icon

Prekvapivá nevera

2. jan 2023

Stalo sa už niekomu, že vás podvedie partner aj keď je všetko vo vzťahu v poriadku? Spoločné bývanie, deti, dovolenky, dobrá práca, dobrá komunikácia, pravidelný sex proste, že je všetko tak ako má byť a vy svojmu partnerovi naozaj bezvýhradne veríte a ste si istá, že by vám nikdy nič také neurobil?

Strana
z7
foterlotor
6. jan 2023

@katkazocele cize akoze alkohol zmeni spravanie? ale no... do mna mozes naliat co chces, nezmenis moj charakter. To nie je vyhovorka ze alkohol... to si len ospravedlnujes.

katkazocele
6. jan 2023

@foterlotor toto vytesať do kameňa! Keby len tušili tí partneri koho majú doma, bohužiaľ tie najväčšie svine dokážu tak fantasticky sa pretvarovať(klamať, zahmlievať), že ich partner defacto nemá šancu odhaliť ich neveru. Mažú správy, milenka/milenec vie že nemá volať, v práci neťahajú nadčasy atď. Takéto typy si úmyselne vyberajú do vzťahu naivné, dôverčivé, ľahko manipulovateľné ženy/mužov. Paradoxne títo bezchrbtoví ľudia si nikdy nevyberú rovnakých ľudí akými sú oni. Preto je zvyčajne kombinácia dobrá žena-sukničkár a harpya a dobrák.

katkazocele
6. jan 2023

@foterlotor ja len tvrdím, že s ním to ide o 100 krát ľahšie podlahnúť, nevera sa tým samozrejme nedá ospravedlniť, ale ak je niekto na vážkach, tak ten alkohol mu dá to pomyselné finálne postrčenie 😉

foterlotor
6. jan 2023

@katkazocele ano ale potom sa nemozeme cudovat, ze ves on taky neni 😁

aurora33
6. jan 2023

@katkazocele to je starý známy fakt preto ma prekvapuje že o tom musíš neustále pisat. A ináč pointa s tým alokoholom je aká?

foterlotor
6. jan 2023

@katkazocele ja to tu pisem na fore dokola, len ludia si to nechcu priznat. Kopec super ludi si nevie najst partnera, lebo ludia trcia v chorych falosnych vztahoch. Co by som ja dal za dobru zenu a nebolo mi dopriate. A kolko ludi co poznam maju rodiny a ziju spokojne - lebo ziju falosne. Keby mam zenam kamosov porozpravat pribehy tak sa rozvedu. Ale zivot je taky. Ja mam dobru zenu, dam jej vsetko. A to sa nenosi, takych zeny nechcu. Dobrak vzdy doplati. Dobrak = trtko.

aurora33
6. jan 2023

@foterlotor blbost

foterlotor
6. jan 2023

@aurora33 co je blbost?

aurora33
6. jan 2023

@foterlotor to čo píšeš

loliki
6. jan 2023

Autorka, Ty si hsjdudhdbd alebo Kollárova žena? Načo zakladáš tému, keď sem už nenapíšeš? Hľadáš tému na román alebo film? Čo vlastne chceš počuť na svoju otázku? "Nie, toto sa nikomu ešte nikdy nestalo. Možno len tebe. Všetci ľudia žijú v usporiadanom harmonickom a ničím nerušenom vzťahu." Spokojná?

foterlotor
6. jan 2023

@aurora33 urcite nie je. Ja pisem na zaklade faktov. Vyvrat mi ich.

katkazocele
6. jan 2023

@foterlotor aké príbehy teraz máš na mysli? 😲

janewithane
6. jan 2023

@katkazocele dospely zrely clovek sa necha opit?? Ale no..

katkazocele
6. jan 2023

@janewithane na oslave, na firemnej akcii, na babskej/chlapskej jazde. áno, keď ti kamaráti alebo kolegovia nalievajú a nalievajú , tak veľmi veľa ľudí povie si a čo, raz za čas môžem a potom to príde...opadne ostych, nervozita, pár komplimentov a zrazu....

aurora33
7. jan 2023

@foterlotor prečo to teda tým ľudom čo žijú vo falošných vzťahoch nepovieš a nežiješ s tou dobrou ženou ty dobry muž? Čo su to falošne vzťahy? Keď nikoho nemáš asi nebudeš až taký dobry ako o sebe píšeš.

