Priateľ bol online a nenapísal mi

13. júl 2023

Aký máte názor nato,keď vidíte že je priateľ/muž online alebo bol online a nenapísal vám hoc aj celý deň? Riešili by ste to alebo nie?Môže byť že sociálne siete ukazujú aktivitu aj keď tam nieste?

jan510
13. júl 2023

Socialne siete vacsinou ukazuju dobre, zrejme ti pisat nechce. A ked sa neozve t
den tak asi ma na haku Teba. Za predpokladu ze spolu nie ste v inom kontakte repsk spolu nebyvate

pribinak
13. júl 2023

Neozve sa cely týždeň? To nie je priateľ, to je len kamarát s výhodami

sheila121
13. júl 2023

Že z takých hovadin som už dávno vyrástla.

autor
13. júl 2023

nepísala som že týždne 🙂 ozve sa ráno potom je v práci kde mi napíše z času na čas (2-3 krát) ale viackrát ukazuje že je online a potom píše až večer keď príde domov až kým nezaspí

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
patka06
13. júl 2023

Celý deň nie je večnosť. brala by som to úplne v pohode, veď ak niečo potrebujem napíšem alebo zavolám ja.
Keď je v práci má riešiť prácu a nie dopisovanie s tebou

vanilkovazmrzka
13. júl 2023

Boze riesis vazne kraviny. Co si, stredoskolacka? Alebo este mladsia? Ked pracuje, tak pracuje. Ozve sa ti potom. Nechaj ho zit.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janai1
13. júl 2023

Ty nemáš prácu? Lebo napísať ráno, potom 2-3x z prace a ešte aj večer je tak akurát.

syslik81
13. júl 2023

moj priatel - nerad pise .. a co mi m vypisovat? staci ze pozrie na fb a hned je online .. ja mam pracu domacnost rovnako ako on .. zavolame si vecer..ak nieco treba tak si napiseme cez den inak niesme pubertiaci aby sme si pisali nonstop blbosti..

viestta
13. júl 2023

Vsak pise ti. Aj rano, aj z prace aj z domu. Kde je problem?
A ty ako stihas cely den sledovat ci je alebo nie je pripojeny?

rachel36a
13. júl 2023

To co ocakavas , ze ti bude pisat 100 krat za den? Vsak ti pise. A ano, ja sa vobec neodhlasujem, zo sieti, takze ukazuje ze som online, a nie som na nete cely den.

lindous
13. júl 2023

Myslím, že ti píše normálne a nemáš absolútne čo riešiť, predpokladám, že v práci pracuje.. tiež mám celý deň na notebooku zapnutý fb, ale nesedím za ním a nevypisujem si s ľuďmi... a niekedy dokonca som naozaj online, scrollujem popri obede, odpíšem kamoške, mame, niečo, ale s priateľom si nenapíšem, pokiaľ sa mi nestalo niečo zaujímavé čo mu chcem povedať...

zmrzlinka2021
13. júl 2023

My si s muzom takmer vobec pocas dna nepiseme. Sme v praci, moj mobil niekde lezi zapadnuty ako vzdy... ani na sekundu nepomyslim, ze idem s nim nieco riesit.

Ked je nieco surne, piseme, volame...inak nie. A co ked bol na what up-e online? No bol a co?
Ma nejaku povinnost mi pisat?

viestta
13. júl 2023

@zmrzlinka2021 ja mam pocit, ze istu generaciu uz zasiahla nejaka globalna paranoja. Ked je on line a nepise mne, urcite pise inej. 🙄

zenulkaaa
13. júl 2023

A byvate apolu alebo nie? Ak ano, tak by som to vobec neriesila, naco by Ti vypisoval stale, ved nie ste snad pubertaci. A porozpravate sa spolu doma. Ak spolu nebyvate, tak takisto mu mozes napisat ty ak nieco chces, a ak nic nechces, tak co mu budes pisat? Len tak co robis??? Je to chlap, neuvazuju ako my zeny a fakt nemaju potrebu nam pisat za kazdu blbost.
Ak toto riesis tak podla mna ste bud prilis mladi, alebo ste spolu kratko.

