Prestali ste ľúbiť manžela?
Ahojte zienky. U nás v rodine sa toho za posledné 4 roky stalo strašne veľa a ja mám pocit že už nelubim svojho manžela. Stalo sa to už niektorej z vás? Našli ste si k nemu opäť citovú cestu?
Myslim ze je normalne ze ho nemilujes, lebo.on nemiluje teba a ublizuje ti..tazko povedat, ci ta niekedy miloval pravou laskou, rozhodne to teraz tak uz dlho nie je..to, ako ti ublizuje, to nie je laska ani manzelstvo..mas to tazke, chapem to, ale ak sa da, odid a zacni s detmi novy zivot, ked spoznas normalneho a milujuceho muza, tak aj chut na milovanie pride..a to ti radim ako ta, ktora bojuje za zachovanie manzelstva
Veľmi rýchlo ho nechaj fuj,už teraz sa mi hnusi a nieto ešte s ním spat ..je mi úprimne ľúto ,čo musíš prežívať...prosím ťa ,máj svoju hrdosť a už s nim nikdy nespi...aj keby neviem čo. Áno prestala som ľúbiť otca svojho dieťaťa a odišla som ,lebo si písal ,iba písal s inou. To čo urobil ten tvoj tebe je nechutné,zbila by som ho normálne,prefackala...taký človek sa neľúbi. Ale opluje na rozlúčku. Radšej sama ako takto žiť,ver mi. Urob si pokojný život,nie toto ...to so životom nemá nič už spoločne ..prosím nájdi v sebe hrdosť ženy...a chod od neho...ja som oveľa šťastnejšia. .mám nového partnera a nič také už nezáživam
@lacibo držím palce aby ti to vyšlo 🙂. Ďakujem za povzbudivé slova ❤️
Naozaj ti prajem pokojný život, radosť z detí a pravú lásku, aby si bola stastna a milovaná, tak ako si zaslúžiš..
U nas v nornalnej ZS mame vela autistov, ak tam nie je znizeny intelekt, tak chodia do ZS..je pravda, ze musi byt asistent ucitela v triede..ale to je uz teraz bezne..ale ta druzina je problem, to verim..musis si najst robotu iba v case jeho skoly
@bajka16 ako jej pomoze s detmi, ked ani teraz nie je chapavy, ze je jednoducho z celeho vycerpana? Uplne ju chapem. Ja mam dve male deti.....
Tak nech uspi deti on a bola by som zvedava, ci by nezaspal aj on??
Och, tazka situacia toto. Zena s detmi je tak zranitelna ak chce zit sama.
Autorka a pracu si mala dobru? Lebo na vlastne nohy jedine ist pracovat+vyzivne a z toho lepit.
Majetok predat a rozdelit peniaze.
Neviem?
Alebo co? Tvoj muz ta evidentne rad nema... ach jaj. Posielam objatie. A asi sa zacni systematicky pripravovat na odchod. Mozno, ked deti trosku podrastu.
@andrea_ff nemusí s deťmi keď je imbecil.. môže im niekde napríklad platiť nájom.. alebo voziť do a zo škôlky.. musí sa sním dať aspoň na tomto dohodnúť..mojej známej tiež tak bývalý platil nájom a neskôr jej s dievčatami kúpil byt. Veď píše že deti má rád toto by spravil pre deti.. aby im bolo dobre.
no tazko povedat, ako necudujem sa aj podla toho aka je doba, ze je to narocne na vztahy len si treba uvedomit, ci nam to za to vsetko stoji alebo nie.

@kittykat22 ďakujem. Dnes som sa bola pýtať vo svojej starej robote a možno by mi niečo našli (aj upratovanie) povedala som že mi to je jedno že každá korunka sa zijde. Tak uvidim čo bude. A aj v škôlke by som sa vedela dohodnúť možno že je tam neoficiálne dlhšie ako naozaj je lebo už sťahujú opatrovateľský pokial je dieťa niekde dlhšie ako 20 hodín do tyzdna