Priateľ a jeho dlhoročná kamarátka
Ahojte ženy, rada by som si vypočula váš názor na moju situáciu ohladom priateľa a jeho dlhodorocnej kamarátky, ktorá mi dost leží v žalúdku.
S priatelom sme spolu uz vyše 5 rokov, kamaratku spoznal davno pred našim vzťahom, čiže su kamaráti uz cca 10 rokov. Ona je vydatá a ma dieta. Priateľ ma samozrejme aj ine kamarátky, no so žiadnou z nich nie je tak intenzívne v kontakte ako s touto jednou. Tvrdí o nej, ze mu je ako sestra. Dozvedela som, ze davno v minulosti ho ona kedysi chcela ale on vraj nie. Pravidelne si vypisujú, telefonujú, aj sa stretávajú. Vždy ked priateľ príde domov do rodneho mesta vypisujú si ci su doma a ci sa stretnú. Chodia spolu vo dvojici kočíkovať jej dieta alebo chodi priateľ ku nej na kavu alebo ona ku nim domov. Dufam, ze ma teraz neukamenujete, ale priateľovi som viackrát kvoli tejto zene nahliadla do mobilu. Zmazáva si s nou smsky. V konverzácii boli správy typu ako sa tešia ked sa uvidia, som rad/a ze som ta opäť videl/a, skoda ze nie si doma a nemôžme sa stretnúť, prajú si na dobru noc a sladke sny, priateľ jej dával komplimenty aka je sexy, v tehotenstve sa jej pytal na jej zdravotný stav a ako jej rastie “bruško”, ona mu zase písala o jej gynekologických prehliadkach Atd. Priateľ sa jej aj zdoveruje aj o nasom vzťahu a rozoberá s nou naše problémy. Píšu si dost osobne správy, z celej konverzacie som mala pocit, ze su si velmi blízki. Aj ja mam zopár kamarátov, ktorých som poznala davno pred priateľom, avšak konverzaciu podobného typu s nimi nevediem. Viackrát sme sa sa kvoli nej pohádali, prosila som priateľa, aby pre pokoj vo vzťahu s nou kontakt obmedzil, avšak žiadne zlepšenie z jeho strany neprislo. Ako keby sa jej nevedel vzdať a ani nechcel. Vraj je mu ako rodina a ze ho v tomto nemam obmedzovat. Poslednú dobu sa stretavaju tajne, priateľ mi o ich stretnutiach nehovorí alebo klame, vraj pre pokoj vo vzťahu.
Ako by ste sa v tejto situácii správali vy?
Dakujem za vaše názory.
Ak sú teda len kamaráti tak sa k nim pripoj. Kocikujte v trojici 😃
Predsa s nim môžeš ísť aj na tu kávu k nej .
@konik789 no priatel ta proste "trpi", je jasne ze by teraz bol najradsej s nou. Na druhej strane si zvaz, lebo rovnako tak poznam mnozstvo zien, ktore presne takto udrziavaju priatelov a je to len priatel vraj a ze nic viac pritom spolu chodia von s priatelom a doma maju muza s detmi...
@konik789 nebudem ani čítať co píšu ine...
Nie, netolerovala by som toto. Toto je cez čiaru. Aj ja mam niekoľko fakt dobrých kamarátov, co sa poznáme vyse 15 rokov, ale teda so žiadnym nerozoberam gynekológa, nepíšeme si, ze sme sexi, a pod. Jasne, pochválili mi bruško ked som bola tehu (jeden štýlom ze som nemala tolko jest a nebolo by babo 🤣🤣🤣).
Píšeme si na narodeniny, meniny, sviatky, ale klasické blahoželania, teraz už ze pozdravujú baby... ziadne sladké sny a podobne keci preboha 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
A to ze maze smsky? No preco asi?
By som ho upozornila ze mi to vadi, a keď s tým.neprestane, je koniec. Obmedzenie tu nepomoze.
