Pretrhla sa mi blana až po styku?
Dobrý večer mám 16 rokov a priateľom sme malý pohlavný styk asi 5 krát polohu sme mali len misionár ale som nekrvacala bolelo ma to aj boli tak sme sa rozhodli že si na neho sadnem a že asi tá bolesť prejde tak som si sadla pomali aby to už bolo za nami a mohli by sme si užívať ten sex ) som krvácala čo si myslíte pretrhla sa mi Blaná len teraz ? Lebo aj keď som bola vlhká príjemné mi to nebolo len ma to bolelo môže sa pretrhnúť Blaná neskôr než po pohlavnom styku ? Ďakujem za každú radu
moj prispevok bol vdobrom, rada pre teba... je jedno ze ti to biologicky neviem vysvetlit - je tu XY zien ktore ostali s dietatom napriek tomu ze nebol vrchol, ze boli chraneny. Snazim ti predostriet zivot, nie to co ti partner tlaci do hlavy. To ze ste vzajomne prvi je fajn... ale rada o pohlavnych chorobach bola k tomu, ze stale budes zamilovana do TOHO PRAVEHO, ktory ti bude tvrdit ze s nikym nebol, a ze cez gumu je to ako za sklom , ze si da pozor. SU TO BLUDY
@fotoarch Nevysvetlíš, slečna má dojem, že je namúdrejšia a všetci jej píšeme v zlom lebo oni dvaja vedia najlepšie. 😀
Zlatíčko, si mladá a neskúsená. Prečo si ideš len svoje , keď ti tu chcú staršie a skúsenejšie ženy poradiť? Chlap vylučuje 'kvapôčky lásky' od vzrušenia (nemá to nič spoločné s vyvrcholením). Máte styk = Je vzrušený= Vylučuje 'kvapôčky lásky'. Oni obsahujú určite množstvo spermie. To je síce pekné, že ty si MYSLÍŠ, že nemáš plodné dni ale pokiaľ to nemáš potvrdené gynekológom, nikdy nevieš na isto kedy sú.
@aniko2 vážim si to viem že mi nechcú zle ale už aj niektore preháňajú si mislim na svete sú veľa tínedžeriek ktoré žijú sexuálne a dokonca nechránene poznám ich velaa a niesu tehotné tiež netreba veriť všetkému čo je na internete ja som sa tak stresovala už 5 krát a menštruácia prišla aj teraz mám hneď po sexe sa idem vycikať hneď a vzdy kontrolujeme či tie kvapôčky idú zotrie si to poriadne a pokračujeme zase.. iné baby niesu panny od 14 rokov ktore poznám a nič sa nestalo niesom krstná😁
Nevieš aké gynekologické problémy majú iné baby (ani ony, kým sa nepokúšajú otehotnieť). Nevieš koľko krát ostali tehotné ale na ne/šťastie to skončilo ako biochemické. Netreba veriť všetkému na internete, no toto nie je internetové mýtus. Je to fakt potvrdený odborníkmi. Áno, môžeš mať šťastie a tehotná nebudeš. No možno to šťastie mať nebudeš. Berieš to ako srandu, no nebude ti to také vtipné keď sa budeš musieť postarať o dieťa v tak mladom veku.
Preboha dievča, ja ti to nevravím štýlom, že som to čítala na internete, ale ako niekto kto sa tomu a tejto problematike venuje. Lenže to je tak individuálne, že ani netušíš a budeš ty tá jediná tehotná v okolí takým spôsobom 😉
Ale vidno, že si ešte decko správaním. Všetko najlepšie viem, všade som bola, nik nemá iný skúsenosti. Lebo isto na internete každá sme prečítali. 😂 Toto je sškoda slov.
Tu ani nejde o to koľko máš rokov. Už z tvojich príspevok vidno, že vôbec nie si ešte zrelá na sexuálny život. Predstav si, aj ja som bola sexuálne aktívna od svojich 15tich, no VŽDY som sa chránila! A prerušovaná súlož nie je ochrana! A áno, od svojich 20tich sme s mužom praktizovali túto metódu ale s tým, že dieťa neplánujeme, no nebránime sa. Roky som neotehotnela, no jedného dňa sa mi ovulácia posunula a dieťa bolo počaté. My sme sa ale o to dieťa vedeli postarať. Ty, ktorá ku gynekologičke nevie ísť, neviem ako by si to zvládla.
@malva123 👍👍👍
Prosím ťa, tie ,,kvapôčky” tam chlap má, aj keď sa v ten deň sám robil. V momente ako ho do teba zasunie sa mu od vzrušenia môžu uvoľniť. Chlap to ani necíti a ty tobôž nie. A naštuduj si o tom, koľko môžu spermie prežiť v ženskom tele. To, že ty akurát v ten deň nemáš ovuláciu, neznamená, že ju o pár dní nedostaneš a hádaj čo, tie spermie si nájdu cestu k vajíčku.
Ženy, načo sa snažíte niečo vysvetliť? Slečna vie najlepšie zjavne. Naštudovala si to síce neviem kde, ale zjavne jej to stačí. Vaše skúsenosti sú zbytočné 🤦♀️ najmúdrejšia v 16tich 😂 och Bože, dúfam, že moja dcéra bude mať v tomto veku iné veci na rozume a nie či dobre zasunul a kedy idú kvapky 🙈
Baby ti dobre hovoria. Aj z kvapociek mozes byt tehotna a je jedno kedy-ako-kolko mate sex. Na to staci aj raz. A to ze cakas ci vsetko vytecie a ides sa vycikat to ti tiez nepomoze, zostat tam nieco vzdy moze.
A na margo ratania tych tvojich neplodnych dni. Kriste pane s ochranou!!!!!! Zena by mala byt neplodna tesne po menstruacii, ja som s obomi detmi otehotnela 2 dni po menstruacii. (Boli planovane) Ale asi tolko k teme neplodnych dni!
Och kamoska na strednej sa presne takto dusovala, ze predsa keď nevytiahne tesne pred a nieje to opakovany sex tak neexist otehotnieť. Ze aj jej kamosky aj starsie tak funguju a pohoda. No a dievca rodilo prvy krat ako 16 rocna, druhy krat ako 18 rocna. Tak ale skusenost na vlastnej kozi je najcennejsia, tak potom možno pochopíš.
V 16 sa chranit prerusovanym sexom je straaasne zodpovedne
No blana sa pretrhne pokial viem hned pri prvom sexe a boliet ta to kludne moze este par krat. Mna to tiez v tedy bolelo aj som jemne krvacala ale my sme sa chranili.
Styk mali už citujem : asi 5 x a potom ďalej píše citujem : že už 5 x stresovala či menstruacia príde. Ale na druhej strane s kľudom Angličana tvrdí ako bezpečne sexuju 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️

Ale ja ti vysvetliť chcem, že je jedno, že sa nedokonči do teba, ale počas celého sexu sa vylučujú spermie. Takže je jedno, že vyberie skôr. Stále to tam je. A neplodné dní sú veľmi nespolahlive v mladom veku, keďže tam sa to posúva dosť často a ani nemusíš o tom vedieť. Nie každá ovulácia prebieha s výrazným vytokom...