Priateľ chce pohlavný styk iba vtedy, keď mám menzes
S priateľom sme spolu ešte len 4 mesiace a dneska sa mi priznal, že chce mať so mnou sex jedine vtedy, keď budem mať menštruáciu. Vraj ho zvrušuje krv a myšlienky na smrť... Ja vážne neviem, že či s nim mám byť naďalej vo vzťahu. Ako by ste sa zachovali na mojom mieste? Mne je z toho zle a povedala som mu jedine toľko, že nemám na to odpoveď a že je to nechutné....
@kluska Asi nie. Na všetky moje správy má nejakú slohovku aj keď napísal, že to môžeme ukončiť...
Moj byvaly tiez na kazdu banalitu odpisoval slohove spravy... stale ma nutil cosi mu vysvetlovat, rozpisovat, analyzovat, cudujem sa, ze som to tak dlho vydrzala, holt laska je slepa a este som bola hrda, akeho mam vynimocneho partnera, ktory je iny ako ini... moj byvaly nemal taketo chutky, ale mal vela traum a blokov z nestastneho detstva, tiez sa nadchynal vecami, co vacsine ludi pridu divne... Zidi z kratsej cesty, toto vobec nevyzera dobre. On sa bude snazit ti vypisovat, asi ma pre teba slabost, ked sa ti takto zdoveril. Pozor, nech ta nepouziva ako hromozvod, nepustaj si ho k telu, lebo ta bude psychicky nicit a stratis s nim len cas ... Mal by vyhladat odbornu pomoc.
@bunny00 lenže toto nie je "neškodná" úchylka, ako keď niekto zbiera použité dámske prádlo a vzrušuje sa nad tým.
Taky človek nemusí byť hlúpy, že nemá to v hlave v poriadku, práve opačne, moze mat IQ aj vysoko nad priemer, ale určite sa nedá povedať ze je to neškodné, ak niekoho vzrušuje krv a smrť. Lebo tam je veľké riziko, že "s jedlom porastie chuť" čiže nemusí zrovna zajtra zbiť ženu do bezvedomia a odrezať jej ruky, ale kľudne to mote urobiť o pár mesiacov, rokov.
Takáto tolerancia, akú opisujes, nemusí byť šťastným riešením. Existuje x prípadov, kde takí ľudia napokon bud zranili alebo aj zabili inú osobu, lebo ich neliečena úchylka prerástla do posadnutia a už neboli schopní sa ovládať. A často ten dotyčný pri súde povedal presne to, že "už dlho s tým bojoval, že ho to vzrusovalo, lákalo" a už to proste nevedel raz ovládnuť.
@jaskolka ja to chápem, lenže nie každý je taký. uprimne, aj ja mám takú úchylku a nemam potrebu niekoho zavraždiť alebo ublizit osobám ktoré milujem. nie vždy je ten človek kvôli tomu chorí a nie vždy sa z neho stane potom vrah. ale to je jedno, chcel som len povedať svoj názor a ďakujem za tvoju odpoveď.
To je pokračovanie "takú ti šlahnem".
By som mu povedala tak hladaj dalej.ma nejaku uchylku, hm tak nech si najde taku co jej to bude vyhovovat.dovidenia
.. nie je nad cim uvazovat.
manipuluje s tebou. Bez ohľadu na jeho úchylku, aj keď mne to príde hodné psychiatrického liečenia, ale tak mnohí sa ho tu zastali, tak to už je asi na každom zvlášť. Ale manipuluje, lebo "ešte som to nikomu nepovedal, iba tebe.... chápem, ak sa chceš rozísť,.... tebe by som nikdy neublížil...." toto sú manipulačné kecy. Chce vzbudiť súcit, aby si mu dala šancu. Nenechaj sa do toho vtiahnuť. Vytvára v tebe falošný pocit, že on je ten slabší a zraniteľnejší, aby si sa nebála, aby si sa cítila v bezpečí a že máš všetko pod kontrolou... Čistá manipulácia
Odpisala by som mu, ze mu zelam vela stastia a konec, zablokovala ho. Ak nie si s takou uchylacinou na jednom leveli, tak nie je o com, naco dalej konverzovat.
Veď ti jasné napísal, je na tebe či s ním zostaneš a budeš Akceptovať jeho úchylku, alebo to ukončíte.
Dáva ti na výber, rozhodnutie je na tebe.
Tak toto je fakt divne... Ja by som radsej z takehoto vztahu cuvla. Bolo by ine, kebyze mu nevadi sex aj pocas ms, ale to, ze ho to vyslovene vzrusuje je podla mna az moc. Co este ho bude potom vzrusovat? Bala by som sa, ze to moze zajst aj dakej a stupnovat sa.
