Pretvárka manžela
Ahojte, prosim Vas čo si myslite o mužovi, ktorý je ženatý, ma deti, prácu, bývanie.. a napriek tomu podvádza svoju ženu. Ona o tom pravdaže nevie. On sa tvári, ako svoju rodinu miluje a nikdy by ju neopustil. Oficiálne na vzťahu so svojou ženou pracuje a pritom ju poza chrbát podvádza. Mne je z toho na grc. Rozmýšľam nad nimi už dlhšie a príde mi to voči tej žene hnusné. V spoločnosti sa držia za ruky, pekne oslovujú, pusy nechýbajú..
neprotirečíš si? Neveríš vlastným ušiam, ale máš pocit, že by spal s každou (a aj s tebou, keby si chcela - wow, aké sebavedomé) ...
@spadnutaslivka nie, neprotirečím si. Nikdy doteraz som sa s neverou takto nestretla! A to, že by so mnou spal mi povedal sám! Akurát sme to akože potom obrátili na srandu, keďže mi bolo trápne aj za neho!!
Tak to ti mohol toho narozprávať hocikoľko, vôbec nemusí mať s nikým nič. Koľkí sa vystatujú (teraz zacitujem Nohavicu) "tváří jako šefik, Kery všecky baby přefik, A pak doma na Facebooku, Trénuje si pravu ruku"
Takto to máme my, ženy. Aj to nie všetky. Bohužiaľ, pre mnoho mužov fakt, že milujú svoju ženu, nie je v rozpore s tým, že si radi zasexujú aj inde. ☹️
Ad. 1 - Ja by som si takto blizka si ziadnym zenatym muzom nechcela byt, si dobre naivna, ak si myslis, ze si je s tebou blizky len kvoli tvojej dobrej dusi a nie preto, aby sa ti dostal do nohaviciek Ad. 2 - Pokojne si mohol vymysliet ten pomer, aby si to brala ako cosi normalne, ze bezne zeny spavaju so zenatymi muzmi a on osobne s tym ziadny problem nema Ad. 3 - Uplne ho ignoruj a nestaraj sa do nich, je to ich manzelstvo..najdi si niekoho nezadaneho..
@dadis ale sú aj taki co nemajú sex a vôbec nepodvadzaju 🙃....čiže každý muž je úplne jedinečný /"jedinečný" 😁
Pozri, nic nove na svete. Nie je ani prvý ani posledný. A uz vobec nie minoritný …. Nerieš keď sa ta to netyka
Tak jej hod anonymny listocek do schranky.nebude vedieť ze je od teba a tebe sa zrejme ulavi na svedomi ze si jej dala vediet .. 🤷♀️

A pre tých, čo by to chceli vedieť. Nie, na nie som jeho milenka. Ale sme si blízky a keď sa mi začal zdoverovat, neverila som vlastným ušiam. Ja patrím k veriacim ľudom a svedkom takýchto vzťahov som nikdy nebola. Asi žijem v tej ružovej bubline ja?
A áno, keby som mala záujem, spal by aj so mnou.. mam pocit, že by spal s každou.