysvetliť si čo je pre koho nevera. Ja s mojim manželom v tom mame úplne jasno a absolútne mu verím. A nemám problém ho niekde pustiť. Viem ake ma zásady. A rovnako aj on pozná mňa.

katkazocele
6. jan 2023

@aurora33 Pekne si to zhrnula na 90% s tebou výnimočne súhlasím. Len chcem doplniť, ten alkohol. Istotne aj ty si videla čo dokáže urobiť s ľuďmi ktorí majú zásady. Proste keď si dajú nad určitú hranicu ani oni neodolali. Ja mám také zážitky a dám ruku do ohňa že aj ty si také videla. Keby sa daný človek neopil, tak nezahne dodnes .

aurora33
6. jan 2023

@katkazocele tak ale to je chyba toho človeka že nevie kedy ma dosť. Za mňa ani alkohol nie je ospravedlnenie. Nik toho človeka nezviaze a neleje doňho. Proste keď viem kedy mám dosť tak končím s pitím.

katkazocele
6. jan 2023

@aurora33 Dajme konkrétnu situáciu: si na tie chate s kolegami a už ste v nálade, v Tom momente už povieš dosť a každý ďalší drink odmietneš ? Tí kolegovia by to do teba naliali si myslím 😅 Veď aj tu bol ten príbeh, nejaká mamička ho písala, ako úplne super chlapa, manžela, ktorý nepil nasilu kolegovia opili, a dali mu na kolená miestnu rajdu a zobrala si ho do izby...

aurora33
6. jan 2023

@katkazocele ano predstav si keď poviem dosť tak dosť. Ešte niečo? Ten príbeh co si napísala tak asi nebol až taký super chlap. A jasne zlí kolegovia ho opili. Zbožňujem takéto výhovorky :D

foterlotor
6. jan 2023

Vela zien zije v tom akeho maju super manzela a realita je uuuplne inde. Ale to sa budem opakovat: kopec dobrych chlapov si nevie najst zeny, lebo su vo vztahoch, ktore su super len v hlave zeny.