zenulkaaa
13. júl 2023

A to ze je online, vobec neznamena ze Ti musi pisat. Proste si bud nieco pozera ine, pise alebo odpisuje niekomu inemu, alebo riesi cokolvek ine…

marianarem
13. júl 2023

Tak nazor mam taky, ze bud rada, ze mas chlapa, ktory v praci pracuje a netravi cas na socialnych sietach. Ak ti pise rano a vecer, ked ma volno, tak to uplne staci. Ja ked som v praci, tak tiez vacsinou odpisujem len tak zbezne, alebo aj necham tak a odpisem, ked mam uz volno. Neustale citanie sprav a odpisovanie je zabijak koncentracie.

nelca84
13. júl 2023

Podla mna ti pise az-az. To nemas ine na praci? Len sledovat, kedy je online a ci ti pise? Troska sa vzchop.

h2
13. júl 2023

OMG! Píše ráno, potom 2-3x počas dňa a potom ešte aj večer, ale tebe je stále málo, lebo si videla, že je online a nepísal?!

heni79
14. júl 2023

@viestta Ja sa pri takýchto témach cítim akosi staro. 😳 Cca 20 rokov dozadu, v čase ešte randenia s manželom, som bola mesiac pracovne v zahraničí. Telefonovať - to bolo drahé, sociálne siete sme nemali ( áno, niečo existovalo, no my sme nič nepoužívali). Tak zostal spôsob komunikácie e-mail. Jeden od môjho muža si pamätám veľmi presne. V predmete/názve stálo: Po týždni. 😂 Naozaj písal po týždni a celkom vtipne zhrnul svoje zážitky a pýtal sa na moje. Čo by robila dnešná „generácia"? 🤷🤣

viestta
14. júl 2023

@heni79 ja si predstavim generaciu mojich rodicov, ked boli frajeri 2 roky na vojne, napisali si jeden list raz za dva mesiace, ti produktivnejsi raz za dva tyzdne a napriek tomu dokazali mat vztah, ale to nebolo o tom, ze si nepisali o kazdom prde, ktory ich postihol. Kazdy den boli v robote a nevyvolavali si 10x za den. Ked uz niekto do roboty tomu druhemu volal, tak sa nieco stalo. Dnes kazdy vypisuje, miesto toho aby sa porozpraval. Ani si nezavolaju, len si pisu. Co uz toto je za komunikacia?

letfenixa
14. júl 2023

Mňa zaujíma, ty máš čas ho špehovat, či je online a znacis si, že ti nenapísal, ale ty mu nenapíšeš?
Plus teda tá frekvencia písania z jeho strany sa mi zdá viac než dostatočná.

danica2711
14. júl 2023

prepáč, ale podľa mňa máš tak 12 rokov (nemyslím fyzický vek, ale mentálny)

pkgirl30
14. júl 2023

Tú nie je problém ako často ti píše. každý vychádza zo seba, ak mu nedôveruješ to znamená že nedôveruješ sama sebe. Podcenuješ samú seba keď si myslíš že hneď musí mať inú ak ti nenapíše. Prehodnoť veci vo vlastnej hlave 🌞

aileen_mt
14. júl 2023

Odlozit mobil, otvorit usta a porozpravat sa o tom. Pozor, nie stylom vycitiek, ze preco si mi nenapisal... ale fakt so zaujmom. Ved to je nahodou super tema na vzajomne spoznavanie, ake mate zvyky a ocakavania ohladom pisania, aj ohladom casu na socialnych sietach, ci vseobecne online...

domkakvet
14. júl 2023

Podla mna to nie je kravina, na malych veciach moze clovek spozorovat zaujem druheho a v tvojom pripade az taky zaujem o teba nema.

tanyag
14. júl 2023

@jan510 tak toto je riadna blbosť 😂 ja mám fb v mobile a vážne tam chodím veľmi málo, ale stálo sa mi xyz krát, že ráno som si našla správy, TY NESPÍŠ? ČO NESPÍŠ? atď. lebo som vraj "svietila na zeleno" celú noc 😁

daja07
14. júl 2023

@jan510 no neukazuju. Mne sa to stalo uz 2x, ze mi niekto pisal ked som uz spala, pc vypnuty, mobil polozeny na stoliku bez toho aby som nan pozrela vyse hodky a na messengeri som nebola aktivna cele hodiny. A ze preco neodpisujem ked som online. No teda lebo spim.

@autorka co je na tom divne, cakas ze sa stale prihlasi na kazdy chat a hlada ci si online aby ti napisal? My s manzelom sme cele dni aj na jednom pracovnom chate, ale pracujeme. Ak nieco jeden z nas chce, napise, ten druhy ked ma cas odpise. Ak je to surne tak si volame.

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz