icon

Pretvárka manžela

6. aug 2022

Ahojte, prosim Vas čo si myslite o mužovi, ktorý je ženatý, ma deti, prácu, bývanie.. a napriek tomu podvádza svoju ženu. Ona o tom pravdaže nevie. On sa tvári, ako svoju rodinu miluje a nikdy by ju neopustil. Oficiálne na vzťahu so svojou ženou pracuje a pritom ju poza chrbát podvádza. Mne je z toho na grc. Rozmýšľam nad nimi už dlhšie a príde mi to voči tej žene hnusné. V spoločnosti sa držia za ruky, pekne oslovujú, pusy nechýbajú..

Strana
z2
autor
7. aug 2022

A pre tých, čo by to chceli vedieť. Nie, na nie som jeho milenka. Ale sme si blízky a keď sa mi začal zdoverovat, neverila som vlastným ušiam. Ja patrím k veriacim ľudom a svedkom takýchto vzťahov som nikdy nebola. Asi žijem v tej ružovej bubline ja?
A áno, keby som mala záujem, spal by aj so mnou.. mam pocit, že by spal s každou.

spadnutaslivka
7. aug 2022

neprotirečíš si? Neveríš vlastným ušiam, ale máš pocit, že by spal s každou (a aj s tebou, keby si chcela - wow, aké sebavedomé) ...

autor
7. aug 2022

@spadnutaslivka nie, neprotirečím si. Nikdy doteraz som sa s neverou takto nestretla! A to, že by so mnou spal mi povedal sám! Akurát sme to akože potom obrátili na srandu, keďže mi bolo trápne aj za neho!!

spadnutaslivka
7. aug 2022

Tak to ti mohol toho narozprávať hocikoľko, vôbec nemusí mať s nikým nič. Koľkí sa vystatujú (teraz zacitujem Nohavicu) "tváří jako šefik, Kery všecky baby přefik, A pak doma na Facebooku, Trénuje si pravu ruku"

h2
7. aug 2022

Takto to máme my, ženy. Aj to nie všetky. Bohužiaľ, pre mnoho mužov fakt, že milujú svoju ženu, nie je v rozpore s tým, že si radi zasexujú aj inde. ☹️

dadis
7. aug 2022

Ad. 1 - Ja by som si takto blizka si ziadnym zenatym muzom nechcela byt, si dobre naivna, ak si myslis, ze si je s tebou blizky len kvoli tvojej dobrej dusi a nie preto, aby sa ti dostal do nohaviciek Ad. 2 - Pokojne si mohol vymysliet ten pomer, aby si to brala ako cosi normalne, ze bezne zeny spavaju so zenatymi muzmi a on osobne s tym ziadny problem nema Ad. 3 - Uplne ho ignoruj a nestaraj sa do nich, je to ich manzelstvo..najdi si niekoho nezadaneho..

aurorastone
7. aug 2022

@dadis ale sú aj taki co nemajú sex a vôbec nepodvadzaju 🙃....čiže každý muž je úplne jedinečný /"jedinečný" 😁

pimpulka
7. aug 2022

Pozri, nic nove na svete. Nie je ani prvý ani posledný. A uz vobec nie minoritný …. Nerieš keď sa ta to netyka

zdenkastanka
7. aug 2022

Tak jej hod anonymny listocek do schranky.nebude vedieť ze je od teba a tebe sa zrejme ulavi na svedomi ze si jej dala vediet .. 🤷‍♀️

Strana
z2