Dievča uteč radšej..bleeee🤢
On mi napísal, že to môžeme ukončiť, ale tak on asi nerátal s tým, že reálne to budem chcieť ukončiť, takže mi píše každú chvíľu slohovky o tom, že ako veľmi ma miluje a nechce na stratiť. Neodpisujem mu už, ale bojím sa, že za mnou príde domov
Vazne, je to divná poziadavka a ked s nou nie si stotoznena tak to ukonci a blokni si ho.nech nevypisuje.ste spolu velmi kratucko takze to nie je žiadna tragedia... toto by nebolo ľahké tolerovať...
@bunny00 mne ako prve napadlo, ze miliony zien zrali 50 odtienov...a v reale radia rozchod. 😉
Kazdopadne, moj nazor je taky, ze jedna vec je zit ,,takym stylom" a druha, ked je autorka uplne prva osoba, ktora o tom vie. Potom ani ten chlap nevie, co moze sam od seba ocakavat. A to moze dopadnut velmi velmi zle.
Predstavuje si že ubližuje ľuďom a vzrušuje ho pomyslenie na smrť? Ste spolu 4mesiace a myslíš že ho poznáš a neublíži ti ? nekomentujem že jedna píše že keby ti chcel niečo urobiť už by to urobil 🤦 to ako vážne? Ak si autorka nerobíš srandu tak nechápem tvoje zmýšľanie. Ja by som mu už ani neodpísala, vlastne ano nech vyhľadá pomoc. Lebo toto je je choré a prípad pre doktora a komu toto príde normálne šup šup za doktorom.
@filipka250 tie filmy som ani nevidila, ale okay 🙂. však dobre, môže byť prvá komu to kedy povedal, ale to hneď neznamená že ju zabije a nejako jej vážne ublíži. v bdsm praktikách sú aj pravidla a hranice. ale to ostatní už nevedia. každý si hovorí, že “ahh, aké je to vzrušujúce keď muž dokáže plesknúť zenu po zadku, keď jej to robí”; ale popri tom keď už sa jedná o reálnu vec, tak je hneď ten človek uchyl, psychopat a bude z neho vrah. 🙂 ale akože haló? je podľa vás normálne odcudzovať ľudí len podľa ich úchyliek alebo podľa toho čo majú radi? nie ste náhodou vy tí chorí? lebo akože tvrdiť o človeku čo ho ani nepoznáte, že je uchyl, atď. tak to neni normálne. 🙂 ďakujem za pochopenie
@bunny00 je velky rozdiel zena s touto uchylkou a muz s touto uchylkou, muz je muz a pokial je este dobre stavany a zena je 50-60 kilova, tak nema sancu keby nieco. Pozatym sorry, ale myslim, ze tu pochopenie v tomto smere nenajdes, pokial najdes partnera, ktory bude na tom rovnako, vsetko je ok, ale autorka nevyzera, zeby bola z rovnakeho cesta...
@kluska podľa mňa má bunny z veľkej časti pravdu ale podľa mňa všetko záleží na pani ktorá napísala tento inzerát, asi jej nie je veľmi priemne keď jej každý vypisuje že jej priateľ je úchyl keď ešte nie je rozhodnutá čo vlastne spraví. Nie každá žena má 50-60 kg a nie každý má rád to čo ostatný, ľudia by nemal byť odsudzovaní na základe ich uchyliek, je to každého vec nech už sa jedná o hoc čo, ale v tomto prípade by si majiteľka inzerátu mala vážiť že sa jej zveril a porozprávať sa o Tom s ním.
@kluska však ja to úplne chápem, ale neni zrovna najmilšie, aby každý o ňom špatne rozprával. nie každý muž je taký, ako si mnoho ľudí myslí. ale to je jedno. nechcem nadávať na niekoho názor alebo robiť hneď z neho zlého človeka, ale je neetické ho hneď odcudzovať a ešte cudzí ľudia. všetko je len na autorke a na jej pocitoch.
@bunny00 ja som v podstate napisala to iste co ty, len inak a v skratke.
Ano, su tam hranice, ktore on ale nepozna, kedze ona je prva. Chlap musi mat sakra sebakontrolu. Ked zena povie dost, tak dost.
Vie jej on zarucit, ze ,,v palcivej" chvili bude vediet na 100% prestat, ked povie nie?
4 mesiace stretavania sa (nevieme ako casto) v kazdom pripade znamena, ze autorka dotycneho este dobre nepozna, vselico sa moze s neho vyklut.. a jej prva reakcia na to nebola pozitivna, take nieco by jedine fungovalo u ludi, ktori su rovnako nastaveni
autorka, vies o jeho predoslych vztahoch? mal niekoho pred tebou? ako dlho? sex bol aky s tymi pred tebou?
@filipka250 nevieme zatial nic o jeho predoslych sex skusenostiach a vztahoch, to vela napovie.
@kluska v komentoch doplnila, ze jej pisal, ze je jediny clovek, ktoremu sa kedy s tymto zdoveril. Z tohto som vychadzala.

Odpis mi že už sa neuvidíte. Akoze ktorý normálny človek si predstavuje že niekomu ubližuje? To nie je normálne. Raz mu z toho prepne a bude oheň na streche.