foterlotor
8. jan 2023

@aurora33 skus sa zamysliet, preco nechcem kamaratovym zenam povedat, ze si obcas vrznu inde... prepac ale co pises nema hlavu ani patu. To akoze mam vidiet na cele napisane tym zenam, ze su dobre? co su falosne vztahy? to ti mam naozaj vysvetlovat? co si z inej planety? falosne vztahy su take, kde to ludia hraju na stastnu rodinu a on/ona trtka kde koho. Ja nepisem o sebe ze som dobry. Pisal som, ze som nemal stastie na taky vztah. A nie nemam milenky.

aurora33
8. jan 2023

@foterlotor prides mi taký plačko podľa tvojich odpovedi. No tam to tým kamarátom Nehovor a neľutuj sa.

marymart
9. jan 2023

@katkazocele ja neviem😀😀 na toto som sa ho nepýtala, neviem kde hľadá tie ženy 🤷

marymart
9. jan 2023

@katkazocele a ešte som zabudla spomenúť, že robí v Nemecku, tak že mesiac je tam s potom pár dní doma, alebo pár týždňov doma.. takže kľudne môžu byť aj odtial

katkazocele
9. jan 2023

@marymart počkať, ty si sním kamarátka? 😲 aha, tak toto je jasné potom, keď ma takúto prácu mimo domova...počkať keď to vieš ty čo robí, tak to vie aj okolie nie? alebo ako si sa to o ňom dozvedela? 😕

marymart
11. jan 2023

@katkazocele no sme susedia, a nejak sme sa začali baviť, navštevovať, myslím akože všetci naša rodina aj jeho... A raz mi tak v noci začal vypisovať keď bol opitý, tak som mu odpísala a začal to skúšať aj na mňa.. a vlastne až potom som pochopila, prečo naša spoločná kamarátka s mužom si ho vyhodili z priateľov na FB a prerušili kontakty.. očividne to skúšal aj na ňu 🙈 no a ako som si s ním písala, tak mi začal dávať návrhy, a ja som sa ho spýtala na také veci, či už podviedol ženu a bla bla a on mi na všetko odpovedal.. že sa nevie zastaviť, keď ho nejaká žena priťahuje a tak.. takže sám mi to povedal, odvtedy mi napísal len raz, že nech si to nechám pre seba .. keď ma vidí na balkóne tak sa mi vyhýba, rýchlo zdrhne do bytu 🙈

katkazocele
11. jan 2023

@marymart tak toto silná káva už aj mňa, s takýmto človekom by som sa nevedela ani pozdraviť 🤢 chúďa jeho manželka, škoda že s ňou nemáte lepší vzťah, by ste jej potom mohli naznačiť nech je opatrná, nech si ho preklapne 🤨 veď on ju môže aj nakaziť nejakou pohlavnou chorobou 🤢

marymart
11. jan 2023

@katkazocele no akože mne to je ľúto, ale ako jej to mám povedať 🙈 ja nechcem byť tá, čo im zničí rodinu
Keby sme nejaký kamaráti, ale stretli sme sa dokopy asi 3x za dva roky, spoznali sme sa cez tu kamarátku čo prerušila kontakty..

katkazocele
11. jan 2023

@marymart škoda že jej blízke kamarátky, alebo rodina to nevie, respektívne to vedia ale je im to jedno. Teba samozrejme za nič neviním... kvôli takýmto situáciám, človek sa viac a viac bojí manželstva/dlhodobých záväzkov 🥲

aurora33
13. jan 2023

@katkazocele ludia ktorí si pripúšťajú také myšlienky ako ty urobia naozaj lepšie keď sa vyhnú manželstvu, alebo dlhodobému vzťahu.

katkazocele
13. jan 2023

@aurora33 Ja som len čím ďalej tým viac opatrná, lebo keď človek sleduje okolie, alebo aj tu na MK, tak je to riadny nápor na vieru, že ľudia dokážu tú sľúbenú vernosť aj dodržať...

lenkakravcova
13. jan 2023

@tululu to je skôr myslene, že monogamia je prirodzená pre samice. Polygamiu pre samcov. Od prírody. Ako v stádach.
Ak sa na to teda človek pozerá iba z biologického hľadiska. Primát, ludoopy žijú v zoskupeniach samec + samice, potomkovia.

tinka1709
Autor odpoveď zmazal
Strana
z7