Klape vam to vzťahu? Máte dosť intímností? Obmedzuje ťa nejak? Zmenil sa v spravaní? Ak nie tak je mala pravedepodobnosť, žeby s ňou niečo mal.
Ale zasa keď maže konverzácie niečo v tom musí byť. Tiež by mi prekážalo ak by si sňou pisal také veci.
Ale ak to dlho trvá a aj po rozhovore robí stále to isté teda dokonca sa začali na tajnáša stretávať to by som už asi nezvládala a dala mu na výber buď ona alebo ty. Ved na prvom mieste máš byť ty a nie kamarátka. Porozprávaj sa sním o tom, vyjasnite si to aby ste mohli dať zatým bodku. Inak takýto vzťah nemá dlhú budúcnoť. Môj názor.
@konik789 ufff tak ako najskôr som si myslela, že len zveličuješ ale čím dlhšie som čítala tým viac mi docvakavalo, že tak toto veru nie...kamarátkam sa neprajú sladké sny a dobrú nôcku....rovnako mi žiaden len kamarát (okrem takých o ktorých viem, že by ma dali len taký fukot keby chcem) nepovedal, že som sexy!!! normálne ma na chvíľu napadlo či to decko nie je jeho úprimne povedané....akože to čo za manželstvo má aj tá dotyčná? nejaký ňouma ktorý ju chová, živí a má sa pri ňom dobre ale po iné si chodí k tvojmu? ako pošli ho do riti...a ešte ti to začne tajiť a klamať ťa? tak to je už uplná sila....
A prečo ťa nezavolá tiež, keď ide za nou? Snáď partnerka je viac ako nejaka kamoška. Veď tá ženská vie o tebe všetko od neho, takze to je jedno, myslím, ze pár takýchto stretnutí a hneď ti dopne, kolka bije. Inak chodiť kočíkovať s nou dieťa a riešiť gynekologické prehliadky počas tehotenstva- si si fakt istá, ze to dieťa nie je jeho? Lebo toto sú veci na ktoré sa bežný chlap pýtať nebude. To by aj vyriešilo, že mu je “rodina” 😀
Máš problém so žiarlivosťou. Ty si partnerka ona je kamarátka. Záleží mu na nej spôsobom, ktorý sa ťa netýka. Pokiaľ to nevieš ustáť, mala by si odísť, pretože muž, ktorý je solídny, nádherne pevný v tom, ktorá žena má aké miesto, sa nenechá vydierať. Tým ho nanajvýš stratíš. Nemôžeš tlačiť, muža si môžeš len pritiahnuť.
@germaniawerks
Zas záleží akého muža. Tento očividne za veľa nestojí.
V čom tkvie to, že Ti vadí ? lebo ego ? alebo čo presne keď sa nad tým do hlbky zamyslíš ti tam nereže ? poznáš ju osobne, zoznámili ste sa ? alebo ta vari tvoj chlap už niekedy podviedol a proste nemáš voči nemu vybudovanú dôveru ?
aj moj ex mal takú kamošku ale nevadilo mi to, lebo som ju poznala, ked som spoznala že naozaj tam nehrozí nič, bola som kľudná.
aj ja mám takého kamoša píšeme si dennodenne ale je to proste iba kamoš no máme silný priateľský vzťah a nikdy som sa ho nevzdala ani nevzdám lebo mi rozumie ako málokto a stál pri mne v najtažších časoch môjho života.
nikdy nikto nám toto priateľstvo nezakáže, ani moj budúci. a keby jeho ego bolo vyššie ako dôvera medzi nami tak sa s ním budem stretávať potajme a rozhodne nie za účelom zrady.

inak mame takych znamych , ze ja poznam toho chalana , a ma priatelku a tak sa zapacili s mojim muzom , ze pridem minule domov, do domu ktory postavil moj otec, na obed , ona pride k nam "na financne rady" a mna sa opyta ze co tu robim ....ty kokos...je to normalne zeny ???